Back to Top
Dinsdag 19 Nov
86374 users - nu online: 1393 people
86374 users - nu online: 1393 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 30 mei 2016
lengte: 5 minuten


De koude ellende lijkt voorbij en we kunnen alweer genieten van de eerste lentebodes... Ook de Simpsons gaan op de homo-toer

In de aflevering 'The Burns Cage', van de populaire animatieserie de Simpsons, die onlangs in de Verenigde Staten werd uitgezonden, kwam het personage Waylon Smithers uit de kast als homo. De Simpsons was trouwens eerder de eerste animatieserie die een hele aflevering bracht rondom het homohuwelijk.

Andere episodes die refereerde naar holebi's waren: die waarin dochter Lisa en Homer mee deden aan een Gay Pride parade. De aflevering waarin één van de tweelingzussen van Marge verliefd werd op een vrouw en op het punt stond met haar te trouwen. Barman Moe die een homocafé start, Homer die terecht komt in een staalfabriek vol stoere dansende homo's, een homo hond die wordt meegenomen naar een soort van homoparadijs...

En dan was er nu de coming out van Smithers, waarvan de fans al jaren weten dat hij sterke gevoelens heeft voor zijn baas de steenrijke ijskoude en gemene Mr Burns. Smithers zegt in de aflevering niet hard op dat hij homo is, maar verklaart wel zijn liefde aan Mr Burns. Deze aflevering werd geschreven door Rob LaZebnik, die liet weten dat hij de aflevering schreef voor zijn nu 21-jarige homo zoon.Kit Williamson is gaan trouwen met vriend

Amerikaans acteur en filmmaker Kit Williamson, 30, en zijn vriend John Halbach, 36, zijn ook in het huwelijksbootje gestapt. De acteur liet weten dat hij hoopt dat zijn verbintenis liefde kan brengen in zijn thuisstaat Mississippi.

De acteur en zijn kersverse echtgenoot deelde het nieuws van hun huwelijk op 31 maart. Hun huwelijk vond plaats op 27 februari in het Joshua Tree National Park in Californie.

In een interview liet Williamson weten dat hij samen met het nieuws over zijn huwelijk hij zich sterk wilde uitspreken tegen de anti holebi & transgender wet die onlangs in zijn thuisstaat werd goedgekeurd.

Ook liet hij weten dat hij zich, zoals hij al jaren doet, verder als activist zal blijven inzetten voor de gelijke rechten van holebi's en transgenders. Williamson is vooral bekend door zijn rol in de Amerikaanse televisieserie Mad Men.Doris Day (92) niet meer onder de indruk van verjaardagen

Kent U haar nog? Doris Day nog steeds in het land der levenden, maar...
Doris Day denkt nooit na over haar leeftijd. De Amerikaanse actrice vierde haar 92e verjaardag, maar daar maakt ze zich niet druk om. "Leeftijd is maar een getal", vertelt Day aan People. "Ik ben niet meer zo dol op verjaardagen", gaat de actrice verder. "Hoe je je voelt en hoe je je leven leidt is veel belangrijker." Ze vierde haar verjaardag met wat vrienden en haar geliefde huisdieren.Elton John beschuldigd van misbruik

Sir Elton John is aangeklaagd voor seksueel misbruik door één van zijn voormalige werknemers.
De 69-jarige zanger heeft inmiddels alle aantijgingen van zijn voormalige bodyguard afgedaan als onzin. Jeffrey Wenninger, die in 2014 werkte voor John, deed aangifte van drie incidenten met seksuele intimidatie en mishandeling.

Een advocaat liet namens Elton John weten: “Deze nergens op gebaseerde rechtszaak is opgebracht door een voormalige beveiliger die nu een onterechte betaling wil lospeuteren. De aanklachten zijn beslist onjuist en staan lijnrecht op eerdere verklaringen. We zullen niet toegeven aan zijn recente misbruik van ons rechtssysteem. Wenninger claimt dat Elton John hem ongewenst betastte en bij herhaling vroeg om seksuele handelingen te verrichten.


Martine Bijl blij met Heel Holland Bakt-vervanger André van Duin

De kogel is door de kerk. Omroep MAX heeft officieel bekend gemaakt dat André van Duin dit seizoen de presentatie van Heel Holland Bakt op zich neemt. De komiek heeft laten weten wel van een taartje te houden en kan niet wachten de bakkers te begeleiden in hun zenuwslopende strijd om de titel. Van Duin neemt hiermee het stokje over van Martine Bijl.

Martine Bijl had eerder al laten weten dat ze verstek moest laten gaan bij Heel Holland Bakt. Ze ondergaat therapie om van de hersenbloeding te herstellen, en moet voorkomen dat ze zich overbelast. Het is de bedoeling dat ze zo snel mogelijk haar rentree maakt bij het populaire bakprogramma.

Martine Bijl laat weten in een eerste reactie: “Ik hou van André van Duin. Iederéén houdt van André van Duin. Ik kan me geen betere keuze voorstellen.”
 


Justin Bieber ondergaat metamorfose

Justin Bieber is niet vies van een kleine metamorfose. Dat blijkt ook uit zijn nieuwste look.

Op Instagram plaatste de zanger een foto van zijn nieuwe kapsel: blonde dreads. Het lijkt erop dat de zanger zelf nog een beetje in twijfel is over deze coupe. Het onderschrift bij de foto luidt: “waarom?”

 Dat is precies wat veel van zijn volgers zich ook afvragen. “Dit kan echt niet”, “Dit is echt te smerig voor woorden” en “Ja, inderdaad, waarom?”, zijn enkele van de negatieve reacties onder de foto. Anderen zijn positiever: “Zo slecht ziet het er niet uit” en “Je ziet er altijd goed uit. Maar ik vind steil haar leuker.Harvey Fierstein en Cyndi Lauper krijgen Walk of Fame ster

De Joods-Amerikaanse acteur, schrijver en zanger Harvey Fierstein, 61, en de Amerikaanse zangeres en actrice Cyndi Lauper, 62, krijgen binnenkort een ster op de beroemde Walk of Fame in Hollywood. De twee zullen de ster krijgen twee dagen voor hun Broadway musical 'Kinky Boots' in het Pantages Theater in premiere gaat (13 april). Fierstein is de schrijver van het stuk, Lauper de componiste. Harvey Fierstein is openlijk homo sinds de tijd dat nog velen in de kast zaten. Hij is vooral bekend van zijn semi-autobiografische toneelstuk en film Torch Song Trilogy. Naast zijn vele filmrollen is hij ook stand-upcomedian en dragqueen.

Hij schrijft ook regelmatig tal van homo gerelateerde stukken. Verder schreef hij destijds ook het boek voor de Jerry Herman musical 'La Cage Aux Folles', waarvoor hij een Tony won. In 2003 won hij de Tony voor beste optreden als hoofdrolspeler in de musical 'Hairspray' waarmee hij de enige persoon in de geschiedenis is die vier verschillende categorieën een Tony won. Cyndi Lauper is een Amerikaans homo Icoon die al jaren mee vecht voor de gelijke rechten van homo's. Ze heeft een lesbische zus, zelf is ze hetero en gehuwd met acteur David Thornton.

Lauper werd homo Icoon nadat ze in de jaren 80 zich tijdens een concert, samen met zangeres Cher, in een grote regenboogvlag hulde. Verder is ze sinds de jaren 90 regelmatig aanvoerster en deelneemster van een Gay Pride parade.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 03 juni 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media