Back to Top
Dinsdag 28 Jan
86407 users - nu online: 1265 people
86407 users - nu online: 1265 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reijers World: ‘Jij was dan ook een geweldige pijper’


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 26 oktober 2016

This article is also available in English


Wim en ik hadden ons vol laten lopen in de Compagnie. Het was bomvol in de donkere kamer en we waren geil. “Zullen we even naar buiten gaan?,” schreeuwde Wim in mijn oor. Hij nam mijn hand en we gingen de trap af. Wim en ik liepen langs de Amstel. “Ik ken hier iets verderop een steegje. Laten we daar naar toe gaan,” stelde Wim me hijgerig voor.

In het steegje trok hij mijn spijkerbroek naar beneden. Hij begon me gulzig te pijpen. Ik sloot mijn ogen en leunde tegen de muur.

Ik had een periode een wilde seksuele relatie met Wim. Hij woonde op een kleine etage vlakbij het lesbische café Sarijn. Dat café was toen nog uitsluitend voor vrouwen. Wim leerde mij poppers gebruiken. Hij deed een paar druppels op een watje en stak dat in een van mijn neusgaten. Hij deed hetzelfde bij zichzelf. We werden al snel erg heet van de poppers en van elkaar en Wim werd mijn vurige top.

Eindelijk, eindelijk, eindelijk was het dan zo ver. Ik zou voor het eerst naar de kleuterschool gaan. Kleuterschool de Zilvermeeuwen in Zaandam. Mijn moeder bracht me weg. Zij was zenuwachtig. Ik helemaal niet. Ze gaf me een hand. We liepen van de Sparrenstraat naar de Meidoornstraat. Daarna staken wij de Troelstralaan over en kwamen bij een loopbrug over het riviertje de Gouw. Aan de andere kant was mijn nieuwe school. Juffrouw Leeuwerink wachtte ons al op. Zij bracht ons naar de kapstokjes. Ieder kapstokje had een ander plaatje. Dat van mij was een kaboutertje op een paddestoel. Dat moest ik goed onthouden. Sommige kinderen huilden heel erg en hielden hun moeder stevig vast. Ik zag mijn klaslokaal. Ik vond het nu welletjes zo. Het was immers mijn school. En zei tegen mijn moeder: “U kunt nu wel naar huis gaan.” Later hoorde ik dat zij erg had lopen huilen op de terugweg.

Wim en ik herhaalden onze seks vele malen. En ik kreeg het gebruik van poppers echt te pakken. Ik lag volkomen weerloos en geil tegen hem aan. Hij was een verrukkelijke vent en heerlijk behaard. We lagen nog lang in elkaars armen. Ik wilde alleen niet verliefd op hem worden. Ik had immers thuis een man.

Het klaslokaal van kleuterschool de Zilvermeeuwen was een speel paradijs. Juf Leeuwerink legde alles uit. Een tekenhoek, een legohoek, een meccanohoek. Ik keek mijn ogen uit. En thuis raakte ik niet uitgepraat over school. “Nou moet je je mond maar eens houden. Je lijkt wel een wekker die afgaat. Nu echt even stil zijn jij!” Nou, dat viel me moeilijk. Ik had nog zo veel te vertellen. “Geef Juf Leeuwerink maar een kus op haar hand en zeg maar dat die van je vader is,” zei hij. En dat deed ik natuurlijk. Zij moest er om lachen. In het speelkwartier zong ik samen met haar een liedje van de Selvera’s dat ik vaak bij mijn oma in Anna Paulowna op de grammofoon hoorde:

Heel veel jaren geleden op de diligence,
Reed trots en fier een knappe postiljon.
Amor lachte tevreden om zo’n keur van kansen,
Want menig hartje dat hij overwon

Ver over berg en dal. Klonk er ’t hoorngeschal.
Steeds als een blij signaal voor allemaal.
Meisjes richten hun blikken naar de diligence,
Wie van hen won die knappe postiljon.

’t Lief blozend blondje, dat trok hem aan.
Hij dorst ’t wagen, haar tot z’n vrouw te vragen.
Braaf gaf haar mondje toen te verstaan.
Dat zij met hem door ’t leven wilde gaan.Ik had laatst weer eens contact met Wim op Facebook. Wij haalden ouwe herinneringen op en hadden het al snel weer over het steegje. “Jij was dan ook een geweldige pijper,” zei ik. Wim vertelde dat hij op Facebook iedere dag een paar uur Farmville speelt. Een mooi spel waarin je veel internationale buren krijgt. Zij helpen jou bij het spel en jij helpt hen. Wij moesten zo ontzettend lachen toen Wim vertelde: “Ik heb een aantal vrouwen uit Texas met wie ik speel. Zij kwamen via mijn profiel er achter dat ik gay ben. Zij beloofden mij dat zij dagelijks voor me zouden bidden.”
 

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREEDjul 2019       


jul 2018       


jul 2017       
Reijers World: ‘Jij was dan ook een geweldige pijper’

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media