Back to Top
Dinsdag 19 Nov
86374 users - nu online: 1409 people
86374 users - nu online: 1409 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 11 maart 2016
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... Ja Ja... Maar er is groter leed dan Uw lek en gebrek, namelijk dat van onze artiesten Tv bekendheden en zij die het denken te zijn... het kan dus altijd nog erger moet je maar denken lees en huiver...

Gordon stopt ermee

Gordon heeft er na 25 jaar zingen meer dan genoeg van en hangt zijn zangcarrière aan de wilgen zo mochten we vernemen. Maar wie dacht van hem af te zijn heeft het mis. Gordon meent nu dat het tijd is een boekje open te doen over zijn vroegere collega's bij de Toppers, we konden er op wachten!

Gordon: Drankprobleem Froger reden exit Toppers

Het drankprobleem van René is de reden dat zanger Gordon zeven jaar geleden uit de Toppers stapte. Dat vertelt hij in een openhartig interview met Jeroen Pauw voor het programma 5 Jaar Later, dat meer dan 900.000 kijkers trok.

Volgens Gordon heeft hij veel respect voor zijn collega maar liep het drankgebruik van Froger vaak uit de hand. ,,Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo'n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend", vertelt hij. Volgens de zanger is het niet eerder naar buiten gekomen omdat iedereen elkaar beschermt.

,Zij gaan zeggen dat het niet waar is", aldus Gordon, verwijzend naar Froger en zijn andere mede-Toppers. ,,Dat ik uit mijn nek lul. Dat ik onhandelbaar was. I don't care. Dit is de waarheid." Zijn andere collega's bij de Toppers, Jeroen van der Boom en Gerard Joling, doen volgens Gordon alsof er niks aan de hand is. ,,Tot op de dag van vandaag. Maar die spelen mooi weer. Maar elke keer als ik ze op televisie zie, dan weet ik precies hoe het is: monsterlijk.''

Geïsoleerd

Verder vertelt de extravagante zanger dat hij weinig mensen meer vertrouwt door alle aandacht voor zijn privéleven. ,,Dat vind ik heel erg", geeft hij toe. Zijn villa in Blaricum noemt Gordon een gouden kooi. ,,Ik raak hier sociaal geïsoleerd. Ik zie er dan tegenop om naar buiten te gaan waar een continue stroom van mensen met me op de foto wil. Daarom blijf ik soms dagenlang thuis, dan zit ik filmpjes te kijken of achter de computer."zo vertelde hij aan metronieuws.


Weet U wie het ook niet makkelijk heeft?


Cristiano en Badr knuffelen

Het is zonder twijfel een van de vreemdste geruchten die we de afgelopen maanden hebben gehoord: Cristiano Ronaldo heeft een relatie met Badr Hari. "Hunky Moroccan kickboxer", zo noemen Britse media Badr. Aan foto's te zien, zijn de twee in elk geval hele goede vrienden. Breed lachend zijn ze samen vastgelegd: armen om elkaar heen geslagen en een duim in de lucht. En op een andere foto van de heren ligt de voetballer in de armen van Badr.

Een Franse televisiepersoonlijkheid zei deze week in Touche pas a mon Sport dat die foto's slechts een deel zijn van wat de twee mannen in werkelijkheid met elkaar uitspoken: Cristiano zou regelmatig met zijn privévliegtuig heen en weer vliegen om maar bij Badr te kunnen zijn.

"Ronaldo vliegt drie tot vier keer per week heen en weer om zijn vriend in Marokko op te zoeken en te knuffelen", aldus Daniel Riolo. Waar de meneer zich dan verder op baseert zegt hij er niet bij, dus al te serieus moet het niet genomen worden, maar grappig is het zeker. Vraag is of Ronaldo en Badr er zelf om kunnen lachen.
Cristiano Ronaldo moest als kind zelf zijn kleding strijken


Voetballer Cristiano Ronaldo heeft in zijn jeugd zelf zijn eigen kleding moeten strijken. Dat vertelt hij in gesprek met het Spaanse tijdschrift Papel.

Wel is de voetballer van Real Madrid dankbaar voor de moeilijke tienerjaren. "Ik was een tiener, maar ik moest dingen doen die alleen voor volwassen mannen bestemd waren. Ik moest zelfs mijn eigen kleding strijken. Vanaf dat moment werd ik wel mentaal veel sterker."

Hoewel Ronaldo op het moment zeer succesvol is, is hij nog niet helemaal tevreden over zijn leven. "Kijk, je kunt zeggen dat ik de beste baan heb, het meeste geld verdiend en de mooiste auto's en huizen bezit, maar dat is niet alles. Ik noem een voorbeeld: op zaterdag is er een bokswedstrijd in Las Vegas, maar ik kan niet eens mijn vrienden en familie meenemen. Ik heb helemaal geen tijd."

Koning

Mede daarom is de 30-jarige voetballer vastbesloten om na zijn carrière te leven als een koning. "Ik denk dat ik dat wil omdat ik moeilijke tijden heb beleefd en weinig tijd spendeer met mijn familie." U ziet het leven kan hard zijn, zelf je kleren strijken, dat hakt erin.


Maar... soms is er ook leuk nieuws die je alle ellende in de show wereld weer doet vergetenZoon Peter van der Vorst trots dat hij twee vaders heeft

De 7-jarige zoon van Peter van der Vorst en diens echtgenoot Sander, is trots dat hij twee vaders heeft.   "We hadden gedacht dat het veel meer zou spelen, maar eigenlijk gaat het daar nauwelijks over", antwoordt Van der Vorst in gesprek met Margriet op de vraag of de twee vaders vaak gespreksonderwerp op de school van hun geadopteerde zoontje zijn.

"Heel af en toe krijgt hij er een vraag over en dan zegt hij vol trots: 'Ik heb twee vaders en mijn moeder woont in Amerika.' Alle kinderen van zijn school kennen ons ook al vanaf hun eerste schooldag, dus voor hen is het gewoon een gegeven", zegt de presentator. Volgens hem is het hebben van twee vaders of moeders de laatste jaren ook veel normaler geworden.

Publiciteit

Hoewel Van der Vorst een carrière heeft opgebouwd door bekende Nederlanders voor de camera te halen en ook anonieme Nederlanders in programma's als Verslaafd een miljoenenpubliek te bieden, wil hij zijn eigen kind liever uit de publiciteit houden. Maar dat is niet heel eenvoudig, stelt hij.

"Sander zit ook helemaal niet op media-aandacht te wachten. Tot vier jaar geleden woonden we in Amsterdam-Zuid, het jachtgebied van de roddelpers, en daar stonden ze met telelenzen achter de bomen. Ik kon niet met Levi de straat op zonder te worden vastgelegd." Hij vertelt dat ze daarom naar Abcoude zijn verhuisd. "Nu hebben we daar nauwelijks meer last van."

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 15 maart 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media