Back to Top
Dinsdag 12 Nov
86374 users - nu online: 1178 people
86374 users - nu online: 1178 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 07 oktober 2016
lengte: 6 minuten


zomertijd is ook komkommertijd en zoals U weet moeten veel “artiesten” en degenen die denken het te zijn en leven van de luchtbel van 'likes' op Facebook en Youtube het niet hebben van hun prestaties op het podium hollen van de ene roddel naar de andere stompzinnigheid om maar in het nieuws te blijven. Je kunt erop wachten dat de komende maanden Justin Bieber ze'n kont of piemel laat zien en heel internet kraakt weer in zijn voegen.

En ja hoor we konden er op wachten, maaaaar nu dus Orlando Bloom die uit de kleren ging. De Lord of the Rings en Pirates of the Carribean acteur dacht dat hij op Italiaans privestrandje was met Katy Perry, maar dat was toch niet helemaal zo. Een paparazzi fotograaf is het gelukt om een poedeltje naakte Orlando vast te leggen...

Tom Daley ging minder ver door alleen zijn kilt op te tillen en Jusin Bieber kon natuurlijk niet achter blijven en liet zijn hangende zaakje ook maar weer eens bewonderen. Mijn god wat een leven als je op zo'n manier in het nieuws moet blijven.


Wouter Hamel eindelijk uit de kast


Wouter Hamel heeft zich jarenlang bewust op de vlakte gehouden over zijn geaardheid. De jazzzanger posteerde zich zo dicht mogelijk bij de heterowereld om maar niet te veel als homo te boek te staan. Daar is hij nu echter klaar mee.

"Ik kom er nu ik bijna 40 ben eigenlijk pas achter dat ik mijn eigen homoseksualiteit nooit volledig heb geaccepteerd", aldus de zanger in het AD.

"Ik heb me altijd aangepast aan de heteronormen van de samenleving. Nu ben ik zover dat ik zeg: liever mijn homoseksuele kanten uitvergroten, dan ze onderdrukken."

Een ontmoeting vijf jaar geleden met zijn idool Mark Murphy, die eveneens homoseksueel is, deed Wouter de ogen openen. De Amerikaan had zijn hele loopbaan liedjes over meisjes gezongen. "Want een artiest die openlijk over zijn homoseksuele gevoelens zong, dat kon in de Verenigde Staten echt niet. Hij vond het vreselijk, dat juk", legt Hamel uit. "Na die ontmoeting dacht ik: als ik zo doorga, word ik net als hij."

De zanger wil zich nu niet meer verbergen voor zijn homoseksualiteit. "Weet je dat ik vorige maand voor het eerst in het openbaar heb zitten zoenen? Gewoon hier in het Vondelpark. Ik zei tegen hem, en hij is geen Nederlander, dat we dat beter thuis konden doen. Maar hij antwoordde: relax, er is niets om je voor te schamen, doe gewoon wat je hart je ingeeft. En juist dat laatste heb ik dus eigenlijk nog nooit echt gedaan."


Christelijke journalist vindt Hema-shirt "smakeloos"

Op veel plekken op het web is gechoqueerd gereageerd op een interview dat een verslaggever van het Reformatorisch Dagblad (U weet wel die krant die bekrompenheid hoog in het vaandel heeft)... heeft gehad met de Hema over het speciale Gay Pride t-shirt. De krant noemt het shirt "smakeloos" en vindt dat het "dubbelzinnige shirt" als aanstootgevend ervaren kan worden.

Op de shirts staan twee iconische Hema-producten, de rookworst en de tompouce. De winkelketen liet eerder al in een persbericht weten dat de HEMA van en voor iedereen is "ongeacht waar je vandaan komt of wie je bent.” De limited edition t-shirts zijn bedoelt als ondersteuning van de LHBT-gemeenschap; de winst zal dan ook gedoneerd worden aan het Gay-Straight Alliance Netwerk van het COC.

De verslaggever van het Reformatorisch Dagblad vraagt perswoordvoerder Marein Warmerdam van de Hema onder meer of de keten zich wil associëren met de deelnemers van de Pride die zich "vaak half bloot, in korte en strakke latexpakjes manifesteren". De Hema-woordvoerder schrikt blijkbaar niet van de insinuerende vraag en antwoordt: "Wij afficheren ons alleen met het COC, niet met dergelijke uitingen. De actie is bedoeld als steun voor homo's, voor hetero's, voor lesbiennes, voor bi's en voor in dubio's, mensen die hun seksuele voorkeur nog niet precies weten."

De volgende vraag is nog stigmatiserender. "Kunt u zich voorstellen dat mensen dit ranzig vinden?" Een in de haast opgetrommelde andere perswoordvoerder van de Hema zegt dat ze de actie persoonlijk niet ranzig of plastisch vindt. "Wij spelen wel vaker met een leuke grap of een leuke inhaker in op een gebeurtenis. Ik kan niet voorkomen dat mensen dit aanstootgevend vinden," aldus Paulien Marres van de Hema. De verslaggever laat weten dat de Hema dit wél kan voorkomen "door niet zo'n dubbelzinnige actie te organiseren". Volgens de interviewer van het Reformatorisch Dagblad zit "de fatsoenlijke Nederlander" hier namelijk niet op te wachten.

Op Twitter is met verbazing gereageerd op het op z'n minst opmerkelijke interview. Volgens veel twitteraars is juist het Reformatorisch Dagblad smakeloos.


Zoekt U nog een huis? Villa Gerard Joling in prijs verlaagd!

Tot op heden heeft Gerard Joling nog geen koper kunnen vinden voor zijn villa. Daarom ziet de zanger zich wederom genoodzaakt de vraagprijs naar beneden bij te stellen.
Dat schrijft de website Bekende Buren. Gerard zette zijn woning in Aalsmeer begin dit jaar te koop voor 1.250.000 euro en haalde daar in maart voor de zekerheid toch maar twee ton vanaf.

Het luxe optrekje, dat hij zelf in 1997 aanschafte voor ruim vijf ton, staat nu te koop voor 895.000 euro. De rietgedekte vrijstaande villa heeft twee slaapkamers, een eetkamer en een badkamer met jacuzzi.


En dan hebben we daar natuurlijk de Homo Top 100 editie 2016

Wat het moet voorstellen weet ik niet maar ik begrijp dat homo's deze liedjes het mooist vinden, voor wat het waard is hier de lijst van de eerste 50:

1: Anita Meyer: Why Tell Me Why
2: ABBA: Dancing Queen
3: Marianne Rosenberg: Ich Bin Wie Du
4: Queen: I Want To Break Free
5: Village People: YMCA
6: Bronski Beat: Smalltown Boy
7: Pet Shop Boys: Go West
8: Lady Gaga: Born This Way
9: Gloria Gaynor: I Will Survive
10: Communards: Don’t Leave Me This Way

11: Madonna: Vogue
12: Army of Lovers: Crucified
13: Weather Girls: It’s Raining Men
14: Shirley Bassey: This Is My Life
15: Frankie Goes To Hollywood: Relax
16: Right Said Fred: I’m Too Sexy
17: Donna Summer: I Feel Love
18: Loreen: Euphoria
19:Bronski Beat: Why?
20: Scissor Sisters: I Don’t Feel Like Dancing

21: Soft Cell: Tainted Love
22: Rick Astley: Never Gonna Give You Up
23: Dolly Parton: Jolene
24: Jody Bernal: Que Si, Que No
25: Dolly Dots: Love Me Just A Little Bit More.
26: Kylie Minogue: Can’t Get You Out Of My Head
27: George Michael: Outside
28: Diana Ross: I’m Coming Out
29: Divine: Shoot Your Shot
30: Wham!: Wake Me Up

31: Patrick Hernandez: Born To Be Alive
32: Bee Gees: Stayin’ Alive
33:Modern Talking: You’re My Heart, You’re My Soul
34: Conchita Wurst: Rise Like A Phoenix
35: Wham!: Club Tropicana
36: René Klijn: Mr Blue
37: Alcazar: Crying At The Discotheque
38: Pet Shop Boys: It’s A Sin
39: Luv: You’re The Greatest Lover
40: Willeke Alberti: Samen Zijn

41: Donna Summer: Last Dance
42: ABBA: Take A Chance On Me
43: Freddie Mercury: Living On My Own
44: Helene Fischer: Atemlos
45: ABBA: Voulez-Vous
46: Boney M: Daddy Cool
47: Mans Zelmerlöw: Heroes
48: Culture Club: Karma Chameleon
49: O-Zone: Dragostea Din Tei
50: Paul de Leeuw: Vlieg Met Me Mee
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIE

Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 03 januari 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media