Back to Top
Zaterdag 06 juni
86442 users - nu online: 1018 people
86442 users - nu online: 1018 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Symposium van studentenvereniging A.S.V.Gay neemt gay scene onder de loep


door Redactie in Scene , 29 juli 2017

This article is also available in English


Zoals velen van ons verlang ik nu al naar de zomervakantie, en dan met name de periode van de Gay Pride. De Pride-week is voor elke HLBTQ-er een hoogtepunt van het jaar. Naast de bekende botenparade worden tal van andere activiteiten georganiseerd om de emancipatie en vrijheid van HLBTQ-ers te vieren en te waarborgen.

Dit jaar organiseert studentenvereniging A.S.V.Gay een symposium waarbij de “gay scene” onder de loep zal worden genomen. Op dinsdag 1 augustus is iedereen welkom op CREA, Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam, om vanaf 11.00 uur deel te nemen aan dit symposium.

Met het thema “Taboes en Vooroordelen” zal door verschillende sprekers worden ingegaan op de taboes en vooroordelen die binnen de gay scene heersen (en ook erbuiten). Zo worden er soms nog steeds grapjes gemaakt over mensen die biseksueel zijn of worden vrouwen nog steeds geweigerd in uitgaansgelegenheden in de Reguliersdwarsstraat.

Zijn mensen zich eigenlijk bewust van de taboes en vooroordelen die nog heersen binnen de gayscene? Hoe hangen de taboes over HLBTQ-ers van buitenaf samen met de taboes binnen de gay scene zelf? Naast verschillende sprekers die vanuit hun visie ingaan op vooroordelen en taboes die heersen, zal er door middel van workshops die worden aangeboden de mogelijkheid zijn om in discussie te gaan over dit onderwerp en je meer te verdiepen.

 Komt allen naar dit fantastische symposium!
1 augustus, CREA Café, 11:00u
www.asvgay.nl
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDACTIEMEEST GELEZEN VAN REDACTIE

Symposium van studentenvereniging A.S.V.Gay neemt gay scene onder de loep

Redactie, in Scene op 01 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media