Back to Top
Vrijdag 24 Jan
86407 users - nu online: 1603 people
86407 users - nu online: 1603 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 29 april 2016
lengte: 6 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch. De dagen lengen en de eerste liefhebbers zitten alweer op het (verwarmde) terras te twiteren en te twatteren, de ergste koude ellende lijkt voorbij en we kunnen alweer genieten van de eerste lentebodes... maar niet te vroeg gejuicht: april doet wat ie wil...

Elton John gaat het rustiger aan doen

Zanger Elton John, 68, zegt dat hij de komende vijf jaar minder tijd gaat besteden aan zijn carrière, en dit om meer aandacht te kunnen schenken aan zijn zoons, Zachary (5)s, en Elijah (3).

In een interview zei de zanger dat hij de komende jaren meer energie wil stoppen in zijn kinderen en echtgenoot. Naar eigen zeggen wil hij meer genieten van het opgroeien van zijn zoons. Niet verwonderlijk gezien het feit de Britse zanger dichter bij de leeftijd van 70 komt. De zanger is duidelijk van plan erg oud te worden want hij laat ook weten dat hij niet stopt met zijn carrière en dat het meer gaat om een soort van 5-jarige pauze.

In februari kwam zijn laatste nieuwe studioalbum: Wonderful Crazy Night uit. En ondertussen werkt hij volop aan een musical, waar hij verder niets over kwijt wil. John is sinds 1993 samen met David Furnish waarmee hij in 2005 een Civil Partnership Act aanging, dat in 2014 werd omgezet in een huwelijk. Zoontjes Zachary (25.12.2010) en Elijah (11.01.2013) werden beide geboren via dezelfde draagmoeder. Het gerucht gaat rond dat het sperma van John werd gebruikt voor Zachary en het sperma van Furnish voor Elijah, maar alleen beide heren weten hoe het écht in elkaar zit.
Tevens maakte hij bekend dat hij niet zijn hele vermogen nalaat aan zijn twee zoons.

De zanger vertelde in een interview met de Daily Mirror waarom hij het meeste van zijn geld niet wil nalaten aan zijn kinderen.

'Kinderen alles op een zilveren dienblad aanbieden, verpest hun leven,' is de grootste reden waarom John niet wil dat zijn kinderen na zijn dood vele miljoenen erven. Een groot deel van zijn nalatenschap zal naar goede doelen gaan, waaronder natuurlijk de Elton John Aids Foundation.

Toch zullen de twee zoons van de Britse zanger natuurlijk wel iets krijgen, maar dat zal net genoeg zijn om er een huis en een auto mee te kopen.

Alle andere dingen moeten de jongens volgens John zelf verdienen, ze moeten leren dat niets vanzelf komt, dat je moet werken om dingen te krijgen. Ze hebben nu al een fantastisch leven, waarin niets ze ontbreekt. Als ze later een schilderij van Picasso of een jacht willen moeten ze daar zelf voor werken. Deze principes laten John en zijn echtgenoot David Furnisch weldra opnemen in hun testament.


Actrice bekent relatie met actrice maar wil niet worden bestempeld als lesbienne...

Amerikaans actrice, Sarah Paulson, 42, wil niet dat haar seksuele geaardheid een label krijgt. "Als mijn levenskeuzes zouden worden voorspeld op basis van wat er uit één gemeenschap aan weerzijden van mij wordt verwacht, dat zou maken dat ik me gevangen zou voelen in een keurslijf, en dat gevoel wil ik niet hebben;" aldus de actrice in de New York Times.

De geruchten gaan al jaren dat Paulson een relatie heeft met actrice Holland Taylor, die in december van vorig jaar, op 72-jarige leeftijd uit de kast kwam, en daarbij liet weten dat ze al lang een relatie heeft met een veel jongere vrouw, maar dat ze niet wilde zeggen met wie. Ondertussen werd door het recente interview van Paulson duidelijk dat ze een relatie heeft met Taylor, want verder zei ze: 'Het enige wat ik kan zeggen is dat ik verliefd ben en dat deze persoon toevallig Holland Taylor is, waarbij ik niet wens in een hokje te worden ondergebracht.' Waarmee Paulson wil zeggen dat ze niet wil worden bestempeld als lesbienne. Paulson is vooral bekend door haar rol in American Horror Story.


Ijslandse vliegtuigmaatschappij noemt nieuw vliegtuig GAY

De IJslandse luchtvaartmaatschappij WOW, kwam met een nieuwe stunt namelijk een paars/roze vliegtuig dat de naam kreeg TF-GAY. De luchtvaartmaatschappij staat al een tijd bekend om zijn paars/roze thema vliegtuigen en toonde zijn nieuwe Airbus A330 dat naar San Francisco zal vliegen, en dus TF-GAY werd genoemd ter ere van de homo beweging.

CEO Skúli Mogensen zegt dat het idee om het vliegtuig TF-GAY te noemen er kwam, nadat één van de piloten voorstelde om deze naam te gebruiken, en iedereen vond dat meteen ook een leuk idee. De naam past bovendien ook perfect in het rijtje van andere vliegtuigen van de maatschappij met vliegtuignamen als: TF-MOM en TF-DAT, maar ook TF-SIS, TF-BRO, TF-KID en TF-SIS. Mongensen zegt verder dat de naam TF-GAY ook perfect past in de creatie van de moderne familie campagnes, waarbij men wil aantonen dat iedereen welkom is bij vliegtuigmaatschappij WOW.Wereldbank wil geen geld meer lenen aan homofobe landen

Jim Yong Kim, de president van de Wereldbank heeft het plan om in de toekomst niet langer geld te lenen, aan landen die het leven van homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders in gevaar brengen, en/of landen waar homoseksualiteit nog steeds strafbaar is.

Jim Yong Kim geeft als voorbeeld Oeganda, waar in 2014 een zware anti homo wet werd ingevoerd, net op het moment dat de Wereldbank Oeganda ruim 90 miljoen dollar wilde besteden voor gezondheidszorg. Maar, omdat Kim zelf nog dokter is geweest in ontwikkelingslanden, weet hij als geen ander, dat men onder zulke wetten de mensenrechten schendt van homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders in de gezondheidszorg, en daarom, maar ook wegens het schenden van de mensenrechten in het algemeen, kreeg Oeganda geen geld.

Kim wil dit in de toekomst meer gaan doen, omdat landen die de mensenrechten van homo's & transgenders schenden, iets wat vaak niet wordt beseft in de meer dan 70 landen ter wereld waar homoseksualiteit nog steeds strafbaar is. In Oeganda kan je als hetero een celstraf krijgen als blijkt dat je bijvoorbeeld je buurman die homo is niet hebt aangegeven. De Wereldbank is 's werelds grootste instituut voor ontwikkelingssamenwerking. Zij verstrekt leningen aan ontwikkelingslanden en middeninkomenslanden, met als voornaamste doel het bestrijden van armoede. De internationale bank is technisch gezien een gespecialiseerde organisatie van de Verenigde Naties. Maar ja goed idee, maar wij alleen weten dat geld niet stinkt...


Ferry Doedens praat met vriend over trouwen

Ferry Doedens ziet zichzelf in de toekomst wel trouwen. "Maar niet in het wit, ik wil in het donkerblauw."

In gesprek met Vriendin vertelt de 25-jarige acteur dat hij sinds enige tijd samenwoont met zijn vriend Nuno en dat ziet als een nieuwe fase in zijn leven. Een volgende stap is ook al besproken. "We hebben het er toevallig laatst over gehad. Maar laten we alsjeblieft eerst dat huis af krijgen, dan zien we over een paar jaar wel verder", aldus Doedens, die erbij zegt dat hij ten huwelijk gevraagd zou moeten worden omdat Nuno ouder is.

Over kinderen wil de acteur nog helemaal niet nadenken. "Laten we het erop houden dat ik eerst goed aan mezelf en mijn carrière wil werken. Misschien een doorsnee antwoord, maar ik ben 25."


Paul de Leeuw wilde ook wel Heel Holland Bakt doen

Het zou hem wel wat lijken: rondlopen tussen de kandidaten van Heel Holland Bakt, terwijl zij de lekkerste gerechten maken. Paul de Leeuw zou Martine Bijl willen vervangen voor het nieuwe seizoen van het populaire bakprogramma.

”Als ze me zouden vragen, als ik mag van de VARA, zou ik het natuurlijk doen. Ik sta gelijk in die tent”, aldus Paul de Leeuw. Maar hij geeft aan dat andere, wat 'rijpere' presentatoren zoals Hanneke Groenteman of Nelleke van der Krogt daar ook zeer geschikt voor zouden zijn.

Martine slaat het komende seizoen van Heel Holland Bakt nog even over, omdat ze nog herstelt van de hersenbloeding die haar trof. "Ze heeft er alles aan gedaan en doet dat nog steeds, maar het lichaam laat zich nu eenmaal niet dwingen", liet Martines echtgenoot Berend Boudewijn vorige week weten in een verklaring.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 01 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 296


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media