Back to Top
Zondag 19 Jan
86404 users - nu online: 1356 people
86404 users - nu online: 1356 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel en achterklap


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 01 februari 2017
lengte: 5 minuten


Het zal U niet ontgaan zijn, Nederlands meest bekende homo-kok is overleden. Hij verloor de strijd tegen alvleesklier kanker en overleed op 75 jarige leeftijd. En hoewel de media ruim aandacht besteden aan zijn levensloop vergeten ze allemaal (met opzet? ) te vermelden dat Joop zijn televisie carrier begon bij de Amsterdamse stadszender AT5 en wel met het programma Kook Jij of Kook Ik?

Hij viel al snel op door zijn vrolijke opgewekte vertelstijl. Hij verwierf later landelijke bekendheid met het programma Kookgek. Zijn populariteit leidde er toe dat de Nederlandse TV overspoeld werd door TV-koks.

Je kon geen programma opzetten en opeens was er een (voor het programma) totaal zinloze kok aan toegevoegd die daar druk aan spuitjes koken was of andere dingen deed die ons totaal niet interesseerde.

Ze verdwenen weer net zo snel als ze gekomen waren maar Joop bleef en zowat in het harnas gestorven, we zullen hem missen.


Stephen Fry had zeventien jaar geen seks

Stephen Fry heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. De komiek liet in een Amerikaanse talkshow weten zeventien jaar geen seks te hebben gehad.

De 59-jarige Stephen, onder meer bekend van V for Vendetta en The Hobbit, vond in de periode van 1979 tot 1995 seks een vieze gedachte. "Het is weerzinwekkend eigenlijk, seks. Waarom heeft de natuur beslist dat de lichaamsdelen die je plezier moeten brengen ook diegene zijn waarlangs je je ontdoet van je afvalstoffen? Het is alsof je afdaalt in een riool. Dat is ook waarom je nooit naar het toilet moet gaan als je partner ook in de badkamer is", zei de Brit bij de Late Show van James Corden, die inmiddels al twee jaar getrouwd is met zijn dertig jaar jongere vriend Elliot Spencer.

Ondertussen is Stephen wel over zijn afkeer van de geslachtsgemeenschap heen. "Ik heb ook kunnen constateren dat ik het al die jaren verkeerd deed", ging de acteur verder. Toch deed Stephen niet aan geheelonthouding in die periode: "Ik had gelukkig mezelf nog..."


Tim Roth misbruikt door opa

Tim Roth is misbruikt door zijn grootvader. Maar ook zijn eigen vader was slachtoffer, zo heeft de Pulp Fiction-acteur onthuld in The Guardian.

Deze afschuwelijke gebeurtenis was voor hem de aanleiding voor de film The War Zone, waarin hij zijn regiedebuut maakt. "Ja, het was mijn opa. Hij was een f*cking verkrachter. Niemand wist wat te doen. Daarom maakte ik The War Zone."

De film gaat over een vervreemde tiener die probeert om te gaan met een duister familiegeheim, namelijk dat zijn vader zijn oudste zus misbruikt heeft. Roth werd misbruikt vanaf zijn kindertijd tot aan zijn tienerjaren. Over zijn keuze voor dit gevoelige onderwerp vertelt hij: "Je wilt een overlever zijn en het eerste dat je helpt om dat te bereiken is om erover te praten. Het was een fantastische kans voor mij om veel demonen te verbannen."


Justin Bieber niet op zoek naar nieuwe liefde

Justin Bieber is vrijgezel en vindt het geen probleem dat voorlopig te blijven. Dat vertelt de zanger in de show van Ellen DeGeneres.

"Ik ben met niemand aan het daten. Vrijgezel, en niet op zoek op dit moment." vat het tieneridool zijn romantische leven samen. Bieber, die recentelijk werd gelinkt aan Lionel Richies dochter, vertelt ook dat hij nog nooit op Tinder of een andere datingapp heeft gezeten.

Op de vraag van DeGeneres of hij niet eenzaam is als hij op tournee gaat, laat de zanger weten dat dat inderdaad het moeilijkste is aan toeren. Daarom neemt hij altijd zijn hond mee als hij lang onderweg is. Bieber, die voor de zesentwintigste keer te gast is bij de show van DeGeneres, kondigt in het programma ook aan dat hij na zijn huidige wereldtournee meteen weer aan de bak gaat: volgend jaar toert hij langs stadions in de VS.


Carlo Boszhard wil samen met vriend kind adopteren


In juli zei de presentator nog te twijfelen over adoptie van een kind maar nu bevestigt hij de adoptieplannen in De Telegraaf.

"We zijn het traject ingegaan, omdat het toch een grote wens van ons beiden is om een kind te adopteren en een kind te laten delen in ons leven."

De presentator zegt dat de eerste gesprekken hebben plaatsgevonden en dat is besproken welke mogelijkheden er zijn. "Zo ben ik met 47 eigenlijk al te oud. Maar dat geldt dan voor sommige landen van herkomst van de kleine. Anderen kunnen wel. Herald is pas veertig, dus die zou alléén weer andere en zelfs meer mogelijkheden hebben."

Boszhard zegt dat het hem niet uitmaakt of hij een baby of een ouder kind zou krijgen. Hij vindt het vooral belangrijk om het kind 'een goede ondergrond voor de rest van het leven' te willen meegeven zoals hij zelf ook is opgegroeid met zijn broer. "Ik zou het mooi vinden om te doen en het te mogen en kunnen doen."


Queen herdenkt Freddie Mercury


De enige twee overgebleven bandleden van Queen zijn hun frontman nog lang niet vergeten. Het was langs precies 25 jaar geleden dat Freddie Mercury overleed. Zowel Brian May als Roger Taylor herdenken hem via sociale media.

"Remembering Freddie today", schrijft May op Instagram bij een concertfoto waarop hij gitaar speelt en Freddie op de achtergrond op een scherm te zien is.

Ook Taylor hield het kort: "Old friends", twittert de drummer. Hij plaatst daarbij een link naar een liveversie van het gelijknamige liedje dat Taylor voor Freddie speelde op het Gosport Festival in 1994.

Het vierde originele bandlid, bassist John Deacon, denkt ongetwijfeld op zijn manier terug aan het leven van Freddie. Hij heeft zich echter teruggetrokken uit het publieke leven.

Mercury overleed in 1991 op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van aids. Lange tijd was onduidelijk dat de zanger zo ziek was. Ondanks geruchten hield hij tot een dag voor zijn dood geheim dat hij aids had. Queen scoorde in de jaren zeventig en tachtig tientallen hits als Bohemian Rhapsody, Somebody To Love en We Will Rock You. Nog altijd is de muziek van de Britse band onverminderd populair.

Freddie werd na zijn dood gecremeerd op de Kensal Green begraafplaats in Londen. Geruchten over de verblijfplaats van zijn as variëren van Zwitserland, zijn geboorteland Zanzibar tot de achtertuin van zijn voormalige woning in Kensington.

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEjul 2019       


jul 2018       


jul 2017       
Roddel en achterklap

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 305


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media