Back to Top
Dinsdag 12 Nov
86374 users - nu online: 1161 people
86374 users - nu online: 1161 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 04 januari 2017
lengte: 5 minuten


Zo december was er weer met alle ellende van de eerste pepernoten, sneeuw, ijs en het eindeloze gelaber over zwarte, witte, gestreepte en vegen piet, waar een klein land groot in kan zijn. Maar ook weer veel Jezus gehuichel onder de kunstkerstboom, grauwe luchten en zware griep. Maar kop op... lees wat de sterren en vooral zei die het denken te zijn moeten door maken en je voelt je een stuk beter...

De 67 jarige Patricia Paay keek nog eens in de spiegel, streek een berg plooien en rimpels weg en besloot dat ze het er nog wel eens een keer op kon wagen, vier huwelijken moet toch kunnen. Haar 35 jaar jongere echtgenoot Robbert Hinfelaar keek het gegeven paard niet te lang in de bek en zei snel ja, nou zijn die ook weer gelukkig voor zolang het duurt natuurlijk...


Officier van justitie eist 240 uur werkstraf voor Dave Roelvink


De officier van justitie heeft 240 uur taakstraf geëist tegen Dave Roelvink voor juwelenroof en het maken van een seksfilmpje. Ook moeten hij en zijn vrienden een schadevergoeding betalen aan Melissa Pach, die op het filmpje te zien was. De officier van justitie vindt dat Pach 12.000 euro immateriële schade vergoed moet krijgen, en haar vader 1000 euro.

De verdachten zeggen allemaal niet schuldig te zijn, zich niks te herinneren of beroepen zich op hun zwijgrecht. Over die berichten zei de voorzitter van de rechtbank: "Dit kan voor een buitenstaander geïnterpreteerd worden als een groep vrienden die spullen probeert weg te maken'".

Roelvink ontkent dat hij het seksfilmpje van hemzelf en Melissa Pach heeft verspreid. Wel bevestigt de dj dat hij de bewuste video gemaakt heeft. "Omdat we er geil van werden", zei hij bij een getuigenverklaring die donderdag door een rechter voorgelezen werd.

Roelvink kwam in 2014 in opspraak na een feest in de villa van de Amsterdamse familie Pach. Het model was met vrienden in het huis op uitnodiging van Melissa, de dochter van de familie.

Volgens de familie Pach zijn er die nacht en ochtend voor tienduizenden euro's aan spullen gestolen, waaronder juwelen en iPads. Daarnaast lekten er twee video's uit waarin Pach Roelvink oraal bevredigde, waaronder in een jacuzzi.


En nog een lekkere roddel uit een wel heeeel oude doos...

Actrice beweert jarenlange aanranding door regisseur Alfred Hitchcock

Oud-actrice Tippi Hedren zegt dat regisseur Alfred Hitchcock haar heeft aangerand tijdens filmopnames. De nu 86-jarige vrouw beschrijft volgens New York Post in haar memoires hoe ze werd geïntimideerd door Hitchcock en hoe hij haar misbruikte.

Hedren werd wereldberoemd met haar hoofdrol in de film The Birds uit 1963. Maar het filmen was volgens de actrice "een hel". Hitchock wilde niet dat de andere acteurs zich met haar bemoeide. Verder maakte hij seksueel getinte opmerkingen en toespelingen naar de toen 31-jarige Hedren.

De actrice was doodsbang om er iets over te zeggen. "Termen als seksuele intimidatie en stalking bestonden toen niet", legt ze uit. "En wie was er nu belangrijker voor de filmmaatschappij?" Hedren bewaart traumatische ervaringen aan The Birds.

Zo werd de beroemde slotscène waarin de actrice aangevallen werd door vogels volgens haar met echte vogels opgenomen. "Ik was doodsbang", schrijft ze daarover. Ondanks de slechte ervaringen met de Britse regisseur nam ze na The Birds ook de hoofdrol aan in Marnie. "Zijn gedrag werd alleen maar erger", schrijft ze daarover. "Hij liet een geheime deur maken tussen zijn kantoortje en mijn kleedkamer. Op een dag kwam hij ongevraagd binnen en randde me aan."

Marnie was de laatste film die ze maakte met Hitchcock, ook al had ze nog een contract van twee jaar bij hem. Ze was nog te zien in een hoop andere films, maar die hadden nooit zo'n succes als The Birds en Marnie. "Ik heb er al die jaren voor gezorgd dat Hitchock alleen mijn carrière heeft vergald en niet de rest van mijn leven", zegt ze over de traumatische jaren bij de regisseur.Ferry Doedens spuit een luchtje voor opgaan

Acteur Ferry Doedens spuit altijd een luchtje op voordat het doek opgaat van een musical waar hij in speelt. Dat bekent hij voorafgaand aan zijn première van The Bodyguard, waarin hij de komende acht maanden als gewiekste manager Sy Spector te zien is. "Het is natuurlijk fijn voor je tegenspelers als je lekker ruikt, maar ook een soort bijgeloof", lacht hij.

Doedens weet niet wat er zou gebeuren als hij het niet deed. "Dat is nog nooit voorgekomen.” Zijn favoriete merk is trouwens Acqua di Parma.
De acteur speelt in The Bodyguard een nichterige karikatuur.

Doedens is vanaf eind december ook weer te zien in soapserie GTST. Hij werd vorige jaar de serie uitgezet vanwege de problemen die zijn cokeverslaving opleverden op de set. Inmiddels is de acteur weer ‘clean’ en mag zijn personage Lucas Sanders terugkeren. “We zijn alweer een paar weken aan het opnemen en het voelt als een warm bad. Maar verder mag ik er niets over zeggen: de fans moeten gewoon blijven kijken om erachter te komen.”


K3 doorbreekt taboe

'Soms houden prinsesjes van prinsesjes', zo zingen Hanne, Klaasje en Marthe op de nieuwe K3-cd, die vandaag verschijnt. Het liedje: 'Prinsesje en Superman' gaat zowel over rolpatronen als over homoseksualiteit en gender identiteit.

Het is uniek, want het is voor het eerst dat de populaire meidengroep zo expliciet zingt over homo's en lesbiennes en over gender identiteit (transgender). “Natuurlijk verwachten we kritiek, maar dit zou anno 2016 de normaalste zaak van de wereld moeten zijn”, zegt tekstschrijver Alain Vande Putte.

Aan mooie boodschappen over verdraagzaamheid heeft het nooit ontbroken in de K3-hits. Maar in het nummer Prinsesje en Superman op het album Ushuaia, zingen de meisjes voor het eerst expliciet over het aanvaarden van homo's en lesbiennes. Daarnaast zingt men ook over gender fluid zijn - Je niet volledig thuis voelen in één van de twee geslachten. Een jongentje dat wil rond huppelen in een prinsessenjurk, een meisje dat verliefd is op een meisje, geen probleem zingt K3.

Alain Vande Putte, vaste tekstschrijver van K3, zegt dat de directe aanleiding om de tekst te schrijven, de aanslag in Orlando op een holebi dancing was. "Daarnaast speelde ook de bezorgdheid over tendensen die weer opduiken, terwijl we toch 2016 zijn. Veel kinderen zullen de komende jaren hun geaardheid ontdekken, en er zijn ook steeds meer gezinnen met ouders van hetzelfde geslacht. Wij zochten naar een K3-manier om dat aan te brengen," aldus Vande Putte. De eerste reactie van Studio 100 was positief. "Dit moeten we doen," zei Gert Verhulst meteen.

"Dit moet de normaalste zaak van de wereld zijn." Toch verwacht hij zich aan kritiek. "Er zijn jammer genoeg nog altijd mensen die homoseksualiteit verwerpelijk vinden, en in de VS en sommige andere landen sturen ouders hun homo of lesbische kinderen naar kampen of therapeuten in de hoop ze daar te 'genezen'.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 09 januari 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media