Back to Top
Dinsdag 19 Nov
86374 users - nu online: 1405 people
86374 users - nu online: 1405 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel en achterklap


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 10 mei 2017
lengte: 4 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, Ah gottie het is toch wat met die Paay. Die zogenaamde 'DIVA' zo als men der noemt heeft het ook niet makkelijk. Vier huwelijken een paar hitjes lang geleden en nu als 'pisbak' door het leven. Tja het kan verkeren. Stapte ze eerst vrolijk als aandachtshoer door het leven, nu is het haar allemaal teveel geworden en vloog naar een zonnige bestemming om wat op te drogen....

Colton HaynesGeorge Michael stierf natuurlijke dood

George Michael is op natuurlijke wijze gestorven. Een patholoog ontdekte dat de zanger overleed aan meerdere gezondheidsproblemen. Zo had de zanger problemen aan zijn hart en leververvetting, blijkt uit het rapport van de patholoog die de doGeorge Michaelod van Michael onderzocht. Onder andere BBC heeft het rapport ingezien.

George Michael overleed op eerste kerstdag op 53-jarige leeftijd. Lange tijd was er onduidelijkheid over de toedracht van zijn dood. De politie meldde destijds al dat er geen verdachte omstandigheden waren. Zijn manager sprak toen al de verwachting uit dat de zanger overleden was aan hartfalen.

Het onderzoek naar het overlijden van Michael is nu afgerond, zegt de patholoog. "Er zullen geen nieuwe updates meer verschijnen. De familie vraagt de media en het publiek hun privacy te respecteren."


Colton Haynes verloofd

Colton Haynes is verloofd! De acteur, onder andere bekend van CSI: Miami en Melrose Place, werd in Mexico ten huwelijk gevraagd door zijn vriend Jeff Leatham.

Dat blijkt uit een foto die Colton op Instagram gezet heeft. Zijn vriend had duidelijk groots uitgepakt met kaarslicht en vuurwerk. "IK HEB JA GEZEGD!!!", laat de acteur weten.

Colton kwam vorig jaar pas publiekelijk uit de kast. Het lijkt er dan ook op dat de twee nog niet heel lang samen zijn.


Rusland wil geen homo in Disney film zien

In Rusland overweegt men een verbod op de remake van de Disney klassieker 'Beauty and the Beast' vanwege een openlijk homo persooon. Om dezelfde reden heeft een drive-in bioscoop in het Amerikaanse Alabama, waar ze net zo hypcriet zijn, de film geschrapt. De film remake komt nu volop in het nieuws vanwege het homo personage in een Disney film.

Voor de eerste maal in de geschiedenis van het bestaan van de Amerikaanse filmstudio Disney, zit er een homo moment in een film. Het gaat daarbij om de remake van de Disney klassieker 'Beauty and the Beast' met actrice Emma Watson en acteur Dan Stevens in de hoofdrollen.

In deze remake is het personage LeFou, de vriend van Gaston, openlijk homo. De rol van LeFou wordt gespeeld door acteur Josh Gad. Zijn personage wordt verliefd op zijn vriend de sterke en knappe Gaston. De ene keer wil LeFou gewoon Gaston zijn, de andere dag wil hij hem kussen.


'Nee, ik ben niet Harry's vader'

Harry and WilliamJames Hewitt heeft ontkend de biologische vader van prins Harry te zijn. De geruchten daarover gaan al twintig jaar, nadat prinses Diana en hij een affaire hadden tijdens haar huwelijk met Charles.

Als hij de vraag door een Australische journalist in het programma Sunday Night voorgelegd krijgt, antwoordt hij: "Nee, ik ben niet zijn vader." Hij voegt daar nog aan toe: "Het verhaal verkoopt. Het is waarschijnlijk erger voor hem, arme jongen."

De affaire tussen Diana en James ontstond nadat bekend werd dat Charles zijn vrouw bedroog met Camillia Parker-Bowles. Maar de twee werden uit elkaar gedreven doordat James in het leger zat en de Golfoorlog aanbrak. Nadat hun affaire aan het licht kwam, begonnen ook de geruchten over het mogelijke vaderschap. James en Harry hebben duidelijk nogal veel uiterlijke overeenkomsten.

Spijt van zijn affaire met de prinses heeft hij allerminst. "Nee, dat heb ik niet. Ik heb spijt van sommige dingen die het heeft veroorzaakt, maar niet van de affaire. Zeker niet. Ik denk dat het heel makkelijk was om verliefd op haar te worden dus ik denk dat ik daarvoor wel vergeven kan worden."


Lego Batman film zit vol homo propaganda

Ja Ja U leest het goed....conservatieven en religieuzen Amerikanen hebben het ontdekt!!!
De komische animatiefilm The Lego Batman Movie zit vol verborgen homoseksuele boodschappen zo hebben de christen gekkies ontdekt. Daarom waarschuwen christelijke en conservatieve ouders hun kinderen niet naar de Lego Batman Movie te laten kijken, want die bevat homoseksuele 'propaganda', 'die kinderen schade kan berokkenen.

Michael Hamilton van een een online conservatieve media zegt: "Een kind dat wordt geadopteerd door twee mannen, homo erotiek en piemelgrappen". Volgens Hamilton zitten er tal van verborgen boodschappen in de film over genderidentiteit. Zo adopteert Bruce Wayne op een bepaald moment een jongentje, dat niet doorheeft dat Wayne ook Batman is. Dat jongetje, Richard genaamd, roept verrukt uit: "Gisteren had ik geen vader en nu heb ik er twee!"

Verder zeggen ze dat de relatie tussen Batman en de Joker duidelijk homo-erotisch is. De film is dan ook een bat-signaal," aldus een woordvoerder van enkele christelijke organisaties. Die er vervolgens nog op wijst dat er in de film een boodschap voorkomt dat adoptie door twee vaders normaal is. "Maar dat is het natuurlijk niet", aldus de engerd.

De Lego Batman Movie draait ondertussen ook in de Nederlandse bioscopen, en brak eerder in de VS bezoekersrecords. In de eerste twee weken bracht de film al meer dan 100 miljoen dollar op.  
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEsep 2017       


jan 2016        lengte: 5 min.


feb 2017        lengte: 4 min.


mei 2017        lengte: 5 min.
Roddel en achterklap

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 15 mei 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media