Back to Top
Dinsdag 19 Nov
86374 users - nu online: 1379 people
86374 users - nu online: 1379 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel en achterklap


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 26 mei 2017
lengte: 5 minuten


ls je echt alles hebt en je verveeld je desondanks toch nog, dan gaat het tijd worden om de aandachts hoer te voorschijn te roepen want zonder publiciteit kan de openlijke Franse homo modeontwerper Jean-Paul Gaultier (64) blijkbaar niet. En wat doe je dan??? Je gaat geld maken!!!

Gaulthier Het gaat daarbij weliswaar om een tijdelijke bezigheid (aandacht duurt maar kort!). De drie Gaulthier Euro munten komen in een beperkte oplage en geloof het of niet, je kan er ook werkelijk mee betalen,  dat zullen de meeste dat vermoedelijk niet doen, en doe je het wel dan staat de politie waarschijnlijk snel achter je want bijna niemand zal de munten kennen.

De drie Gaultier Euro munten vieren drie Franse regio's, waarbij elke munt wordt geassocieerd met een bepaald gebied. Eén van de drie munten toont de Gallische Haan, uitgedost in Bretonse strepen. De tweede munt toont hulde aan de showgirls van Parijs compleet met de beroemde Moulin Rouge windmolen op de achtergrond. En de laatste toont een ontwerp van de beroemde (homo) zeeman, het zogenaamde iconische zeilers ontwerp.

De Gallische Haan is 50 Euro waard en wordt uitgebracht in een oplage van 75.000 stuks waarvan 25.000 in kleur en 50.000 zilveren. De oplage van de showgirls munt is 1.34 miljoen en zijn 10 euro het stuk waard. De munt met de beroemde zeeman is 200 Euro waard en wordt slechts op 25.000 stuks uitgebracht. De drie munten zijn enkel te koop in Frankrijk.


Voormalig Power Ranger-acteur krijgt zes jaar celstraf

Ricardo Medina Jr. (l)Ricardo Medina Jr. krijgt zes jaar celstraf voor het doodsteken van zijn huisgenoot met een zwaard. De rechtbank legde de voormalige Power Ranger-acteur de maximale straf op voor het misdrijf.

Zo meldt TMZ. Het proces tegen de 38-jarige acteur vond twee weken plaats nadat hij schuld bekende en toegaf een zwaard te hebben gebruikt.

Medina zou in 2015 ruzie hebben gekregen met zijn huisgenoot Josh Sutter vanwege een vrouw. Maar aan die vrouw versie twijfelen velen, vele geruchten gaan dat hij homo is en zijn vriend dus 'huisgenoot' noemt.  De acteur, die in de tv-serie Power Rangers Wild Force in 2002 speelde, stak Sutter vervolgens meermaals met een zwaard.

Na het incident werd Medina gearresteerd door de politie, die hij zelf had gebeld. In eerste instantie werd de acteur vrijgelaten, omdat hij beweerde dat het ging om zelfverdediging.

Maar na onderzoek van de recherche werd Medina op 26 januari 2016 alsnog vastgezet. Vandaag legde de rechtbank hem een straf van zes jaar op vanwege doodslag. Aanvankelijk zou de acteur bestraft worden voor moord met voorbedachte rade, maar dit veranderde door zijn bekentenis.Albert Verlinde gelooft dat er 'nog een grote liefde' zal komen

Albert Verlinde heeft de hoop op liefde na zijn scheiding van Onno Hoes nog niet opgegeven. De musical-producent en presentator gelooft dat er nog een grote liefde zal komen. "Some day my prince will come." "Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je moet altijd blijven dromen en hopen", aldus de 55-jarige Verlinde in gesprek met Vrouw.

In oktober 2014 maakten Verlinde en Hoes bekend te gaan scheiden na een huwelijk van dertien jaar. In de maanden daarvoor was al veel verschenen over vermeende affaires van Hoes. Hoewel de scheiding een klap was, kijkt Verlinde niet somber naar zijn liefdesleven in de toekomst.

"En wat die prins betreft: ze hebben nooit besproken hoeveel het er zijn, hè? En hoe lang hij blijft. En iedereen weet dat op het moment dat de prins van zijn paard afstapt en je kust, het volgende verhaal begint."

Daten durft de presentator ook nog steeds. "Maar wel op mijn manier. Ik ga niet allerlei sites op, maar openlijk een drankje drinken in een kroeg doe ik wel. Ik ben de laatste jaren juist steeds opener geworden, ook in dat opzicht."


RuPaul in het geheim getrouwd

De Amerikaanse dragqueen, acteur, model, auteur, zanger en openlijk homo, RuPaul, 56, wiens echte naam RuPaul Andre Charles is, heeft bekend gemaakt dat hij eerder dit jaar in het geheim is gehuwd met zijn vriend waarmee hij al 23 jaar samen is.

Eerder al verschenen er voor het eerst in de pers foto's van RuPaul met zijn vriend George LeBar, een landbouwer uit Wyoming. Drie en twintig jaar lang kon LeBar uit het oog van de paparazzi blijven, iets waar hij zelf voor koos. Bij de persfoto's van LeBar schreef men steevast de vriend van.

RuPaul bekende zijn huwelijk aan drag race jurylid Ross Matthews. En vertelde dat hij op de dag dat hij en LeBar 23 jaar samen waren zijn getrouwd. Ook vertelde hij dat hij LeBar jaren geleden voor het eerst zag op de dansvloer van de Limelight in 1994 op zijn verjaardag.

"We zijn dus niet alleen gehuwd op onze 23ste verjaardag maar ook op zijn verjaardag. Het was iets wat we wilde doen, ook erg handig voor de belastingen en andere financiële zaken aldus RuPaul. Over zijn kersverse echtgenoot vertelt hij dat die een ranch heeft in Wyoming maar dat ze mogelijk samen elders zullen wonen, want volgens RuPaul is Wyoming nogal saai. Tot slot onthulde hij nog dat wanneer hij op de ranch is hij zich kleed als een echte cowboy!!!Barry Manilow was bang dat zijn homoseksualiteit fans teleur zou stellen

Zanger Barry Manilow (73), heeft zich  jarenlang nooit uitgesproken over zijn homoseksualiteit, omdat hij bang was om zijn fans teleur te stellen.

"Ik dacht dat ik hen teleur zou stellen als ze erachter zouden komen dat ik homo was. Daarom heb ik nooit iets gezegd", vertelt de zanger aan People.

Tegenover de website vertelt Manilow voor de eerste keer in de media over zijn geaardheid. Volgens de zanger heeft hij er tot nu toe nooit behoefte toe gehad. "Ik ben erg gesteld op mijn privé-leven", vertelt hij.

In het interview vertelt Manilow over zijn partner en manager Garry Kief, met wie hij inmiddels 39 jaar een relatie heeft. De twee ontmoetten elkaar in 1978. "Ik wist gelijk dat hij de ware voor me was", zegt de zanger over hun ontmoeting. 'Ik had zo'n geluk hem tegen het lijf te lopen. Tot dat moment was ik een erg eenzaam mens", aldus Manilow.

De twee trouwden in 2014, een gebeurtenis die een jaar later gelekt werd naar de media. Manilow werd hierdoor gedwongen uit de kast te komen als homoseksueel. Tot zijn grote opluchting waren de reacties van zijn fans postief.

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEsep 2017       


jan 2016        lengte: 5 min.


mei 2017        lengte: 4 min.


feb 2017        lengte: 4 min.
Roddel en achterklap

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 31 mei 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 309


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media