Back to Top
Vrijdag 03 Jul
86447 users - nu online: 1099 people
86447 users - nu online: 1099 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Op reis door de Amsterdamse club-scene met kunstenaars en performance art


door Redaktie in Scene , 08 juli 2017

This article is also available in English


Backdoor is het gay en open-minded dance & social event op zaterdagavond, en neemt je mee op reis door de nieuwe Amsterdamse club-scene met kunstenaars en performance art: voor mensen die van mensen houden!

Op zaterdagavond 22 juli zullen de temperaturen oplopen in de Amsterdamse Club Akhnaton, want dan gaat BAƆKDOOR® samenwerken met de legendarische clubnight Flikker. Wat is Flikker? Een trotse naam! Een naam vol trots. De titel van deze editie is BAƆKDOOR® meets Flikker.

Organisator Jurandy Lucas: “Het wordt geen passief vermaak, maar een clubavond, waarin meer dan voldoende ingrediënten zijn verwerkt om iedereen mee te laten doen. We zullen laten zien dat het nog mogelijk is om een spetterend dance event te houden, waar de gasten nog lange tijd over zullen spreken”.

BAƆKDOOR® meets Flikker wordt groots aangepakt, en belooft een spektakel te worden met vele artiesten dat je niet wilt missen: optredens zijn onder meer te verwachten van dj’s Martin Rivera (Funhouse), Sofia Valentine (Flikker), Stennis (Club NYX), Snorella WC, EnvyPeru (Miss Fish 2017), Ivy-Elyse Monroe (Miss SuperBall 2017) en sexy go-go-dansers.


 Club Akhnaton aan de Nieuwezijds Kolk 25 in Amsterdam vormt het decor voor een uniek HLBT spektakel op zaterdag 22 juli, het begint om 23.00 uur en loopt door tot 05.00 uur in de ochtend. Toegangskaarten kosten dertien euro in de voorverkoop en achttien euro aan de deur. Koop je toegangskaarten op tijd, want op=op!

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.facebook.com/backdoorteadance


Het leukste is natuurlijk zelf even te gaan kijken, maar onderstaande foto's van  Dave Koster geven een idee van wat je kunt verwachten.
Click voor foto slider
Tags: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Op reis door de Amsterdamse club-scene met kunstenaars en performance art

Redaktie, in Scene op 11 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN SCENEIN NUMMER 311


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media