Back to Top
Vrijdag 17 Jan
86402 users - nu online: 1273 people
86402 users - nu online: 1273 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 09 februari 2016
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... Ja Ja...

Maar er is groter leed dan Uw lek en gebrek, namelijk dat van onze artiesten Tv bekendheden en zij die het denken te zijn... het kan dus altijd nog erger moet je maar denken lees en huiver...

Gordon stopt ermee

Gordon heeft er na 25 jaar zingen meer dan genoeg van en hangt volgend jaar definitief zijn zangcarrière aan de wilgen. In de uitzending van Carlo's TV Café kondigde Gordon zondag twee afscheidsconcerten aan, die in november 2016 moeten plaatsvinden.

Gordon zegt zich nu volledig te willen richten op zijn tv-loopbaan en zijn koffietenten Blushing in Blaricum en Amsterdam. 'Met pijn in mijn hart zeg ik vaarwel aan misschien wel het allermooiste en leukste wat er was in mijn leven. Mijn interesses zijn veranderd en mijn tv-carrière staat op dit moment nummer 1. Ook mijn koffiesalons Blushing verdienen mijn volledige aandacht.' Een poll op de website van De Telegraaf wees uit dat 9 procent hoopt dat Gordon toch weer terugkomt. De overige 91 procent hoopt dat Gordon nu echt zijn woord houdt.

Het is niet de eerste keer dat hij aankondigt dat hij stopt met zingen. Desondanks maakte hij na de vorige aankondiging weer een comeback. Ook kondigde Gordon al eens aan dat hij langere tijd op wereldreis zou gaan; ook dat feest ging niet door.

Beetje Heintje Davids achtig dus, zelfs daarin is hij niet orgineel.Adam Lambert 'te sexy' voor Singapore

De meningen in Singapore zijn verdeeld. Zo zouden er mensen zijn die zanger Adam Lambert te sexy vinden om op te treden in het land. Er is een petitie gestart op zijn concert te voorkomen. De initiatiefnemers van de petitie vinden Lambert, die geen geheim maakt van zijn homoseksualiteit, niet passen bij de waarden van Singapore. Zo’n 14.000 mensen zijn het daarmee eens en tekenden de petitie.

Twee andere petities die wel achter het optreden van Lambert staan, zijn echter al ruim 11.000 keer getekend. De initiatiefnemers van die lijsten vinden dat de Amerikaan wel moet komen optreden en dat Singapore zo laat zien discriminatie te mijden en diversiteit te promoten.

De concertorganisator heeft laten weten achter Lamberts optreden te staan. De zanger, die geregeld optreedt met Queen, zorgde in 2009 voor ophef toen hij zijn mannelijke toetsenist kuste en seksuele handelingen nadeed met zijn dansers. In Singapore is seks tussen mannen verboden.Stephen Fry krijgt award

De Britse presentator, schrijver, acteur en komiek: Stephen Fry, 58, kreeg een lifetime achievement award op de European Rose d’Or broadcasting awards. De prijs erkent mensen die een buitengewone bijdrage leverden aan de entertainment wereld tijdens hun carrière.

Jean Philip De Tender, directeur van media in de European Broadcasting Union zegt: "Stephen Fry vertegenwoordigd alles wat het beste is aan entertainment in de UK, en doorheen Europa en zelfs de hele wereld. Niet alleen entertainde hij generaties en maakte hij ons aan het lachen, hij leerde ons ook veel door zijn documentaires met uitdagende onderwerpen zoals onze mentale gezondheid. Het is daarom niet meer dan normaal dat we hem eren en laten weten hoe bijzonder we hem vinden." Fry kreeg zijn prijs op 9 december in Londen tijdens de uitreikingen van de lifetime achievement awards. Fry zelf liet al weten zeer blij en vereerd te zijn met de prijs.Michael Angelakos uit de kast

Passion Pit frontman Michael Angelakos is ook maar eens uit de kast gekomen. De 28-jarige Amerikaanse zanger was eerder gehuwd met een vrouw waarvan hij nog aan het scheiden is, en vocht jarenlang tegen zijn seksuele geaardheid...snik

Angelakos deed zijn coming out in een interview op Bret Easton Ellis podcast. Hij was opnieuw zeer openhartig, want drie jaar geleden had hij al bekend dat hij een bipolaire stoornis heeft.
Zopas ging hij daar nog verder over door te bekennen dat hij het daardoor nog moeilijker had om zichzelf te aanvaarden als homo.

De zanger huwde in 2013 met Kristy Mucci en in augustus van dit jaar volgde de aankondiging rond de scheiding. Angelakos zegt dat hij jarenlang tegen zijn homoseksuele gevoelens heeft gevochten en dat hij liever had gehad dat hij hetero was geweest zodat hij onder andere zijn vrouw geen pijn had moeten doen.


Na achtien jaar hokken nu gehuwd

Amerikaans acteur Nathan Lane, 59, is na een relatie van 18 jaar gehuwd met zijn vriend producer en toneelschrijver Devlin Elliot. Ze trouwde in een intieme ceremonie in New York.

Lane, bekend onder andere voor zijn rollen in films als The Producers, The Birdcage en Mirror Mirror is al 18 jaar samen met zijn nu kersverse echtgenoot producer en toneelschrijver Devlin Elliott. Onlangs schreven de twee samen een kinderboek genaamd Naughty Mabel, geïnspireerd op hun 9-jarige mopshond Mable. Ook bekende het koppel dat ze tijdens het schrijven van het kinderboekje trouw plannen maakten. Lane is al sinds 1999 uit de kast.

Nathan Lane won eerder een American Comedy Award voor zijn rol in de film The Bird Cage waarin hij schitterde naast Robin Williams. Daarnaast won hij ook nog een Daytime Emmy Award voor het inspreken van de stemmen van Timon voor Timon and Pumbaa. Verder leende hij ook zijn stem uit voor de witte kat in Snowbell in de drie Stuart Little films. Daarnaast had hij ook nog gastrollen in Tv series als: Modern Family, Miami Vice, Sex and the City, American Crime Story, 30 Rock en The Good Wife.Hitler-acteur Bruno Ganz bekent affaire met Sissy-actrice Romy Schneider


De Zwitserse acteur Bruno Ganz zegt in de jaren zeventig een relatie te hebben gehad met actrice Romy Schneider.  Dat zegt de 74-jarige acteur, onder meer bekend van zijn rol als Adolf Hitler in Der Untergang, tegen de Duitse krant Bild.

De romance heeft ongeveer een jaar geduurd.

Geruchten dat de twee acteurs een relatie hadden, gingen al langer. Het is de eerste keer dat Ganz de vermoedens heeft bevestigd. De relatie speelde zich volgens de acteur af tussen Parijs, Hamburg en Berlijn.

Schneider beëindigde de relatie per telefoon. "Zij heeft mij verlaten. Zij was de ster." Schneider stierf in 1982 op 43-jarige leeftijd.Henk Krol geeft Facebook de schuld van flater

Kijk zo kennen we Henkie weer, iedereen is de schuld en de fout ligt nooit bij hem. Henk Krol, die opnieuw blunderde door een overledende te feliciteren, wijst met zijn vinger naar Facebook.

Eerst een 'warm van harte' aan de overleden schrijver Joost Zwagerman en daarna drukte hij een overleden Friese ondernemer op het hart van zijn verjaring een gezellige dag te maken.

Maar het is eigenlijk vooral de schuld van Facebook, vindt Krol. Facebook roept gebruikers op andere gebruikers te feliciteren en dat is wat ik doe. Zelf nadenken gaat niet meer zo goed, kranten lezen doe ik ook niet ik ben druk druk druk. Wie neemt Henkie nu nog serieus....
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 11 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 293
okt 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 9 min.
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media