Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 870 people
86447 users - nu online: 870 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reijers World: Ik heb die jongens zo gemist


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 25 februari 2017

This article is also available in English


Ik stond tussen Hans en Pim in. Ze zoenden heerlijk. Opeens werd ik naar beneden geduwd. Ze deden hun gulpen open. “Zo,” zei Hans: “En nu ga jij pijpen.” Ik zoog zo hard als ik kon. Pim hield mijn hoofd vast en gaf mij corrigerende tikjes in mijn gezicht. “Kleed je nu uit,” commandeerde Pim me. Ik deed het. Hans en Pim betastten mijn hele lichaam.

Hard en diep werd ik gevingerd. Ik kreunde en mijn lijf kronkelde. In die tijd dat SM heel populair was in Nederland werd ik hun vaste slaaf. Wij gingen ieder jaar met vakantie naar Schouwen-Duiveland. De reis duurde twee dagen. Wij overnachtten in Rotterdam bij een tante en oom. De tweede dag van de reis stonden we uren te wachten op de pont van Zijpe. Er was me verteld dat er in Scharendijke een verrassing op me wachtte.

Het was 1956. Ik was zes jaar oud. Wij logeerden bij de opa van mijn moeder in een huisje aan de dijk. In de kamer zaten twee stille jongetjes: Jürgen en Dieter. Zij kwamen uit Berlijn en hadden daar de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog meegemaakt. Bombardementen en honger. Door acties van de kerk waren zij naar Nederland gehaald om aan te sterken. Ik kon ze niet verstaan. Maar ze werden meteen mijn vakantievriendjes.

Hans belde me op. “Kun je zondag bij ons langs komen? Wij hebben twee gasten uit Parijs hier. Die willen jou ook een behandeling geven.” Ik zei meteen: “Ja, is goed.” Met een trillende vinger drukte ik die zondag op hun bel. Pim deed open en vroeg me of ik naakt op hun bed wilde gaan liggen. Dat deed ik en hoorde hun stemmen in de woonkamer. Even later kwamen ze naar me toe. Jean-Pierre sloeg op mijn billen en Quiome spuugde in mijn gezicht. Ik had niets te vertellen.

Jürgen en Dieter gingen die vakantie steeds met ons mee. Naar het strand. Naar een speeltuin in Renesse en naar de zomeravondfeesten in Zierikzee. Daar op het marktplein traden artiesten op. Eén van hen was Joop de Knegt; de zingende soldaat. Een prachtige man in een uniform. Behalve mijn Duitse vriendjes zongen we allemaal mee:

Ik sta op wacht
En denk aan jou
Je schreef me af
Bleef mij niet trouw
Ook een soldatenhart
Is niet van steen
Waarom schreef jij die brief
En liet mij zo alleen
Ik sta op wacht
Mijn hart doet pijn
Krijg ik verlof
Dan staat er niemand bij de trein


Hans deed mij handboeien om op mijn rug. Dieter schoof hem erin. Ik moest Jean-Piere en Quiome zoenen. Mijn tepels stonden in de fik. Zo voldeed ik nog enige tijd aan hun wensen. Tot ik werkelijk niet meer kon. Even later kreeg ik een biertje op de bank.

Jürgen en Dieter bleven zes weken in Scharendijke. Wij moesten na twee weken terug. Ik zwaaide huilend naar ze. Na een paar dagen kwam er een kaart van ze. Ik kon dat vreemde Duits niet lezen. Mijn moeder las de kaart steeds weer voor. Ze zat op de rand van mijn bed. Ik was dagen verdrietig. Ik heb die jongens zo gemist.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijers World: Ik heb die jongens zo gemist

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 29 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN COLUMNS & OPINIEIN NUMMER 306


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media