Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 828 people
86447 users - nu online: 828 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: Geruite hemden & pullovers


door Hans Sopjes in Mode & Lifestyle , 29 januari 2017

This article is also available in English


Met temperaturen die schommelen tussen 14 en -2 graden Celsius is het gemakkelijk aanpassen met comfortabele shirts en pullovers. Het is dan ook geen verassing dat met name de pullovers een revival doormaken. Maar ook de wat warmere vrijetijdsshirts mogen eigenlijk niet ontbreken in je kledingkast, je hoeft echt geen houthakker of poolbewoner te zijn om die te dragen.

Elke ontwerper kan tegenwoordig shirts laten maken, dat is qua logistiek allemaal een stuk eenvoudiger geworden; dat betekent onder meer dat je veel nieuwe, jonge merken ziet, dat je prachtige kwaliteiten kunt krijgen voor wel heel vriendelijke prijzen, maar dat er ook een hoop rotzooi wordt gemaakt, en dat soms de kwaliteit ver te zoeken is en je alleen voor een merknaam betaalt.
            
Pepe Jeans is wat mij betreft zo’n voorbeeld van mooie kwaliteiten voor normale prijzen. Pepe Jeans heeft de klassieke vrijetijdsruit in een trendy snit gegoten; deze shirts zijn niet alleen mooi en prettig om te dragen, maar ook nog eens prettig geprijsd, voor rond de tachtig euro ben je klaar. Je hebt dan ook een of twee seizoenen later nog een fijn en ook dan nog fashionable shirt, en dat vormt zo ook een aanvulling op je garderobe (zodat je uiteindelijk kunt gaan “winkelen in je kledingkast”).

Pepe Jeans:Vind je tachtig euro wel erg veel, dan heb je voor onder de veertig euro ook een ruime keuze in trendy ruiten van WE fashion. Ze hebben lekkere designs, maar of het shirt een jaar (in je kast) overleeft blijft altijd afwachten.

We Fashion:Als het even wat frisser wordt maar nog niet heel erg koud is, biedt een pullover uitkomst: in tegenstelling tot de soms “bulky” truien zijn dit lichte, machinaal gebreide truien. Met name werd mijn aandacht getrokken door het nog jonge merk 10Days.
  10Days:


Pullovers komen in vele variëteiten, en dus ook in allerlei kwaliteiten. Een mooie pullover complimenteert je uiterlijk, net zo zeer als een beroerde het tegendeel doet.

Voor pullovers geldt over het algemeen “Alle waar is naar zijn geld”: een echt goedkope pullover houdt zijn model niet en gaat “lubberen.” Heb je helemaal een ramp gescoord dan gaan ze pluizen (op de mouw), en kun je deze het beste direct weggooien (of de mouwen afknippen). De mooiste pullovers zijn van wol, een wolmix of bevatten zelfs zijde. Draag je over het algemeen geen wol omdat dit kriebelt, dan kun je Merino-wol nemen; deze wol heeft een fijnere structuur en kriebelt niet (koop je er een voor je vriend die vindt dat wol kriebelt, dan blijft deze kriebelen als hij denkt dat er wol in zit; je kunt dan beter zeggen dat het geen wol is, dan kriebelt het plotseling niet meer). Mooie pullovers zijn in het hogere segment ook in katoen te vinden, maar dan ben je toch altijd wel rond de honderd euro kwijt.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERD

Fashion: Geruite hemden & pullovers

Hans Sopjes, in Mode & Lifestyle op 02 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 305


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media