Back to Top
Dinsdag 19 Nov
86374 users - nu online: 1397 people
86374 users - nu online: 1397 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel en achterklap


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 01 juli 2017
lengte: 5 minuten


De dagen lengen nog steeds maar de echte pessimisten zullen zeggen dat eind deze mand de dagen alweer korter gaan worden... wegduikend in een stevige regenjas, de liefhebbers zitten op het (verwarmde) terras te twiteren en te twatteren. Voor wie de ellende ook nog niet voorbij is, dat is vrouwtje Paay.

Patricia PaayDe vordering van Patricia Paay tot betaling van 108.000 euro door haar voormalig zakenpartner en buurman Maarten Oostvogel is door de rechter afgewezen. Eerst wist ze van de sex aka plas video niets af, toen weer wel...enfin aandachts hoer dus die nu weer zeikt dat ze teveel aandacht krijgt en het helemaal zat is. Zou zeggen meid pleur op naar een onbewoond eiland, dat valt daar niet op... Succes...Goed, op naar interessanter nieuws:

Kristian NairnDe Ierse acteur Kristian Nairn, 41, vooral bekend van de serie Game of Thrones, overweegt om de politiek in te gaan met als doel huwelijks gelijkheid te krijgen voor homo's en lesbiennes in Noord-Ierland.

Nairn noemt het falen van de Noord Ierse overheid betreffende het homohuwelijk een schande. "Ik begrijp echt niet waar we als enige kleine enclave van het land nog geen huwelijks gelijkheid hebben. Ik hoop dat we op dezelfde lijn van de rest van Europa en de rest van het Verenigd Koninkrijk kunnen komen." Noord-Ierland is de enige plek in het Verenigd Koninkrijk zonder homohuwelijk.Ellen DeGeneres20 jaar geleden, in 1997, stond Amerika op zijn kop nadat Ellen DeGeneres geschiedenis schreef, en zelfs wereld nieuws werd nadat ze zowel in haar sitcom 'Ellen' als in het werkelijke leven uit de kast was gekomen.

Wat volgde waren dagen van grote emoties, spectaculaire krantenartikels, nieuws uitzendingen, talkshows, maar ook vele haatmails en bedreigingen aan het adres van zowel Ellen als enkele mensen die naast haar stonden toen ze op televisie de beroemde woorden 'Im Gay' uitsprak.

Naar aanleiding van deze gebeurtenissen blikte Ellen onlangs terug op deze woelige periode. Een tijd zonder internet, Facebook en YouTube om uit de kast te komen. Een tijd waarin een beroemdheid nooit eerder op de Amerikaanse nationale Tv uit de kast was gekomen, een tijd waarin men verzweeg homo of lesbisch te zijn.

Als U tijd heeft tussen het bekijken van allerlei Lulz filmpjes op YouTube kijk eens misschien leert U er nog van.


Elton John 'overweldigd' door alle beterschapswensen

Elton John heeft al zijn fans bedankt voor de enorme stroom aan beterschapswensen die hij onlangs heeft gekregen. "Ik werd wakker met een enorme hoeveelheid vriendelijke berichtjes en beterschapswensen", schrijft John op Instagram. De zanger is naar eigen zeggen overweldigd door alle steun.

Met de 70-jarige Brit gaat het intussen beter. "Ik rust goed en ik word met de dag sterker. Ik kijk ernaar uit om weer op tournee te gaan in juni", besluit hij. John moest noodgedwongen meerdere shows in Las Vegas afzeggen toen hij werd geveld door een uitzonderlijke en potentieel dodelijke bacteriële infectie.

De zanger werd ziek tijdens een vlucht vanuit Santiago in Chili naar huis en moest in allerijl worden opgenomen in een ziekenhuis. John bracht daar twee nachten door op de intensive care.Zangeres Imca Marina vindt trouw belangrijk

Imca Marina met Manfred LangerImca Marina gaat voortaan liever door het leven zonder man. Haar Britse ex-vriend Stephen Porter verliet haar in 2009 na een relatie van dertien jaar. "Voor mij persoonlijk is trouw ontzettend belangrijk."

Dat laat de 75-jarige zangeres weten in een interview met Story. Ondanks dat Porter nooit heeft toegegeven dat er een ander in het spel was, weet Marina zeker dat dat wel zo is. Toch hebben de twee nog goed contact. "Ik zou het fijn vinden als hij het toegeeft. We zijn toch al uit elkaar, dus het kan niets meer kapot maken."

Eeuwige trouw

Imca Marina, die naast zangeres ook buitengewoon trouwambtenim aar is, weet inmiddels dat niet ieder huwelijk bestand is tegen ontrouw. Haar eigen huwelijk met Dirk Out liep voor haar relatie met Porter om die reden ook op de klippen. "Eeuwige trouw is moeilijk, vooral voor mannen", aldus Marina.

Toch wil ze niet iedereen over één kam scheren. "Er zijn nog steeds een heleboel huwelijken waarin mensen blind voor elkaar gaan voor langere tijd."Brad Pitt had alcoholprobleem tijdens huwelijk met Angelina Jolie

Brad PittIn zijn eerste interview sinds de scheiding met Angelina Jolie geeft de 53-jarige Brad Pitt toe dat hij de afgelopen jaren te veel alcohol dronk. "Sinds ik van school ben, kan ik me geen dag herinneren dat ik niet aan het zuipen was of een joint rookte. Toen ik mijn gezin stichtte stopte ik met alles, behalve met drank", zegt Pitt in een interview met mannenmagazine GQ. Het afgelopen jaar ging het echter mis. "Ik dronk veel te veel. Het werd echt een probleem."

Volgens Pitt is zijn probleem ook dat hij vaak de verkeerde dingen zegt. "Vaak op het verkeerde moment. Ik probeer om mezelf te verbeteren." Hij is daarvoor in behandeling, aldus de acteur. "Weet je, ik ben met therapie begonnen. Ik vind het te gek. Ik heb twee therapeuten versleten voordat ik de juiste tegenkwam."

Inmiddels gaat het beter met Pitt. De acteur heeft de drank vervangen door sapjes en water en heeft nu naar eigen zeggen de 'schoonste urine' van Los Angeles.

Eenzaam

Pitt vertelt in het interview dat hij soms eenzaam is. “Ik was na de scheiding te verdrietig om in mijn huis te zijn. Het was hier vroeger chaotisch en druk, vol met geluiden en stemmen. En dan is het dagen achter elkaar opeens stil en eenzaam. Ik kon hier even niet meer zijn, dus ik heb anderhalve maand op de grond van een vriend gebivakkeerd”, aldus de acteur.

Young Brad PittOok vertelt Pitt dat zijn rol als vader compleet is veranderd nu zijn kinderen niet meer altijd bij hem zijn. De superster wil nu meer voor hen betekenen. "Altijd als ik druk met werk was, hoorde ik ze niet. Dat moet beter. Ik moet er meer voor ze zijn. Ik moet het laten zien." De acteur is op dit moment bezig om met Jolie afspraken te maken over de bezoekregeling. “Toen ik onder toezicht stond van de kinderbescherming, waren mijn handen gebonden. Maar we zijn nu samen bezig alles te regelen. We doen allebei ons best.”

Pitt vertelt in het interview dat hij en Jolie er niets voor voelen om een schuldige aan te wijzen in de situatie waar ze in zitten. “Het wordt vaak een kwestie van wie er gelijk heeft en wie er fout zit. Dan ben je alleen maar bezig elkaar zo slecht mogelijk af te schilderen. Dat weiger ik en gelukkig is zij het daarover met me eens. Het is al moeilijk genoeg voor onze kinderen dat hun gezin uit elkaar gespat is”, aldus de acteur.

Angelina Jolie en Brad Pitt maakten eind september bekend dat ze na ruim twee jaar huwelijk uit elkaar gingen. Het acteurskoppel had al sinds 2004 een relatie. Samen hebben ze zes kinderen.

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEsep 2017       


jan 2016        lengte: 5 min.


mei 2017        lengte: 4 min.


feb 2017        lengte: 4 min.
Roddel en achterklap

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 06 juli 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media