Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 831 people
86447 users - nu online: 831 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
The Queens Head ‘Winter Queens’ is cool


door Oebele Kooistra in Scene , 27 januari 2016

This article is also available in English


Precies een jaar geleden is Café The Queen’s Head overgenomen door John Jepma en Leon Oppers. Het meeste is bij het oude gebleven, al wordt er stilletjes gewerkt aan een nieuwe toiletgroep en aan een uitbreiding van de rookruimte beneden. Tevens is er een vernieuwde website. Naast de gebruikelijke feestdagen, Gay Pride en groepen zoals de beren, die hun avonden hebben, zijn er binnen de programmering een aantal dingen die opvallen. Regelmatig draaien er nieuwe gezichten achter de dj-tafel en deze winter presenteert het café: Winter Queens. Een winter vol gezelligheid met shows van bekende Drag Queens.

De eerste editie van Winter Queens met Miss Kimberley Clarck was meteen een groot succes. Kimberley raakte met haar line-up de harten van de bezoekers en het café zong volop mee.

Op het podium werd op magistrale wijze van kostuums gewisseld en het publiek werd betrokken in hilarische sketches.

Later in de maand januari traden Dusty Gersanowitz, Vita d’Or en Victoria False op. Grootheden die naam hebben gemaakt in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten.

Dusty Gersanowitz, met de vileinste tong ooit door wodka gedreven, en Vita d’Or, met het haar altijd chique in de rol en keurig in de kleding met juwelen van goud en parels, brachten samen een show. Café The Queen’s Head heeft hiermee een winterprogramma neergezet dat veelbelovend is voor de toekomst. Ook omdat het café met het programma een divers publiek weet aan te trekken.
 
Op 31 januari is het podium aan Victoria False, de Senior Drag Queen die het vak in Parijs leerde, met live zang, van chanson tot rock and roll, van evergreen tot de echte meezingers.

Op 14 februari is de laatste editie van Winter Queens met een Valentijn Special gepresenteerd door Dusty Gersanowitz en Vita d’Or. Aanvang is om 18.00 uur. Vrij entree.

 


Café The Queen’s Head
Zeedijk 20
1012 AZ Amsterdam
www.queenshead.nl
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: The Queens Head ‘Winter Queens’ is cool-


Reactie van Miss Kimberley clarck dd. 31 januari 2016
Het was erg leuk om te doen met een super enthousisast publiek!


GERELATEERDMEER VAN OEBELE KOOISTRAMEEST GELEZEN VAN OEBELE KOOISTRA

The Queens Head ‘Winter Queens’ is cool

Oebele Kooistra, in Scene op 29 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media