Back to Top
Donderdag 28 mei
86440 users - nu online: 1028 people
86440 users - nu online: 1028 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Regisseur knipte na kritiek homozoen uit Tarzanfilm


door Redaktie in Media & entertainment , 01 september 2016


Regisseur David Yates blijkt op het allerlaatste moment een homo-erotische zoenscène te hebben geschrapt uit de nieuwe Tarzanspeelfilm. Een testpubliek dat de film voor de première zag oordeelde dat een scène waarin een bewusteloze Tarzan (Alexander Skarsgård) vol op de mond wordt gekust door zijn tegenspeler Christopher Waltz niet door de beugel kan.

Daarop is het moment eruit geknipt. In de originele scène buigt Leon Rom (het karakter dat Waltz speelt) zich over Tarzan heen en zoent hem vervolgens terwijl hij tegen de ook aanwezige Jane zegt 'de wildernis van jouw man stoort mij meer dan ik ooit kan uitdrukken'.

Volgens David Yates is de scène verwijderd. ,,Het was een raar moment en bijna te veel'', aldus de regisseur in The Sunday Times. Hij erkent overigens dat er wel degelijk een homo-erotisch ondertoontje zit in The Legend of Tarzan. Dat beperkt zich in de verhaallijn alleen tot de verstandhouding tussen Tarzan en het personage Rom. Met nadruk: ,,Tarzan is is geen geval gay.''

Niet alleen de zoen werd overigens verwijderd. Ook zijn op verzoek van het testpubliek een aantal 'beestachtige vrijscènes' van Tarzan en Jane (Margot Robbie) gematigd, zo melden Amerikaanse media eerder al.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Regisseur knipte na kritiek homozoen uit Tarzanfilm

Redaktie, in Media & entertainment op 03 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 300


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media