Back to Top
Woensdag 22 maart
85861 users - nu online: 1664 people
Gay News : Editie : 302 : Traditierijke Pink Party in Maastricht viert diversiteit

Printervriendelijke Pagina  

Traditierijke Pink Party in Maastricht viert diversiteit

door Redaktie in Evenementen & Agenda , 28 september 2016


De Pink Party is in 1978 door het COC Limburg opgezet met de bedoeling meer inhoud te geven aan het begrip integratie. Omdat uit de diversiteit van de bezoekers blijkt dat de Pink Party een voorbeeld van integratie is, organiseert het COC Limburg de Pink Party nog steeds: op 8 oktober kun je je uitleven in de Augustijnenkerk.

De Pink Party is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste HLBT-feesten in Zuid-Nederland, waarbij diversiteit een belangrijke factor is: jong, oud, man, vrouw, gay, of niet, iedereen voelt zich, en is, welkom.

De Pink Party heeft in de afgelopen achtendertig jaar diverse bijzondere locaties aan mogen doen, zoals de Bonbonnière, de Dominicanenkerk, Bergmans en de Muziekgieterij te Maastricht. Vooral de edities in de Dominicanenkerk zijn memorabel, omdat het in die tijd zeer bijzonder was dat een gay feest in een kerkgebouw werd georganiseerd.

Met de editie van 8 oktober aanstaande, gaat de organisatie dan ook een stukje terug in de tijd, want dit feest zal gegeven worden bij Rebellen, beter bekend als Augustijnenkerk, op de Kesselskade te Maastricht. Na vele jaren zal de Pink Party weer worden georganiseerd in een oud kerkgebouw. Deze locatie is uniek en zal zorgen voor een bijzondere sfeer, die versterkt zal worden door de programmering.

De line-up van Pink Party presents Pink Rebel: The G-Team, Mc Missbunty, DJ Kespa, Dj Miss Nathalie. Daarnaast zullen er diverse speciale acts, dansers en drag queens aanwezig zijn.

Meer informatie over de Pink Party is te vinden op www.pink-party.nl en  op https://www.facebook.com/pinkpartymaastricht.
Je kunt tevens online je kaarten reeds bestellen.
 
gerelateerd
Het laatste rondje

La Demence Paas-Party Weekend

Een keuze uit het oeuvre van fotograaf Gon Buurman


Er heeft niemand gereageerd, jij misschien?


Traditierijke Pink Party in Maastricht viert diversiteit

Reageer:

Reactie:
Je naam: ip 54.145.183.43Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 307, March 2017


Meer uit Evenementen & Agenda
Meer uit nummer 302
Meer van Redaktie

t Bolke


One of the largest gay saunas

meer info |visit


Amistad Hotel & apartments


Unique and popular exclusively gay hotel

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
RSS Issuu
Abonneren
zelfstandige Escortboys
CMI
Neem contact op
Adverteren