Back to Top
Dinsdag 19 Nov
86374 users - nu online: 1379 people
86374 users - nu online: 1379 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 29 augustus 2017
lengte: 5 minuten


Het zijn moeilijke tijden voor de Nederlandse Jet_set en helemaal voor degene die denken daar toe te behoren. U bent of gaat op vakantie en heeft dus wel wat leukers te doen dan de ellende van de “Ik ben wereld beroemd in Amsterdam” mensen te lezen....maar we doen ons best voor de thuisblijvers.

Voor het betere werk moeten we toch uit wijken naar een buitenlandse beroemdheid, namelijk:

Grace Jones (69) serveert spektakel op North Sea Jazz

Grace Jones de diva der diva's was in Nederland. De diva mag dan bijna 70 zijn, haar show bevatte nog steeds een prima paaldansact en een hoelahoep-sessie van Olympisch niveau. Sommige songs waren wel heel erg warrig en het vermoedden rees al snel dat ze aan een alcohol-infuus had gelegen maar ze bezwoer het publiek dat ze alleen nog maar cola drinkt. Maar naar mate de show vorderde werd het toch beter. Ik mocht haar eens ontmoetten in de It en de Diva is maar weinig veranderd..kortweg een hele prestatie op je (bijna) zeventigste.


Levenslang voor man die aanslag wilde plegen op Elton John

Een geradicaliseerde Britse moslim van 19 die op 11 september vorig jaar een aanslag wilde plegen tijdens een concert van Elton John in Hyde Park, is veroordeeld tot een levenslange celstraf, van deze straf moet hij minstens 16,5 jaar uitzitten, na die tijd kan hij in aanmerking komen voor vervroegde vrijlating.

De veroordeelde Haroon Syed afkomstig uit West-Londen, was amper 18 toen hij ook andere doelwitten bekeek, zoals de winkelstraat bij Oxford Street. Na zijn arrestatie bekende hij dat hij bezig was met het voorbereiden van een terroristische aanslag in Oxford Street en op een concert van zanger Elton John, en wel op 11 september in Hyde park, vijftien jaar na de aanslagen in New York en Washington.

HaaronHaroon kon worden opgepakt nadat hij op internet contact had geprobeert te leggen met een andere extremist, die in werkelijkheid een medewerker van de Britse veiligheidsdiensten was. Hij gaf later aan de politie ook toe dat hij had geprobeerd zich een mitrailleur, handwapens, een vest voor een zelfmoordaanslag en een bom aan te schaffen. Haroon zou zijn geradicaliseerd nadat in 2016 zijn oudere broer Nadir, een levenslange celstraf kreeg voor het beramen van een terreurdaad tijdens Remembrance Day, de dag waarop in het Verenigd Koninkrijk de gevallenen van de Eerste Wereldoorlog en alle oorlogen en gewapende conflicten sindsdien worden herdacht. Zijn broer wilde op die dag iemand onthoofden.


RuPaul, 56 krijgt ster op Walk of Fame

Amerikaans Drag Queen acteur, model, auteur en zanger, RuPaul, 56,  krijgt een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame.

RuPaul is momenteel met zijn show aan het tiende seizoen bezig en daarmee vermoedelijk de meest beroemde Drag Queen, zoals Amerikaanse travestieten zichzelf noemen, ter wereld, voornamelijk door zijn reality-televisieserie: 'RuPaul's Drag Race', die RuPaul volgt in zijn zoektocht naar de volgende drag superster. In 2016 won hij daarvoor als gastheer een Emmy award.

Als zanger bracht hij al 11 studio albums uit. Als acteur was hij al te zien in films als: 'The Brady Bunch Movie', 'But I'm a Cheerleader', Hurricane Bianca', en de Netflix serie Girlboss.

Onlangs vertelde hij dat hij eerder in het geheim is gehuwd met zijn vriend waarmee hij al 23 jaar samen is.
Het nieuws werd aangekondigd door het Hollywood Chamber of Commerce Walk of Fame Committee.
Graffiti-zaak Justin Bieber van de baan na donatie aan ziekenhuis

Justin Bieber wordt niet verder vervolgd voor het spuiten van graffiti in 2013 op een hotelmuur in Rio de Janeiro. Een Braziliaanse rechter besloot de zaak te laten vallen nadat de zanger 6.000 dollar (5.250 euro) had gedoneerd aan een ziekenhuis in Rio de Janeiro.

Dat meldt BBC. De 23-jarige Bieber was aangeklaagd voor vandalisme nadat hij de muur van een verlaten hotel had beklad. De zanger had destijds toestemming om op een ander gebouw graffiti te spuiten, maar koos voor het hotel in een poging fans te ontwijken. Politieagenten waren woedend.

In Brazilië staat op het spuiten van graffiti tot een jaar cel. De burgemeester van de stad zei eerder: "Als een normaal persoon dit had gedaan, had die tachtig tot honderd uur taakstraf gekregen."


En helaas komen we nu terecht bij de Nederlandse publiciteit zoekers.
Een bedroevend niveau maar goed we hebben niet beter...


Joling weer opgeschrikt door kogelgat?

Gerard Joling deelt via sociale media een foto van een gat in een raam, waarbij het erop lijkt dat het gaat om een kogelgat. Eind mei werd de zanger al opgeschrikt door een kogelgat in de bumper van zijn auto.

Bij het plaatje dat hij deelt via Instagram Stories staat enkel geschreven ’beschoten?!’. Onduidelijk is of dit bij de Topper thuis in Aalsmeer is en of er daadwerkelijk een kogel door de ruit is gegaan.

Op 27 mei, eerder dit jaar, plaatste Geer op facebook een foto van zijn auto, waarbij duidelijk te zien was dat er een kogelgat in zijn bumper zat. Nooit meer wat over gehoort en dit zal ook wel weer een schreeuw om aandacht zijn.


En zoals elke maand zijn er natuurlijk bekende (in Amerika dan) die de tijd rijp vonden uit de kast gekomen, of te wel openlijk zeggen dat ze ofNatalie Morales Ho of Bi of lesbo zijn. Waarom mensen dat zo belangrijk vinden begrijp ik niet zo maar de meeste mompelen iets van voorbeeld functie enzo...

De Amerikaans actrice Natalie Morales, 32, bekend door films als: 'Wall Street: Money Never Sleeps,' en recent 'Battle of the Sexes', en series als 'White Collar', 'CSI: Miami', en 'The Grinder,' is  uit de kast. In een bericht op sociale media schreef ze: 'I'm coming out, I want the world to know, I'm Queer.'

Ze schreef verder dat ze zichzelf niet graag een label op spelt maar dat het toch moet, zodat het voor iedereen duidelijk is. Ze noemt zichzelf Queer wat voor haar niets meer zou betekenen dan het blote feit dat ze niet heteroseksueel is.

Gavin RussomDe Amerikaanse muzikant Gavin Russom, 42, bekend van de band LCD Soundsystem, kreeg het opeens ook erg benauwd in de kast en is eruit gekomen als transgender vrouw. Op vrijdag 13 juli had Russom in Chicago zijn eerste optreden als vrouw.

Naar eigen zeggen wilde de muzikant al eerder uit de kast komen, maar dat kwam er nooit van. "Maar nu zit ik voor het eerst in een stabiele periode in mijn leven. Ik twijfelde 42 jaar lang over mijn identiteit, het heeft me goede inzichten en ervaringen gegeven.

Er zullen waarschijnlijk mensen zijn die nog nooit met een transgender te maken hebben gehad, of er vooroordelen over hebben, maar ik hoop dat ik die mensen toch mijn verhaal kan vertellen door de muziek, en dat ze me aanvaarden zoals ik ben." De andere bandleden hebben Russom alvast aanvaard zoals ze is.

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIE

Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 03 januari 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media