Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 947 people
86447 users - nu online: 947 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reijer's World: I’m so excited...


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 24 juli 2017

This article is also available in English


“Het zal me niets verbazen als dat joch iets heel leuks in zijn broekje heeft,” zei Cees ondeugend terwijl hij door zijn donkere snor wreef. Wij, Jaap en ik, moesten lachen. “En,” vroeg Jaap terwijl de jongen dichterbij kwam: “Wat is je naam?” “Govert,” antwoordde de jongen: “Ik ben hier voor het eerst.”

“Nou, je bent hier op de juiste plaats. De Web is onze favoriete bar. Hier beneden het keurige gebeuren. En boven het ondeugende. Voor elk wat wils. Ik neem je straks wel even mee naar boven,” ratelde Cees tegen de jongen. “Ik kom uit Purmerend. Een vriend van me zei me dat ik hier eens langs moest gaan.” zei Govert. “Nou, die vriend van je heeft groot gelijk.

De Web is een spannende bar. Daar zul je straks wel achter komen,” antwoordde Cees hem. Jaap bestelde nog een rondje voor ons en kocht meteen een flesje poppers bij de barman. “Is dat van dat lekkere spul?,” vroeg Govert. “Zeker,” zei Jaap. “En als je heel lief bent mag je er straks even lekker aan ruiken.” Cees en Jaap namen Govert mee naar boven.

Even later moest Govert wennen aan de duisternis. Cees hield zijn hand vast. Ze liepen langs een aantal hokjes waar jongens en mannen bezig waren. De geluiden die zij maakten waren erg opwindend. Govert kneep in de hand van Cees en zij stopten bij een hokje. De deur van dat hokje stond half open. “Ik wil hier even kijken,” fluisterde Govert.

Een jonge knul stond helemaal naakt en werd verwend door twee iets oudere mannen. Een groepje mannen stond bij het hokje te kijken. Govert werd in zijn kruis gegrepen door een onbekende. “Lekker hè,” zei Cees. Govert knikte naar hem. In het volgende hokje hing een sling. Er lag een behaarde man in. Zijn voeten waren hoog vastgebonden. Een blote man stond voor hem. Zijn kont ging heen en weer. Je kon de behaarde man horen kreunen. “Dat wil ik ook eens meemaken,” zei Govert, “maar dan moet het minder druk zijn hier.” “Laten we even naar boven gaan, daar is het minder druk,” opperde Jaap. Ze gingen een trap op. Hier waren ook nog een paar lege hokjes.

Govert werd door Cees in een hokje geduwd. Ook Jaap kwam binnen en liet de deur op een kier staan. Een paar mannen keken naar wat er in het hokje gebeurde. “Zo,” zei Cees. “Kleed je nu maar uit.” Govert was inmiddels zeer opgewonden. In enkele seconden stond hij spiernaakt voor zijn zojuist gemaakte vrienden. Cees en Jaap bevoelden zijn blote lijf. Govert kreunde van opwinding. Hij voelde hun handen over zijn buik glijden en tussen zijn benen. Jaap greep zijn keiharde pik vast. Hij schoof zijn lul wild heen en weer. Govert werd nu erg geil. Op de achtergrond hoorde hij de Pointer Sisters “I’m so excited” zingen.

I want to love you, feel you
Wrap myself around you
I want to squeeze you, please you
I just can’t get enough
And if you move real slow
I’ll let it go
I’m so excited
And I just can’t hide it
I’m about to lose control
And I think I like it
I’m so excited
And I just can’t hide it
And I know, I know, I know, I know
I know I want you, want you


Govert leunde zwaar legen Cees. Jaap gaf hem een snuifje poppers. Govert kreunde hard en kwam schokkend klaar. De mannen die voor het hokje stonden verdwenen. Govert kleedde zich weer aan. “Zin in nog een drankje aan de bar?,” vroeg Jaap. Govert en Cees knikten. Zij gingen naar beneden. Govert bestelde drie biertjes. Ron de bartender zette drie flesjes voor ze neer en vroeg aan Govert: “Heb je genoten in de Web?” “Nou en of,” antwoordde Govert een beetje verlegen. “Ik moet straks naar Purmerend. Maar ik kom snel weer terug.” Ron gaf hem een kneepje in zijn arm en een knipoogje.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijer's World: I’m so excited...

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 27 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media