Back to Top
Donderdag 23 Nov
86023 users - nu online: 1224 people
86023 users - nu online: 1224 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Muzikaal eerbetoon aan slachtoffers en families van het bloedbad in Orlando


door Redaktie in Media & entertainment , 24 augustus 2016


In juli lanceerden GLAAD en Interscope Records Hands, een muzikaal eerbetoon aan de slachtoffers van de schietpartij in Orlando. Deelnemende artiesten zijn Mary J Blige, Jason Derulo, Tyler Glenn, Selena Gomez, Halsey, Ty Herndon, Imagine Dragons, Juanes, Adam Lambert, Mary Lambert, Jennifer Lopez, het Trans Chorus of Los Angeles, Kacey Musgraves, MNEK, Alex Newell, P!nk, Prince Royce, Nate Ruess, RuPaul, Troye Sivan, Jussie Smollett, Britney Spears, Gwen Stefani en Meghan Trainor.

Het eerbetoon is exclusief beschikbaar op iTunes. In de Verenigde Staten gaat de verkoopopbrengst van de nieuwe eerbetoonsingle naar het Equality Florida Pulse Victims Fund, het GLBT Community Center of Central Florida en GLAAD.

“De gebroken harten van Orlando worden getroost door de overweldigende steunbetuigingen van mensen in de direct omgeving en ver daarbuiten,” volgens Nadine Smith, Executive Director van Equality Florida. “Ondanks al ons verdriet was er toch schoonheid te vinden, en we zijn deze getalenteerde artiesten, producers en GLAAD dankbaar voor hun hulp bij de verwerking van dit alles - door samen te huilen, lachen en zingen.”

“De verschrikkelijke aanval op de HLBT community in Orlando heeft ons verslagen achtergelaten, maar heeft ons er niet onder gekregen,” aldus Sarah Kate Ellis van GLAAD. “We rouwen verder om het verschrikkelijke verlies van negenenveertig Amerikanen, waarvan de meerderheid Latijns-Amerikaans was en hun leven aan haat hebben verloren. Maar we staan vastberaden in ons eerbetoon ter nagedachtenis van de slachtoffers en proberen de families te ondersteunen en samen te werken aan het bereiken van volledige acceptatie. Voor altijd en voor iedereen.”

Hands werd geschreven door de Warner Chappell-schrijvers Justin Tranter en Julia Michaels. “Op het moment dat ik hoorde over deze verschrikkelijke tragedie waarin zoveel HLBTI broeders en zusters het leven lieten, besloot ik direct op het vliegtuig naar Orlando te stappen om te zien of ik als vrijwilliger iets kon doen,” aldus de schrijver en producer van Hands, Justin Tranter. “Het samenstellen van deze single voor het goede doel is mijn manier en van alle mensen die aan het project meewerkten om onze hulp aan te bieden en vrede en liefde in de wereld aan te moedigen.”

  

Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 315, 2017


Meer uit Media & entertainment
Meer uit nummer 300
Meer van Redaktie

RoB


Leather, Rubber & Twisted gear

meer info |visit


Cuckoos nest


Cruise bar with big darkroom

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2017 Gay News ®, GIP/ St. G Media