Back to Top
Vrijdag 17 Aug
86187 users - nu online: 1148 people
86187 users - nu online: 1148 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Nieuwe badmode collectie van Addicted: Summer of Love


door Redaktie in Mode & Lifestyle , 01 juni 2016

This article is also available in English


Het Spaanse mannenmodemerk Addicted presenteerde zijn nieuwe badmodecollectie voor 2016, genaamd Summer of Love, als een eerbetoon aan de vijftigste verjaardag van het hippiefestival dat in 1967 in San Francisco plaatsvond.

De kern van deze complete collectie vormen de frisheid, het kleurrijke en het vrolijke, met grappige prints, nieuwe stoffen en modellen. Gedurfde kleuren worden gecombineerd met uiterst zomerse prints: palmbomen, bloemen, camouflage en de wereld van tatoeages. Dit jaar zijn er ook grappige tekeningen opgenomen die niemand onberoerd laten (hamburgers, tijgers, Aziatische prints, enzovoorts).

Maar natuurlijk houdt Addicted ook rekening met het iets conservatievere publiek en bieden ze ook gestreepte of eenkleurige zwemslips en zwembroeken aan.

Net als in hun andere campagnes is ook met Summer of Love de filosofie van Addicted overduidelijk: het produceren van hoogwaardige kleding waarmee de drager zich sexy voelt, die comfortabel is en zelfvertrouwen geeft. Alle Addicted-artikelen zijn ontworpen voor een duidelijk doelgroep, zodat deze doelgroep zich volledig kan identificeren met het merk.
 

Addicted is Verkrijgbaar
bij o.a. Artem Bodywear,
RoB & Black Body,
en op addicted.es


Bovendien is Addicted een merk dat staat voor de verantwoordelijkheid van bedrijven. De meeste artikelen worden ontworpen en gefabriceerd in Barcelona en de grondstoffen zijn bijna geheel afkomstig uit Europa. Addicted staat voor het bij voorkeur gebruiken en werken met de lokale markt en bevordert traditionele, kwalitatieve productie, wat ook duidelijk in alle producten is terug te zien.

  

Rubrieken:

Roze Zaterdag 2020 naar Leeuwarden


Roddel Nieuws


Iconische Amsterdamse winkel Mister B verandert van locatie


Out & About: Nederland festivalland!


Op zoek naar homoseksualiteit en verzet, Deel 2

    toon meer

In het nieuwste nummer, Gay News 324, augustus 2018

RoB
Leather, Rubber & Twisted gear


Meer uit Mode & Lifestyle
Meer uit nummer 298
Meer van Redaktie

Club Church


Cruise Club with theme-nights and darkroom

meer info |visit


Eriks gay Bed and Breakfast


Quiet clean bedroom and Dutch breakfast for one guest

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media