Back to Top
Vrijdag 13 Dec
86390 users - nu online: 1193 people
86390 users - nu online: 1193 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 07 augustus 2016
lengte: 6 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken... De zomer is er weer en als U dit leest worden de dagen alweer korter... Maar daarom hebben niet minder lol op de terrassen en ander buiten gebeuren...

Pride sneakers

De Amerikaanse schoenenfabrikant Converse bekend van zijn All Star sneakers komt met een gelimiteerde Pride sneakers collectie, die volgens een persverklaring gemaakt zijn om te dragen tijdens Pride parades, concerten, jubilees, of gewoon elke dag. Want sinds deze maand, en nog de hele zomer lang, zijn er wereldwijd tal van Pride parades en events aan de gang, waarbij homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders naar buiten komen, gelijke rechten vragen en feest vieren. En daar horen natuurlijk regenboog gympen bij. Maar echt nieuw??? Dacht het niet....

"Geïnspireerd op de holebi & transgender gemeenschappen wereldwijd, dient de collectie als een gepassioneerde herinnering voor universele tolerantie, diversiteit en gelijkheid, en tot het stimuleren van de creatieve boodschap om je meest authentieke zelf te zijn", aldus een woordvoerder van Converse. De Pride sneakers zijn beschikbaar in Converse winkels en online en kosten rond de 54 Euro.


Absolut Wodka komt met...

Ja daar moet op gedronken worden dacht men bij Absolut. Voor het eerst brengt het Zweedse Wodka merk Absolut twee bijzondere unieke video commercials uit. Het bedrijf staat al jaren wereldwijd bekend om zijn homo vriendelijkheid, waarbij het al meermaals een Regenboog fles op de markt bracht en homo koppels in commercials toonde.

Absolut deed trouwens ook meerdere malen mee aan campagnes in het voordeel van homo's wereldwijd. En zo verdienen ze allemaal aan de homo-tjes.


Actrice Wanda Sykes is Ellen DeGeneres erg dankbaar

Amerikaans actrice Wanda Sykes, 52, vertelt in een video voor het Its Get Better project over waarom ze presentatrice en comédienne Ellen DeGeneres, 56, erg dankbaar is.

In 1997 zagen 42 miljoen mensen Ellen DeGeneres uit de kast komen in de ABC sitcom Ellen. Op dat zelfde moment kwam Ellen ook in het échte leven uit de kast, en prijkte ze op de cover van Time Magazine met als titel: 'Yep, I'm Gay'. Wanda Sykes was toen bezig met het schrijven aan het concept van de Chris Rock Show. De reactie van het publiek op de coming out van Ellen zorgde ervoor dat Sykes nog even stil hield dat ze ook lesbisch is.

Pas in 2008 kwam Sykes zelf uit de kast, dat deed ze door haar deelname aan de mars voor het homohuwelijk in Californie wat toen nog verboden was. Sykes zei dat ze Ellen had als voorbeeld om zelf uit de kast te komen en daar is ze tot de dag van vandaag Ellen nog steeds dankbaar voor. Sykes trouwde in 2008 met haar vriendin Alex, samen hebben ze twee kinderen, de tweeling Oliva Lou en Lucas Claude geboren in 2009. Eerder was Sykes ook te zien in een video rond een campagne tegen de beroemde uitspraak: 'That's So Gay'...


Vrouw klaagt Ellen DeGeneres aan om naam grapje

Iemand anders heeft blijkbaar helemaal niks met Ellen DeGeneres, ze  wordt door een makelaar en elektronica ingenieur aangeklaagd over een grapje in de show van de presentatrice dat ging over  grappige en vreemde advertenties en reclameborden.

Die show was al op 22 februari. In haar show toonde Ellen grappige reclame en advertentieborden, ingezonden door de kijkers, onder de noemer: 'What's Wrong With These Ads, And These Signs?'. Tegen het einde verscheen er een bordje van een makelaar met de naam Titi Pierce, wat zowel bij Ellen als het publiek voor hilariteit zorgde.

Maar mevrouw Titi Pierce is alles behalve blij met de grap. En zegt dat niemand eerder haar naam, die men trouwens uitspreekt als Tee Tee, gebruikte zoals Ellen in haar show deed. Volgens Pierce kreeg ze nadien tal van telefoons van mensen die volgens haar dachten grappig te zijn. De vrouw klaagt Ellen niet enkel aan vanwege het belachelijk maken van haar naam, maar ook vanwege het feit dat haar telefoonnummer in de originele clip duidelijk te zien was. Ms Pierce voegt er ook aan toe dat Titi een Nigeriaanse naam is die bloem betekend. Ellen heeft nog niet gereageerd op de aanklacht en velen hopen dat ze samen met de vrouw tot een overeenkomst kan komen voor het tot een rechtszaak komt.

De video is nu wel verwijderd op de page van de Ellen Show.Marianne Weber hokt met twee mannen

Ze is de nieuwe huisgenoot van zanger John de Bever en zijn partner Kees Stevens. Marianne zegt tegen Shownieuws: “Ik ben gaan samenwonen met twee mannen. Als dat geen scoop is, weet ik het ook niet meer!” John de Bever voegt daar grappend aan toe: “Ja, daar komen de liedjes vandaan. Uit de slaapkamer.”

Later in het korte interviewrondje met verschillende BN’ers tijdens een muziekfeest in Groningen voegt de zangeres daar aan toe: “Ik heb inmiddels mijn eigen kamer gekregen met eigen opgang, en, we hebben de synthesizer al neergezet in een hobbykamer. Daar maken we muziek en komen de ideetjes vandaan. Het is gewoon heel gezellig!”


Rad van Fortuin zoekt Leo of Leontine

De spelshow Rad van fortuin keert terug, maar Leontine Borsato niet. Daarom is de zoektocht naar de nieuwe assistent geopend. In het najaar keert de spelshow terug op de buis, maar aan de bekende spelformule worden wel wat nieuwe elementen toegevoegd. Zo kan iedereen zich opgeven voor de rol van assistent(e), in het verleden vertolkt door onder anderen Leontine Borsato.

Nieuwe Leo of Leontine

De nieuwe assistent mag een week lang de bekende letterbordjes van het spel omdraaien en de te winnen cadeaus aanprijzen. Iedereen tussen de 8 en 88 jaar die denkt dat hij of zij de perfecte assistent(e) is, kan een motivatievideo insturen naar de zender.Oud-presentator Hans van der Togt keert niet terug, wie de presentatie dit keer in handen neemt wordt nog bekendgemaakt. Irene Moors en Lucille Werner lijken echter de grote kanshebbers.


Boyle en broer leggen het bij

Twee jaar lang spraken ze niet met elkaar, maar Susan Boyle en haar broer Gerry hebben hun ruzie nu eindelijk bijgelegd. Nadat de zangeres in april instortte en het aan de stok kreeg met agenten die haar naar het ziekenhuis wilden brengen, sprak ze de voice-mail van Gerry in. Hij twijfelde geen moment en stond zijn zus bij tijdens haar herstel.

“Ik heb haar nog nooit zo verdrietig gehoord aan de telefoon. Ik was erg bezorgd. Toen we elkaars praken, vrolijkte dat haar meteen op. Ik heb haar verteld dat ik er altijd voor haar zal zijn. Ze heeft meteen een taxi genomen en is naar mijn huis toegekomen”, zo vertlt Gerry aan The Sun.

Susan is ook erg blij met de verzoening. “Ik ben erg blij, het is een grote opluchting en ik kijk met een grote glimlach naar de toekomst.” Naar verluidt ging de ruzie (je verwacht het niet) tussen de twee om geld. 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 11 augustus 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media