Back to Top
Dinsdag 18 Feb
86414 users - nu online: 1160 people
86414 users - nu online: 1160 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reijer's World: Overal monden, armen en benen


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 30 juni 2017

This article is also available in English


Het was 1974. Wij hadden nog geen computers en mobiele telefoons. Wat hadden we toen wel: ik had een abonnement op Binky, een seksboekje voor homo’s. Er stonden foto’s in van blote jongens, een paar opwindende verhaaltjes en contactadvertenties. Ik las die advertenties een aantal keren en dacht aan degenen die ze geplaatst hadden.

Met speciale aandacht bekeek ik de volgende: “Seksfeesten Amersfoort. Iedere tweede zaterdagavond organiseren wij een seksfeest. Reageer hier en wij komen je ophalen bij het station van Amersfoort. Reageer onder nummer 7510.”

Ik las deze advertentie steeds opnieuw. En uiteindelijk besloot ik een briefje te schrijven. Ik vermeldde mijn naam en telefoonnummer aan het einde.

Na twee weken ging de telefoon. “Hi. Ik ben Tim van de advertentie uit de Binky. Aanstaande zaterdag hebben wij hier weer een seksfeestje en wij, Ronald en ik, willen je graag uitnodigen.” Mijn adem stokte in mijn keel. We maakten een afspraak. “Als je zaterdag om acht uur bij het station staat, bij de kiosk, komen wij je in ons Volkswagenbusje ophalen,” zei Tim.

Toen het eindelijk zaterdag was stonden er al zes jongens en ik te wachten bij de kiosk. Een Volkswagenbusje stopte voor het station. Twee jongens stapten uit. “Hallo,” zei een van hen. “Ik ben Ronald en dat is mijn vriend Tim. Kom maar met ons mee.” Wij namen plaats in het busje. Het waren leuke jongens. Ik had pijn in mijn buik van de spanning. Tim en Ronald brachten ons naar een nieuwbouwbuurt. Ze stopten voor hun woning.

Tim schok ons een drankje in en Ronald zette een plaat op. Even later luisterden wij naar de mooie stem van Luther Vandross. Ik was al lang een bewonderaar van Luther en vroeg een jongen uit Zwolle ten dans.Luther VandrossCome closer love
Come a little closer so we then can see into the eyes of love
I wanna see into those eyes of love
Come closer love
Just a little closer, let me speak to you
I wanna softly tell you something
Here I am, here’s my love
I just want you to come closer, yeah
Come a little closer let me whisper in your ear
Cause I wanna tell you something
I wanna whisper in your ear
So soft, so come closer
Move a little closer we can celebrate
The way we feel about each other’s lovin’
Wanna tell you words
Words of love
Een uur later stonden we alle negen naakt te dansen. Er waren heerlijke wijnen en we raakten steeds uitbundiger. Af en toe vertrokken er een paar jongens naar boven. En afgaand op de geluiden werd er veel plezier gemaakt. Ronald en Tim vroegen of ik even met ze naar boven wilde gaan. We belandden in de logeerkamer. Tim gaf me een zet en ik viel op het bed. Ronald dook boven op me. “Wat ben jij lekker behaard zeg,” zei hij. “Ja,” zei Tim. “Rein is een toppertje.” “Ik heet Reijer,” corrigeerde ik hem. Er kwamen nog twee jongens bij ons op bed liggen.

Een wilde vrijage begon. Die jongen uit Zwolle liet zich over mij zakken en begon wild te wippen. De andere jongens kwamen er nu ook bij. Overal monden, armen en benen. Later, toen we weer in de woonkamer zaten, fluisterde Tim: “Blijf jij vannacht bij ons slapen?” Ik antwoordde: “Ja, graag.” Ronald werd een beetje melig en zei: “Seks met negen jongens is toch zeker wel een orgie, hè? Ik vraag me ook altijd af hoeveel bomen er bij elkaar moeten staan, voordat je het een bos noemt.”


* Luther Vandross was een R&B Soul zanger. Hij verkocht vijfentwintig miljoen albums en won acht Grammy Awards. Hij overleed op 1 juli 2005.

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijer's World: Overal monden, armen en benen

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media