Back to Top
Maandag 25 mei
86437 users - nu online: 1218 people
86437 users - nu online: 1217 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reijers World: Zoals een Haarlems bloemenmeisje...


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 04 mei 2017

This article is also available in English


Ik lag naakt in de duinen van Zandvoort. De zon scheen behaaglijk op mijn huid. Af en toe ging ik even staan om te kijken of er nog jongens in de buurt liepen. Na verloop van tijd naderde er een knul. Zijn piemel was half in erectie. Hij zag mij ook en kwam naar me toe.

Haarlemse BloemenmeisjesGehurkt ging hij voor me zitten en zei: “Ik ben Paul en ik kom uit Haarlem.” “Ik ben Reijer en kom uit Wormerveer,” antwoordde ik. “Wat een vreemde naam,” zei hij. “Ja,” zei ik, “ik ben vernoemd naar mijn grootvader uit Alkmaar.” Hij pakte mijn hoofd op en stak zijn piemel in mijn mond.

Toen ik hem had doorgeslikt vroeg Paul: “Heb jij zin om een stuk langs de zee te wandelen?” Ik knikte en pakje mijn badtas in. Wij haalden de spullen van Paul op en gingen het duin af. We praatten honderduit en liepen tegen de wind in. Paul en ik hadden helemaal niet door dat we het einde van het naaktstrand voorbij liepen.

“Het COC is zaterdags echt de moeite waard. Je moet eens langskomen. Gaan we lekker dansen,” zei Paul. “Ik denk er over na. Lijkt me erg leuk,” antwoordde ik. “Wij organiseren ontmoetingsavonden van het COC in de Zaanstreek. Dan moet je ook een keer bij ons komen.” “Dat beloof ik,” zei Paul en hij gaf me een zoen. Hand in hand liepen we verder. “Ken jij het lied ‘Terug naar de kust?,’” vroeg ik Paul.

Hij knikte en wij zongen samen het prachtige nummer van Maggie MacNeal.

Maggie MacNealOh, hoe kom ik hier vandaan
Was ik maar niet weggegaan
’k Hoor de branding in mijn hoofd
Had ik eerder maar geloofd

Wat die stem toen heeft voorspeld
Dat geluk verdwijnt voor geld
Mist en regen, westenwind
Zeg mij of ik ’t ooit weer vind
Mist en regen, westenwind

Ik wil terug naar de kust
Heel ongerust
Zoek ik de weg naar de kust
Bijna niet bewust van de dreiging
dat daar m’n jeugd voorbijging“Wat zijn wij hier aan het doen?” Een politie-auto stopte nogal wild naast ons.
We schrokken ons rot. Twee boze agenten keken ons aan.

“Het is dus wel de bedoeling dat jullie op dit gedeelte van het strand een zwembroek dragen,” zei een van de agenten. “Maar daar houden de heren zich niet aan. Jullie vragen om een boete. En daar houden wij ons aan. Jullie gaan op de bon.” Verbouwereerd keken Paul en ik elkaar aan en we schoten in de lach. Dat maakte de agenten nog kwaaier. “Oh, wij denken nog steeds dat dit een lolletje is. Nou, daar komen jullie dan nu wel achter.” Wij gaven onze naam en adressen. Er werd druk genoteerd.

Weken later liep ik in Haarlem. “Hé, lekker ding,” zei een knul terwijl hij op mijn schouder tikte. Het was Paul. “Ergens een kopje koffie drinken?,” vroeg ik. “Ja, prima,” zei hij. We zaten gezellig te keuvelen. “De meeste mensen zien elkaar eerst aangekleed en daarna pas naakt. Bij ons was dat andersom,” zei Paul. “Maar ik vind je nu met kleren aan ook lekker hoor.” “En,” vroeg ik, “weet jij nog wie er toen helemaal niet is klaargekomen?” “Ik woon hier vlakbij. Ga even mee. Dan ga ik dat even goedmaken met je,” stelde Paul voor. En niet veel later werd ik verwend, zoals in mijn gedachten vroeger de Haarlemse bloemenmeisjes door hun vriendjes verwend werden.

* En oh ja, die bekeuring die Paul en ik kregen was voor ieder vijftig gulden.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijers World: Zoals een Haarlems bloemenmeisje...

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 07 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media