Back to Top
Donderdag 27 Jul
85942 users - nu online: 1505 people
85942 users - nu online: 1505 people login

top lists
Nieuw | Top Stories
Printervriendelijke Pagina  
VAN ONZE EDITORS
Sauna Nieuwezijds sluit een maand voor renovatie

door Redaktie in Uitgaan , 29 april 2017


De populaire Amsterdamse Sauna Nieuwezijds (NZ), die gevestigd is in de buurt van het Centraal Station, sluit gedurende de maand mei zijn deuren voor een volledige renovatie. Hoewel de sauna minder dan vier jaar open is, kent het gebouw structurele problemen die aangepakt moeten worden.

Elard Diekman, directeur van NZ: “Het gebouw dateert uit de vroege jaren tachtig en heeft een grondige update nodig. Het gehele waterleidingsysteem en het afvoersysteem van het gebouw moeten worden vervangen en helaas gaan deze systemen ook dwars door onze sauna en natte ruimtes. Deze lekken sinds het moment dat we onze deuren openden. We moeten dat gedeelte dus volledig slopen en opnieuw aanleggen.”

De bouwvakkers werken de klok rond om het werk zo snel mogelijk af te krijgen, maar we zullen daarvoor een hele maand nodig hebben.

“We maken meteen van deze gelegenheid gebruik om andere delen van de sauna te verbeteren. We hebben sinds de opening veel geleerd, en willen de ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken. We gaan vier extra cabines mogelijk maken, waardoor het totaal op achttien komt. Bovendien verplaatsen en vergroten we onze massageruimte. De toegang tot het bubbelbad was nooit optimaal. Dit passen we ook aan, zodat het bubbelbad eenvoudiger te betreden is.”

De exacte heropeningsdatum begin juni is nog niet bevestigd, dus houd de website en Facebook-pagina van NZ bij voor het laatste nieuws. Ondertussen is NZ’s zusterclub ChUrch gewoon geopend, dus verwacht dat het daar in de maand mei drukker is dan normaal!

De laatste dag voor de verbouwing is 30 april.
Zie ook www.sauna-nz.com. 

Rubrieken:

Sauna NieuweZijds
Gay Sauna Amsterdam


Meer uit Uitgaan
Meer uit nummer 309
Meer van Redaktie

Man to Man


Cinema ticket valid all day
With darkroom!

meer info |visit


AA Boys


First class boys, home and hotelvisits

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2017 Gay News ®, GIP/ St. G Media