Back to Top
Dinsdag 19 Nov
86374 users - nu online: 1382 people
86374 users - nu online: 1382 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 03 februari 2018
lengte: 5 minuten


Zo, 2017 zit er weer op, internet kraakte in al zijn voegen van al de online aankopen. Honderden nee duizenden liters reukwatertjes gingen er over de virtuele toonbank want we schijnen nogal te stinken. Enfin het kan weer in de kast. 1 januari sliepen we onze roes uit en zitten de maand uit op de financiële blaren een jaarlijks terugkerend ritueel. En over de goede voornemens heb ik het maar niet.


Carlo Boszhard merkt nog niet 'heel erg' dat hij ouder wordt


Carlo Boszhard wordt over twee jaar vijftig, maar merkt zelf eigenlijk nog weinig van het ouder worden. "Ik loop nog steeds de speelgoedwinkel in om naar Playmobil-poppetjes en Lego te kijken, en dat doe ik over tien en twintig jaar nog."

"Ik krijg wat meer rimpels, ik ben wat sneller moe misschien. In m'n hoofd ben ik dezelfde persoon", aldus de 48-jarige Boszhard in gesprek met Libelle. De presentator vindt het belangrijk dat "het kind in jezelf blijft bestaan". "Maar je moet op de juiste momenten keuzes maken in je leven. Die maken me wie ik nu ben."

"De eeuwige zoektocht naar jeugd zit bij veel mensen heel diep. Maar je kunt de jeugd ook opzoeken zonder er zelf in te willen blijven hangen", zegt Boszhard. De jongen "met het scheve petje" die hij ten tijde van Telekids (van 1989 tot 1999) was, is er niet meer. "Als ik er nog steeds zo bij had gezeten, was dat heel sneu geweest."
Voormalig tieneridool David Cassidy (67) overleden

Cassidy werd opgenomen in het ziekenhuis en zijn toestand verslechterde daarna snel. Meerdere organen zouden gestopt zijn met werken. Volgens artsen had hij snel een nier- of levertransplantatie nodig om te kunnen overleven.

De zanger overleed omringd door zijn naasten, meldt The Hollywood Reporter. De tieneridool begon in de jaren zeventig zijn carrière bij de Amerikaanse muzikale sitcom The Partridge Family. Cassidy verscheen in verschillende series op televisie en werd genomineerd voor een Emmy voor zijn rol in Police Story. Toch was Cassidy vooral bekend om zijn muziek. De popzanger had verschillende hits zoals Cherish, Come On Get Happy en I Think I Love You.

Dementie

In februari kreeg Cassidy de diagnose dementie. Het was geen verrassing, aangezien zijn opa en moeder ook dement werden. Hij besloot daarna te stoppen met toeren om zich te focussen op zijn "gezondheid en geluk". "Ik wil me richten op wat ik ben, wie ik ben en wie ik ben geweest, zonder afleidingen. Ik wil liefhebben. Ik wil van het leven genieten", zei hij toen.Amerikaanse rapper Lil Peep, 20 overleden

De Amerikaanse rapper Lil Peep, 20, (echte naam Gustav Ahr) is 15 november overleden ten gevolge aan een overdosis drugs. Het nieuws werd bekend gemaakt door de moeder van de rapper en de directeur van First Access Entertainment.

In augustus kwam hij op een bijzondere manier uit de kast als biseksueel. De rapper, die in 2015 doorbrak via kanalen op Soundcloud en Youtube, werd dood aangetroffen. Vermoed wordt dat hij stierf aan de gevolgen van een overdosis. Lil Peep scoorde hitvideo’s met ‘Awful Things’ en ‘The Brightside’.

Zijn debuutalbum ‘Com over When You’re Sober’ werd in het rapwereldje tot het beste van de voorbije vijf jaar gerekend. Lil Peep stond bekend om zijn confronterende en openhartige teksten waarin hij het onder meer had over zijn gevecht tegen depressie, zijn drugsgebruik en het worstelen met zijn biseksualiteit. Hij werd ook meermaals vergeleken met wijlen Kurt Cobain.

Sarah Stennett, van First Access Entertainment liet op sociale media weten dat ze er kapot van is. En zegt daarbij ook dat ze niet gelooft dat de zanger zijn leven beu was, omdat hij nog grootste plannen en dromen had die hij nog niet zo lang geleden met haar deelde. Stennett liet ook weten dat ze met de moeder van de rapper sprak en dat die zei erg trots te zijn op haar zoon, waarbij ze zijn fans uitvoerig dankte voor de steun die hij kreeg in zijn jonge leven, dat véél te vroeg is geëindigd.

Amerikaanse acteur, schrijver, regisseur, komiek, Daniel Franzese #Metoo

De Amerikaanse acteur, schrijver, regisseur, komiek, Daniel Franzese, 39, onder andere bekend van zijn rollen in Mean Girls, Party Monster en Conviction, die in 2014 uit de kast kwam, sprak zich uit over het zowel om zijn seksuele geaardheid, als psychisch seksueel en fysiek te zijn aangevallen door Amerikaans actrice Bijou Phillips, 37, onder andere bekend van films als: Almost Famous, en Bully.

Franzese vertelde dat alles gebeurde tijdens de opnames van de film Bully. Actrice Bijou Phillips spotte meermaals met zijn seksuele geaardheid, terwijl hij toen nog in de kast zat, maar wel aan de actrice onthuld had dat hij biseksueel was. De actrice zou hem ook meermaals bespot hebben met zijn lichaam. Naar eigen zeggen wat Franzese destijds bang om zijn job te verliezen waardoor hij toen zijn mond hield. Een ander moment schreeuwde ze over de hele set: 'Ha, daar is die biseksueel weer.'

Ook volgde er een moment waarop de actrice tijdens een filmscène blootsvoets moest lopen, haar voeten waren zwart van het vuil. Franzese zat in een stoel en de actrice kwam achter hem zitten en legde haar vuile voeten in zijn nek, waarop de acteur zijn stoel verschoof, wat niet naar de zin van de actrice was waarna hij een harde klap tegen zijn hoofd kreeg. Tot op de dag van vandaag weet de acteur naar eigen zeggen niet of ze al dan niet een hersenschudding bezorgde omdat hij lange tijd na de klap erg misselijk was en veel pijn had aan zijn hoofd.

Ondertussen reageerde actrice Bijou Phillips op het verhaal. Ze zei zich de feiten niet te herinneren, het dateert al van voor 2001. Naar eigen zeggen was ze toen een amper in toom te houden opstandige tiener. Toch minimaliseert ze de feiten die ze zich niet meer kan herinneren niet, en bood uitvoerig haar excuses aan. De actrice omschreef de acteur als een berouwbaar eerlijk persoon, en liet tot slot weten dat ze zich schaamde voor haar gedrag, ook voegde ze er aan toe dat ze absoluut geen homofobe is.

 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 09 februari 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media