Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 948 people
86447 users - nu online: 948 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Sauna Nieuwezijds weer open na renovatie


door Redaktie in Scene , 29 april 2017

This article is also available in English


De populaire Amsterdamse Sauna Nieuwezijds (NZ), die gevestigd is in de buurt van het Centraal Station, sluit gedurende de maand mei zijn deuren voor een volledige renovatie. Hoewel de sauna minder dan vier jaar open is, kent het gebouw structurele problemen die aangepakt moeten worden.

Elard Diekman, directeur van NZ: “Het gebouw dateert uit de vroege jaren tachtig en heeft een grondige update nodig. Het gehele waterleidingsysteem en het afvoersysteem van het gebouw moeten worden vervangen en helaas gaan deze systemen ook dwars door onze sauna en natte ruimtes. Deze lekken sinds het moment dat we onze deuren openden. We moeten dat gedeelte dus volledig slopen en opnieuw aanleggen.”

De bouwvakkers werken de klok rond om het werk zo snel mogelijk af te krijgen, maar we zullen daarvoor een hele maand nodig hebben.

“We maken meteen van deze gelegenheid gebruik om andere delen van de sauna te verbeteren. We hebben sinds de opening veel geleerd, en willen de ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken. We gaan vier extra cabines mogelijk maken, waardoor het totaal op achttien komt. Bovendien verplaatsen en vergroten we onze massageruimte. De toegang tot het bubbelbad was nooit optimaal. Dit passen we ook aan, zodat het bubbelbad eenvoudiger te betreden is.”

De exacte heropeningsdatum begin juni is nog niet bevestigd, dus houd de website en Facebook-pagina van NZ bij voor het laatste nieuws. Ondertussen is NZ’s zusterclub ChUrch gewoon geopend, dus verwacht dat het daar in de maand mei drukker is dan normaal!

De laatste dag voor de verbouwing is 30 april.
Zie ook www.sauna-nz.com. Inmiddels is de sauna weer open en ook hier en daar verder verbeterd.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Sauna Nieuwezijds weer open na renovatie-


Reactie van addicted dd. 04 september 2017
De verbouwde darkroom is een absolute misser. Te open, te groot, te licht en te koud (jawel, een airco in de darkroom!).
En wat zie je nu? De nog spaarzame actie in de kleine ruimte tussen de 2 slings. Gemiste kans. Voor mij een reden de sauna minder te bezoeken.


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Sauna Nieuwezijds weer open na renovatie

Redaktie, in Scene op 02 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN SCENEIN NUMMER 309


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media