Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 814 people
86447 users - nu online: 814 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reijers World: We gaan van jou ons kleine sletje maken


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 21 maart 2017

This article is also available in English


“Ga je zo mee naar huis,” fluisterde Paul in mijn oor. We zaten in de Amstel Taveerne. “Het is tien uur en Wim zal nu wel thuis zijn.” Paul’s grote snor boeide mij. Je kon ook duidelijk zien dat hij regelmatig naar de sportschool ging. Op dat moment werden er nog een paar biertjes voor ons neergezet.

Twee mannen aan de overkant van de bar lachten naar ons. Wij proostten met ze. Even later stond Paul met ze te praten. Ze kwamen weer terug bij mij. Paul stelde ze aan mij voor. Het bleken Richard en John te zijn, uit Londen. Na nog een biertje gingen wij naar de woning van Paul en Wim in de Utrechtsestraat. Richard sloeg een arm om me heen. Hij gaf me een ondeugend knipoogje en zei: “We’re gonna make you our little slut.”

Het was anderhalf uur rijden van Wormerveer naar Anna Paulowna. Mijn vader en moeder zaten voor in de auto. Mijn twee zusjes en ik achterin. Mijn opa, oma en oom Izaak wachtten al op ons. Ze woonden op de Nieuwenweg.

Het waren twee arbeiderswoninkjes. In het aangrenzende huisje woonden Bep en Piet. Mijn oom was achter het keukenraampje bezig met de koffie. Mijn oma lag in de kamer op een divan en zwaaide naar ons met haar zakdoek. Mijn opa kwam naar buiten en deed het hekje open. Na de koffie gingen mijn vader en ik met opa mee de tuin in. Hij verbouwde daar aardappelen en groenten. Hij bukte en haalde een paar worteltjes uit de grond. Hij veegde de aarde ervan af en gaf ze aan ons. Ze smaakten heerlijk. Het was heel warm buiten.

Wim las een boek en zat op de bank. Een fles wijn voor hem op de salontafel. Hij keek verrast op toen wij binnenkwamen. Richard en John gaven Wim een hand. Paul haalde biertjes. Richard vertelde: “Wij hebben een boekenzaak in Londen. Het loopt vooral de laatste tijd erg goed. En dus was het nu weer eens tijd voor een weekend Amsterdam.” “Vinden jullie het geen tijd worden om even naar de slaapkamer te gaan?,” vroeg Paul. We knikten en gingen naar boven. Wij kleedden ons uit en sprongen op een gigantisch king size bed. Het duurde niet lang of ik voelde overal handen op mijn lichaam. Ik werd helemaal ingesmeerd met een glibberige olie. “Kom maar hier sletje en doe je benen omhoog,” beval Richard me. Ik werd door alle vier mannen gebruikt.

Oom Izaak kookte heerlijk. De hele tafel stond vol. Aardappelen, groenten uit de tuin en pannen met vlees. Het moest ook altijd “veel” zijn. Dit was nog steeds een reactie op de oorlog. “Is er wel genoeg?,” vroeg mijn oma mij. Ik antwoordde: “Oh ja, oma. Er is heel veel.” Er volgde nog een schaal met pudding. Na het eten gingen we allemaal even naar bed. Mijn ouders, oom, opa en zusjes sliepen boven. Een klein trapje op en dan door een luik. Mijn oma sliep in een bedstee. Achter het keukentje was nog een kamertje. Daar sliep ik. Ik hoorde buiten iets en schoof het gordijntje iets opzij. Daar zag ik Piet in een kleine zwembroek zijn tuin aanharken. Hij werkte als knecht bij een boer en was erg gespierd. Mijn adem stokte in mijn keel. Hij was werkelijk prachtig. Mijn hand verdween in mijn broekje. Van slapen kwam niet veel meer.

Na het middagslaapje dronken we thee en zette mijn opa een plaat op. Hij wDorusas gek op Tom Manders. Die trad op in een tv-programma als de zwerver Dorus. Wij zongen allemaal mee met de grammofoon.

Er wonen twee motten in mijn ouwe jas
En die twee motten die wonen er pas
Je raakt gewoon weg van je stuk
Als je dat ziet dat pril geluk
Hij vreet mijn hele jas kapot
Alleen voor haar die dot van een mot
Ik noem haar Charlotte
En hem noem ik Bas
Die dotten van motten
In mijn ouwe jas


Op de Utrechtsestraat nam Wim me na het beëindigen van de seks mee naar de badkamer. Hij zeepte me helemaal in en spoot me schoon met de doucheslang. Richard en John nodigden mij uit om naar Londen te komen. En zo liep ik vier weken later met hen door de hoofdstad van Groot-Brittannië.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijers World: We gaan van jou ons kleine sletje maken

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 24 maart 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN COLUMNS & OPINIEIN NUMMER 307


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media