Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 989 people
86447 users - nu online: 989 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Nieuwe kampioen Drag Queen Olympics gelauwerd


door Redaktie in Uitgaan & Reports , 10 september 2016

This article is also available in English


Terwijl die andere Spelen in volle gang waren in Rio de Janeiro, richtten de ogen van de wereld zich op het Homomonument in Amsterdam, waar op vrijdag 5 augustus 2016 de twaalfde editie van de Drag Queen Olympics plaatsvonden.

Vijfentwintig dragqueens en -kings van over de gehele wereld deden een gooi naar de zwaar bevochten medailles in vijf categorieën: stilettosprint, handtasje werpen, hoelahoep, bitchvolleybal, en de tango.

Hoewel de onderlinge concurrentie nog nooit zo hevig is geweest, doet het de organisatie deugd dat er zich dit jaar geen ernstige doping- en letselincidenten hebben voorgedaan; een enorme prestatie voor een sportevenement waar de deelnemers op het scherpst van de snede moeten presteren. Hoewel er geruchten de ronde deden dat de deelnemers onderling pruiken in de fik staken, jurken saboteerden en hakken doormidden zaagden, zijn hier geen concrete bewijzen voor gevonden.

Onze Olympische scheidsrechter Viola Volt kwam met het verlossende woord en kondigde de winnaar van de Gouden medaille aan. Dit jaar ging de eer naar de Griekse deelneemster Dynno Dada. Ze had een enorme achterstand in te halen, maar zegevierde uiteindelijk door de hoelahoep en de tango zodanig af te sluiten dat ze beslissend eremetaal voor de onderdelen haalde. Ze hield een kleine voorsprong op de deelnemers die haar op de hielen zaten: Zhanna uit de Oekraïne, Trés Latraj Magic uit Groningen, en de winnaar van vorig jaar, Aurora T. Addams.

Hieronder een foto verslag, de foto's zijn van Dave Brown &  'Ik Ben Ergens'
 
Click voor foto slider
Tags: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Nieuwe kampioen Drag Queen Olympics gelauwerd

Redaktie, in Uitgaan & Reports op 12 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media