Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1039 people
86447 users - nu online: 1039 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Out & About


door Jurandy Lucas in Uitgaan & Reports , 09 maart 2018

This article is also available in English


Jurandy Lucas (creative producer van Backdoor Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen elke maand een reportage van GLBTQIA+ evenementen binnen en buiten Amsterdam. Dit maal onder andere de H.I.M. Party, het Now&Wow Fest, Restaurant BurlesQue, Club Yolo.

Now en Wow


H.I.M. Party


Him at AirIn december vond de tweede editie van H.I.M. Amsterdam plaats in Club AIR. Tom Swerts’ H.I.M. is een zeer populair homofeest in Antwerpen. Het was fijn om terug te zijn in het gebouw waar vroeger de legendarische Club iT was gevestigd.

De plotseling aangekomen sneeuwstorm van die dag bleek geen enkele hindernis op te leveren voor de die-hard circuit boys en overige liefhebbers van H.I.M. Ook wij hebben genoten. De muziek was de hele avond geweldig. Wij kwamen ook stiekem voor dj Phil Romano die de show stal met zijn optreden.


Now & Wow Fest

Now & Wow

Wekenlang keken wij ernaar uit om naar het paradepaardje van Ted Langenbach en Pietra Ligura te gaan: de tiende editie van Now&Wow X Fest in de Rotterdamse Maassilo. Het thema was Superparadise. Eenmaal binnen in deze legendarische nachttempel voelden wij ons helemaal thuis.

Het decor was Harley Davidson meets Disco Queens en de sfeer was superleuk.

Met een goede mix van hetero, gays en openminded samen onder één dak, Now&Wow is een Mekka voor de liefhebber van “alles kan en alles mag.” Hoe cool is dat. Helemaal Now & helemaal Wow!Restaurant BurlesQueDe Reguliersdwarsstraat roert zijn staart! Na driekwart jaar verbouwen ging restaurant BurlesQue begin december eindelijk open. Wij wilden heel graag een kijkje nemen in dit restaurant waar vroeger La Margarita was gevestigd. Het is niet alleen een restaurant. Hell no!

Op vrijdagavond waren we getuigen van een heerlijke Dinner Show: theater, humor en een zang-en-dans spektakel op niveau.

En dat allemaal tussen de heerlijke, verassende cocktails en gerechten door. De bediening was fijn, subtiel en professioneel. BurlesQue is zeker een aanwinst die de Reguliersdwarsstraat heel hard nodig had. Wij komen ongetwijfeld terug!


Club YOLO - You Live Only Once


Op 29 december 2017 was het de beurt aan Curtain Goes YOLO, de Opening Party van Club YOLO, de nieuwe club van Valy Pintiuc en Jorge Pessanha. Na hun vertrek eerder dit jaar uit Amstel Fifty-Four was het duidelijk stiller geworden aan de Amstel.

Maar nu is er weer leven in de GLBT-brouwerij. Deze nachtclub is helemaal verbouwd en je ziet niks meer van de voormalige YOU II en Club Roque.

De sfeer was fantastisch onder leiding van DJ & MC DiVine en de internationale gast-dj Luiggi (WE Party).

Het barpersoneel was über-vriendelijk en efficient. Het belangrijkste was achter de goede mix van publiek: homo, hetero, casual, chique, freaky, sexy en funky die dit openingsfeest tot een echt succes maakte. Proficiat Valy en Jorge.

Foto's Dave Koster
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

Out & About

Jurandy Lucas, in Uitgaan & Reports op 13 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media