Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 909 people
86447 users - nu online: 909 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Reijer's World: ‘Ga je mee naar boven?’


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 08 november 2017

This article is also available in English
lengte: 4 minuten


Ik kwam Johan tegen in de Amstel Taveerne. “Ben je helemaal alleen?,” vroeg ik hem. “Ja,” zei hij, “vanavond wel. Leuk jou weer te zien. Hoe gaat het met je? Zo te zien goed. Je ziet er geweldig uit in dat leren jack. Heb jij straks zin om met me mee te gaan? Ik woon hier niet zo ver vandaan.” Nou, dat wilde ik wel.

Maar ik bestelde eerst nog wat te drinken voor ons. Er kwamen ineens twee krukken vrij en wij gingen aan de bar zitten. Ik vond het fijn om naast Johan te zitten. Hij was ook zo knap met zijn blonde krullen en zijn mooie ogen. “Hoe gaat het met je? Ik hoorde dat het uit is met Rinus.” “Ja,” zei hij, “we hebben drie jaar samengewoond.

Maar op het laatst maakten we alleen nog maar ruzie. Het bleek echt beter om maar uit elkaar te gaan. Rinus vond een andere woonruimte en vertrok drie maanden geleden. Maar ik heb het er nog steeds heel moeilijk mee. Het is beter zo. Maar ik mis hem enorm.”

“Wat vreselijk voor je,” zei ik en gaf hem een kusje op zijn wang. “Vorige week zondag heb ik afscheid genomen van zijn ouders in Kortenhoef. De broers en zussen van Rinus waren er ook. Dat was heel moeilijk. Het zijn zulke fijne mensen. Maar het was toch een goede visite. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb,” vertelde Johan. “Wat ontzettend knap van je. Ik heb bewondering voor je,” zei ik.

Even later liepen we door de Utrechtsestraat. Op weg naar zijn appartement. “We zijn er bijna,” zei Johan. Hij stak zijn hand in mijn kontzak. Ik werd er een beetje opgewonden van. “Ik ga je goed verwennen,” fluisterde hij in mijn oor. “Als je zo doorgaat hou ik het niet meer,” antwoordde ik. Johan moest lachen en zei: “Nog even deze brug over en dan gaan we rechts de straat in en daar woon ik.” Toen we voor zijn woning stonden opende hij de deur en gingen we vier trappen op. Ik kwam in een schitterende ruimte. Mooie stoelen en een gigantische bank.

Daar nam ik plaats. Johan maakte een fles open en kwam naast me zitten. Hij schonk onze glazen in en we klonken samen. “Proost,” zeiden wij beiden. “Als dit flesje leeg is gaan we samen naar boven,” fluisterde hij in mijn oor. Ik keek hem aan en knikte. “Jij bent de eerste die ik na Rinus hier mee naar huis heb genomen,” zei Johan terwijl hij een slok wijn nam. “Dat zal wel een vreemde gewaarwording voor je zijn. Maar ik voel me wel vereerd,” antwoordde ik en kneep hem in zijn been.

“Wat een prachtige ruimte is deze kamer. En wat hangt er een mooie kunst aan de muren,” zei ik. “Ja, in drie jaar tijd kun je een hoop verzamelen. Wij gingen regelmatig galerieën af en kochten dan iets. Ik ben blij dat je het mooi vindt. Ga je mee naar boven?,” vroeg Johan terwijl hij me ondeugend aankeek. Ik knikte en we stonden beiden op. Ik volgde Johan de trap op. Wij kwamen bij een reusachtige slaapkamer. Daar stond een heel groot kingsize bed. Johan deed een paar lampen aan en zette een cassettebandje van Hall en Oates op. Wij kleedden ons uit en verdwenen in het bed. Ik voelde zijn lichaam tegen me aan. Johan gaf me een heerlijke lange kus.


Ik hield zijn hoofd stevig vast en onze monden speelden met elkaar terwijl Hall en Oates zongen:

When they insist on knowing my bliss
I tell them this
When they want to know what the reason is
I only smile when I lie, then I tell them why

Your kiss is on my list
(Because your kiss) your kiss is on my list
Because your kiss is on my list of the best things in life
(Because your kiss) your kiss is on my list
(Because your kiss) your kiss I can’t resist
(Because your kiss) is what I miss when I turn on the lights


De volgende ochtend verscheen Johan in een zijden ochtendjas. “Hier is een jas voor jou. Kom maar gauw naar beneden, daar staat het ontbijt al klaar, Breedje.” Ik deed de jas aan en ging de trap af. Het rook al heerlijk. Johan schonk de koffie in. “Het is natuurlijk wennen voor mij. Na Rinus. Hier met een nieuwe knul in bed. Maar je hebt me er enorm mee geholpen. Jammer dat je er zelf niets aan vond,” Johan lachte en gaf me een por in m’n zij. “Je bent een goed mens om je zo belangeloos op te offeren voor een ander,” zei hij en gaf me een vette knipoog.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijer's World: ‘Ga je mee naar boven?’

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 11 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media