Back to Top
Zaterdag 29 Apr
85884 users - nu online: 1449 people
Gay News : Editie : 302 : Wees jezelf in ’t Bölke: relax en geniet

Printervriendelijke Pagina  

Wees jezelf in ’t Bölke: relax en geniet

door Redaktie in Uitgaan , 08 oktober 2016


De gay sauna in het centrum van Enschede: Sauna ’t Bölke is een ideale plek om discreet “nieuwe” vrienden te ontmoeten en in een ontspannen sfeer gebruik te maken van alle faciliteiten. ’t Bölke heeft een vloeroppervlak van ruim twaalfhonderd vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen.

Een gay sauna waar je heerlijk kunt relaxen, en samen genieten. Op slechts twee minuten lopen van het centraal station, en met voldoende parkeergelegenheid.

Heerlijke gerechten

In de gezellige bar met glazen rokers-lounge, worden, naast alle warme en koude (alcoholische) dranken, kleine gerechten geserveerd, zoals een kop soep, een tosti of een bal gehakt. Verder biedt ’t Bölke dagelijks in het restaurant een uitgebreide menukaart en een scherp geprijsde, overheerlijke dagschotel aan.

Relax & Unwind

Verwen jezelf, maak gebruik van de snelbruiner of geniet van een heerlijke massage door één van de professionele masseurs. Ontspan en kom tot rust door gebruik van de faciliteiten van ’t Bölke:
* Finse sauna met aufguss
* Turkse stoombaden
* Zwembad - Jacuzzi
* Dompelbad - Voetenbaden
* Zonnebank - Massage
 Laat je verrassen, voel de spanning, leef je uit en geniet van de cruising area, die is verdeeld over meerdere etages met verschillende videoruimtes, diverse slings, afsluitbare relax-cabines en ruime privé-cabines met video.

Bij de entreeprijs is altijd het eerste drankje gratis inbegrepen. Dit kun je nuttigen in de gezellige bar of de rokers-lounge. Ervaar de Twentse gastvrijheid...

Is een handdoek nat, vies of is een ander er met jouw handdoek vandoor? Geen probleem! Bij ’t Bölke geven ze met alle plezier een schone. Het gebruik van handdoeken is bij de entreeprijs inbegrepen.

www.saunabolke.nl
 
 
gerelateerd
Brief uit Brussel: Marketing en pr van rolmodellen

Brief uit Brussel: Zogezegd

De memoires van acteur Willem Nijholt


Er heeft niemand gereageerd, jij misschien?


Wees jezelf in ’t Bölke: relax en geniet

Reageer:

Reactie:
Je naam: ip 54.158.198.97Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 309, mei 2017


Meer uit Uitgaan
Meer uit nummer 302
Meer van RedaktieEagle


Famous Cruise Bar

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren