Back to Top
Dinsdag 10 Dec
86388 users - nu online: 1361 people
86388 users - nu online: 1361 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 7 min. Printervriendelijke Pagina  
de Verhoorkelder (18)


door Bert Hansen in Films & boeken , 15 oktober 2003

This article is also available in English
lengte: 7 minuten


Reighly was aan de beurt. De roodharige agent hurkte voor Martin en maakt de veters in zijn laarzen los. Martin keek naar de enorme bult tussen Reighly’s benen. Zijn huid tintelde toen hij dacht aan het moment in zijn cel toen hij pis van de agent moest drinken. Reighly trok zijn laarzen en sokken uit en stond op. “Staan”, zei hij. Martin ging staan en keek om zich heen. Alle mannen keken naar hem. De commandant knoopte langzaam zijn overhemd open terwijl hij Martin strak aankeek. Zijn grote pik stak uit de gulp naar voren. Henderson droogde zijn hoofd en gezicht met zijn overhemd af. Lowe, alleen in onderbroek gekleed, had een fles bier opengemaakt en gaf die aan Henderson. G’s glanzende lijf zwaaide in de kettingen heen en weer. Hij ademde zwaar door zijn neus; zijn gezicht was opgeblazen.

Reighly trok zijn shirt uit. Zijn roodbehaarde borst glom in het licht. Vervolgens knoopte hij zijn broek open, die hij over de bult in zijn kruis en zijn behaarde benen naar beneden schoof. Hij stapte eruit, spande zijn spieren en wreef over zijn borst. Hij maakte een paar boksgebaren in de lucht. Met zijn vuisten voor zijn borst liep hij naar Martin toe. “Vechten”, zei hij terwijl hij om Martin heen danste en deed alsof hij hem ging aanvallen. Martin hield zijn vuisten voor zijn gezicht en draaide rond.

Knal! Met een dreun sloeg Reighly hem op zijn schouder. Martin struikelde een paar stappen naar achteren. “Kom op, sla me”, schreeuwde Reighly. Zijn arm- en borstspieren bolden op. Voorzichtig liep Martin naar de agent toe. Hij bewoog zijn linkervuist en haalde snel uit met zijn rechterhand. Reighly dook naar beneden en pakte hem rond zijn middel vast. Hij liet zich achterover vallen en trok Martin met zich mee. Met een doffe klap viel Martin op de grond. Reighly viel boven op hem en duwde hem plat op de vloer. De andere agenten juichten en floten.

“Jammer, Martin”, zei Reighly. Hij greep Martins pik en ballen en duwde zijn bezwete oksel in Martins gezicht. “Likken”, zei hij terwijl hij in zijn ballen kneep. Kreunend likte Martin de behaarde oksel. Het bittere zweet van de agent bedekte zijn mond en neus. Toen stond Reighly op. “Je krijgt een tweede kans. Vecht naar je beste kunnen en ik zal aardig voor je zijn.” Hij nam weer een dreigende houding aan, gebogen benen, zijn vuisten voor zijn gespierde borst. De agent was duidelijk opgewonden, zijn pik stond hard in zijn onderbroek.

Martin schoot naar voren in een poging zijn tegenstander te pakken. Keihard stompte de agent hem in de maag. Martin klapte dubbel en snakte naar adem. Opnieuw greep Reighly hem rond het middel vast. Hij trok hem tegen zich omhoog, tilde hem helemaal van de grond en draaide hem ondersteboven. Martins gezicht werd in het kruis van de agent geduwd, zijn benen zwaaiden in de lucht. Reighly liep met Martin rond. De agenten juichten en applaudisseerden.

Martins ballen zaten klem tegen de schouder van Reighly, zijn mond tegen de harde pik van de agent die een tent in de onderbroek vormde. De geur van pis en voorvocht was overweldigend. “Zuigen”, zei Reighly terwijl hij zijn harde pik tegen Martins lippen drukte. Martin nam de pik in zijn mond en zoog. Met zijn speeksel doorweekte hij de grove stof. Hij voelde hoe de dikke pik schokte. De agent knielde en legde Martin op zijn rug op de grond. Hij pakte Martins pik en trok er ruw aan. Zijn eigen kruis wreef hij hard in Martins gezicht. Martin kreunde hardop toen hij zijn pik snel hard voelde worden in de vuist van de agent.Plotseling kroop Reighly van hem af en ging naast hem zitten, gleed met zijn rechter arm onder Martins schouders en met zijn andere arm onder Martins linker bovenbeen. Hij greep tussen Martins benen en sloot zijn hand om Martins ballen. Toen tilde hij Martin op en droeg hem rond als een trofee. En weer floten de agenten en schreeuwden obscene grappen.
Martin voelde zich hulpeloos en naakt in de sterke handen van de agent. Een van zijn benen hing naar beneden, zodat zijn ballen in Reighlys vuist waren te zien.

Zijn harde pik stak recht vooruit. “Zeg dat je mijn pik in je wilt voelen”, zei Reighly, terwijl hij nog harder in de ballen kneep. “Nee, alsjeblieft”, kreunde Martin. “Ik wil horen dat je je overgeeft.” Reighly trok nog harder aan de ballen. “Oh. Oh! Ik geef me over. Ik wil uw pik in me voelen, Sir”, hijgde Martin. “Harder!” blafte Reighly. “Ik geef me over. Ik wil u in me voelen, Sir!”, schreeuwde Martin.

Reighly legde Martin neer. “Trek mijn slip uit”, zei hij met de armen over elkaar. Martin knielde en trok de slip naar beneden. De dikke pik van de agent stak recht naar voren. Voorvocht droop eruit. De grote geschoren ballen lagen tegen de roodbehaarde gespierde dijen aan. Martin rilde, gefascineerd als hij was door de krachtige pik en ballen van de agent. “Opstaan, handen om mijn nek, benen om mijn middel”, zei Reighly. Martin gehoorzaamde.

Hij hing aan het krachtige lichaam van de agent, zijn armen en benen om hem heen geslagen.
De agent spreidde ruw Martins billen en duwde zijn pik naar binnen. Martin snakte naar adem en gooide zijn hoofd achterover. Zijn anus werd pijnlijk opgerekt door Reighlys geslacht. Maar de penetratie wond hem ook op. Reighly nam een paar stappen naar voren en stopte voor G.

“Je benen achter mijn rug haken en achterover op je handen staan”, zei hij. Martin klemde zijn dijen om de agent en leunde achterover tot zijn handen de grond raakten. Hij hing ondersteboven in een boog aan Reighlys middel en keek recht naar G’s borst. Reighly ondersteunde zijn kont met één hand en duwde steeds dieper in hem.
Martin hijgde hees door zijn open mond. Reighly pakte zijn ballen en rolde die ruw in zijn hand. “Lik je pis van zijn lijf”, gromde de agent. Martin kreunde en begon G’s borst te likken. G protesteerde en snauwde in zijn knevel.Martin proefde zijn eigen verschaalde pis en G’s zweet. “Bijt in zijn tepels!”, vervolgde Reighly en hij sloeg Martins harde pik heen en weer. Snakkend naar adem nam Martin een tepel in zijn mond en begon te bijten. G brulde en trok wild aan zijn kettingen.
Reighly hijgde van opwinding. Hij neukte Martin met keiharde stoten. De pijn wond Martin op. Voorvocht liep uit zijn pik en vloog door de lucht. Hij wilde klaarkomen.

Hij bewoog zijn gezicht naar de andere tepel en beet erop bij iedere slag die Reighly hem gaf. Net als G kreunde hij luid. Reighly pakte Martins pik en wreef met zijn eeltige duim over de eikel. Martin voelde dat hij zo ging klaarkomen. Hij snoof wild en beet hard in G’s tepel. Plotseling sloot er een vuist om Martins ballen drukte ze extreem hard samen. Martin krijste.

Hij probeerde overeind te komen. De laars van de commandant stootte zijn hoofd. “Niet klaarkomen zonder mijn toestemming”, zei hij, terwijl hij Martins ballen fijn kneep. Martin keek omhoog, zijn gezicht in een pijnlijke grimas. De commandant torende boven hem uit. Hij had zijn overhemd uitgetrokken. Dichte beharing bedekte zijn borst, zijn pik stak uit zijn gulp. “Verder”, zei hij tegen Reighly, die hevig hijgde. De pik van de agent klopte in Martin.

Reighly hield zich aan G’s dijen vast en ramde bij Martin naar binnen. De commandant hield Martins ballen stevig in zijn vuist. Met zijn andere hand streelde hij Reighly’s behaarde kont. Hij streek met zijn vinger tussen de billen van de agent en duwde hem naar binnen. Reighly bromde. “Kom, spuit!”, zei de commandant. De agent zweette hevig, zijn haar plakte op de huid. Hij brulde en duwde zijn heupen zo hard naar boven dat hij Martin en G bijna optilde. Hij schokte wild toen hij in Martin klaarkwam. Martin kreunde door de pijn in zijn ballen, maar de exploderende pik van Reighly wond hem ook heel erg op. Hij trok G’s gezicht naar zich toe en likte de knevel.

Wordt vervolgd


(Waarschijnlijk volledig ten overvloede, maar dit vervolgverhaal is een fantasie en zeker geen aansporing tot onveilige seks. We nemen aan dat iedereen in staat is fantasie en werkelijkheid te scheiden)

de Verhoorkelder (18)

Bert Hansen, in Films & boeken op 16 oktober 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media