Back to Top
Maandag 15 Oct
86202 users - nu online: 1556 people
86202 users - nu online: 1556 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Nieuwe badmode collectie van Addicted: Summer of Love


door Redaktie in Mode & Lifestyle , 01 juni 2016

This article is also available in English


Het Spaanse mannenmodemerk Addicted presenteerde zijn nieuwe badmodecollectie voor 2016, genaamd Summer of Love, als een eerbetoon aan de vijftigste verjaardag van het hippiefestival dat in 1967 in San Francisco plaatsvond.

De kern van deze complete collectie vormen de frisheid, het kleurrijke en het vrolijke, met grappige prints, nieuwe stoffen en modellen. Gedurfde kleuren worden gecombineerd met uiterst zomerse prints: palmbomen, bloemen, camouflage en de wereld van tatoeages. Dit jaar zijn er ook grappige tekeningen opgenomen die niemand onberoerd laten (hamburgers, tijgers, Aziatische prints, enzovoorts).

Maar natuurlijk houdt Addicted ook rekening met het iets conservatievere publiek en bieden ze ook gestreepte of eenkleurige zwemslips en zwembroeken aan.

Net als in hun andere campagnes is ook met Summer of Love de filosofie van Addicted overduidelijk: het produceren van hoogwaardige kleding waarmee de drager zich sexy voelt, die comfortabel is en zelfvertrouwen geeft. Alle Addicted-artikelen zijn ontworpen voor een duidelijk doelgroep, zodat deze doelgroep zich volledig kan identificeren met het merk.
 

Addicted is Verkrijgbaar
bij o.a. Artem Bodywear,
RoB & Black Body,
en op addicted.es


Bovendien is Addicted een merk dat staat voor de verantwoordelijkheid van bedrijven. De meeste artikelen worden ontworpen en gefabriceerd in Barcelona en de grondstoffen zijn bijna geheel afkomstig uit Europa. Addicted staat voor het bij voorkeur gebruiken en werken met de lokale markt en bevordert traditionele, kwalitatieve productie, wat ook duidelijk in alle producten is terug te zien.

  

Rubrieken:

Icarus Rickarus wil naar de Uitdekastmarkt


Help Mee! Materiële herinneringen aan de homo-horeca gezocht


Verkiezing Mister Leather Netherlands 2019


Zorgen om tientallen onbehandelde hiv-patiënten onder internationale studenten


La Demence 29th Anniversary Weekend: 26 tm 28 oktober

    toon meer

In het nieuwste nummer, Gay News 326, oktober 2018


Meer uit Mode & Lifestyle
Meer uit nummer 298
Meer van RedaktieEagle


Famous Cruise Club

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media