Back to Top
Dinsdag 19 Nov
86374 users - nu online: 1377 people
86374 users - nu online: 1377 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 11 maart 2018
lengte: 4 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken...


Actrice Ellen Page en vriendin gehuwd


De Canadese actrice Ellen Page, 30, is begin januari in het huwelijk getreden met haar vriendin, danseres Emma Portner. Het nieuws werd door Page wereldkundig gemaakt via Twitter en Instagram. Page schreef op sociale media: "Ik kan niet geloven dat ik deze fantastische dame mijn vrouw mag noemen." Vrouw Portner deelde dezelfde foto's (o.a die met de handen) en schreef: "Ik kan deze fantastische dame mijn vrouw noemen, I love you.'

In juni van vorig jaar was ze ook in het nieuws over het feit dat Emma Portner, ondertussen vrouw van Ellen, te zien was in een video van de actrice. Daarin zien we Page naakt, doch verhuld met een gitaar, een cover song brengen van Britney Spear, terwijl haar geliefde Emma rond haar danst.

Portner werd bekend door een clip: 'Dancing in the Dark' uit 2012, waarna de choreograaf van Justin Bieber haar zag en besloot met haar samen te werken voor de video: 'Life is Worth Living.'

Page kwam in 2014 tijdens een speech op een meeting van het Human Rights Campaign's uit de kast. De actrice brak in 2007 door met het tienerdrama 'Juno'. Later was ze onder andere te zien in films als: Inception, X-Men: Days of Future Past en vele anderen, maar ook in de Netflix series Tallulah.
 
Lewis Hamilton biedt excuses aan voor opmerkingen tegen neefje in jurk

De Britse Formule 1-coureur Lewis Hamilton heeft dinsdag zijn excuses aangeboden voor een filmpje waarin hij uitviel tegen zijn neefje omdat deze een prinsessenjurk droeg. Hamilton had de opmerkingen niet vilein bedoeld, beklemtoonde hij. De coureur was onder vuur komen te liggen nadat hij het filmpje op Instagram had geplaatst. Hamilton verwijderde de video vrij snel, maar daarna groeide de kritiek op sociale media alleen maar.

"Ik was met mijn neefje aan het dollen", schrijft Hamilton dinsdagavond in een verklaring op Twitter. "Ik heb het filmpje meteen verwijderd toen ik snapte dat mijn woorden niet gepast waren. Ik wilde niemand beledigen. Ik hou van mijn neefje en het feit dat hij zich durft te uiten zoals we dat allemaal zouden moeten."

Hamilton biedt zijn "diepste excuses aan. Het is niet acceptabel om wie dan ook te marginaliseren of te stereotyperen, wie of waar dan ook. Ik hoop dat deze verkeerde inschatting mij kan worden vergeven." Lewis Hamilton was een trending topic op Twitter. Veel Twitteraars stellen het filmpje 'walgelijk' te vinden en wijzen de coureur op zijn eigen expressieve kledingkeuze.
Willeke Alberti kon geen woede uiten tot twintig jaar geleden

Oud-homomoeder Willeke Alberti kon tot een jaar of twintig geleden niet boos worden of schreeuwen. "Zelfs als ik in een toneelstuk een woedend iemand moest spelen, begon iedereen te lachen." Mijn kinderen zagen me ook nooit kwaad, ik was wat dat betreft precies mijn moeder. De keerzijde was dat ik vaak over me heen liet lopen", aldus de 72-jarige zangeres in gesprek met Margriet.

Twintig jaar geleden veranderde dat toen iemand aan haar werk kwam tijdens een tournee. "Wat er gebeurde, zeg ik niet. Een trap na verdient diegene niet, maar ik voelde me heel onrechtvaardig behandeld." De zangeres werd toen zo kwaad dat iedereen om haar heen er van schrok.

"Sindsdien kan ik het, kwaad zijn. Ik kan me ook druk maken om onrechtvaardigheid als ik er zelf geen last van heb."

Volgens Alberti zijn alle mensen gelijkwaardig en moeten ze ook zo behandeld worden. "De een is wit, de ander bruin, de een is gay, de ander hetero, die is jong en die is oud, maar we zijn allemaal gewoon mensen. Ik vind het belangrijk om dat uit te dragen. Daarom heb ik al vijftien keer op de Gay Pride opgetreden, de laatste keer op de Dam. Wat ik dan voel aan liefde en respect, daar kan ik een heel jaar mee voort."Wham!-zanger Andrew Ridgeley huilde 'als nooit tevoren' om George Michael

George Michael en Andrew Ridgeley, ca. 1984
Wham!-zanger Andrew Ridgeley raakte volledig overstuur toen hij hoorde dat zijn goede vriend George Michael was overleden.  Dat vertelt Ridgeley in een stuk voor de Britse krant Daily Mail. Het is voor het eerst dat hij in de media zijn verhaal doet over de dood van Michael, met wie hij jarenlang het duo Wham! vormde. Samen scoorden ze hits als The Edge of Heaven, Young Guns, Wake Me Up Before You Go Go en Last Christmas.

"Toen ik het nieuws over de dood van mijn oudste vriend vorig jaar op Eerste Kerstdag hoorde, had ik hem vijf minuten daarvoor nog een bericht gestuurd waarin ik hem een geweldige Kerst toewenste", kijkt Ridgeley terug.

"Die nacht, nadat ik onze vrienden had gebeld om het vreselijke nieuws te vertellen - en ondanks dat ik al een zee van tranen had gehuild - kon ik door het enorme gevoel van verlies niet meer op mijn benen staan en heb ik op de grond op mijn knieën gehuild zoals ik nog nooit gehuild had", aldus de zanger.

Treurig

"Ik ben de afgelopen jaren ook mijn ouders verloren, maar dit was heel anders", gaat de 54-jarige Ridgeley verder. "Dit verlies had ik nooit zien aankomen; een verlies dat zo vreselijk treurig is dat ik er op dat moment door werd verteerd."

George Michael overleed vorig jaar op Eerste Kerstdag plotseling op 53-jarige leeftijd. Hij stierf een natuurlijke dood.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 17 maart 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media