Back to Top
Donderdag 22 juni
85915 users - nu online: 1268 people
Gay News : Editie : 309 : Sauna Nieuwezijds sluit een maand voor renovatie

Printervriendelijke Pagina  

Sauna Nieuwezijds sluit een maand voor renovatie

door Redaktie in Uitgaan , 29 april 2017


De populaire Amsterdamse Sauna Nieuwezijds (NZ), die gevestigd is in de buurt van het Centraal Station, sluit gedurende de maand mei zijn deuren voor een volledige renovatie. Hoewel de sauna minder dan vier jaar open is, kent het gebouw structurele problemen die aangepakt moeten worden.

Elard Diekman, directeur van NZ: “Het gebouw dateert uit de vroege jaren tachtig en heeft een grondige update nodig. Het gehele waterleidingsysteem en het afvoersysteem van het gebouw moeten worden vervangen en helaas gaan deze systemen ook dwars door onze sauna en natte ruimtes. Deze lekken sinds het moment dat we onze deuren openden. We moeten dat gedeelte dus volledig slopen en opnieuw aanleggen.”

De bouwvakkers werken de klok rond om het werk zo snel mogelijk af te krijgen, maar we zullen daarvoor een hele maand nodig hebben.

“We maken meteen van deze gelegenheid gebruik om andere delen van de sauna te verbeteren. We hebben sinds de opening veel geleerd, en willen de ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken. We gaan vier extra cabines mogelijk maken, waardoor het totaal op achttien komt. Bovendien verplaatsen en vergroten we onze massageruimte. De toegang tot het bubbelbad was nooit optimaal. Dit passen we ook aan, zodat het bubbelbad eenvoudiger te betreden is.”

De exacte heropeningsdatum begin juni is nog niet bevestigd, dus houd de website en Facebook-pagina van NZ bij voor het laatste nieuws. Ondertussen is NZ’s zusterclub ChUrch gewoon geopend, dus verwacht dat het daar in de maand mei drukker is dan normaal!

De laatste dag voor de verbouwing is 30 april.
Zie ook www.sauna-nz.com.
 
gerelateerd
Sauna Blue River wordt appartementen gebouw

Zwitserland het drieëntwintigste land dat ban op bloedonatie opheft

Brug vernoemd naar Bet van de Beeren, Koningin van de Zeedijk


Er heeft niemand gereageerd, jij misschien?


Sauna Nieuwezijds sluit een maand voor renovatie

Reageer:

Reactie:
Je naam: ip 54.225.3.114Rubrieken:


Meer uit Uitgaan
Meer uit nummer 309
Meer van Redaktie

t Bolke


Gay heart of the east

meer info |visit


t Bolke


One of the largest gay saunas

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren