Back to Top
Vrijdag 17 Jan
86402 users - nu online: 1283 people
86402 users - nu online: 1283 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 10 januari 2016
lengte: 5 minuten


Het is weer tijd voor de dagen dat we volgevreten voor de buis hangen en alle ellende in de wereld in volle tevredenheid aan ons voorbij laten gaan en zuchten “wat erg he”, om vrolijk verder te zappen. Maar er is groter leed namelijk dat van onze artiesten Tv bekendheden en zij die het denken te zijn... het kan dus altijd nog erger moet je maar denken, lees en huiver...

Ach ach wie is er niet mee groot geworden... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 TINEKE...

Tineke de Nooij genomineerd voor Zilveren RadioSter

Een positieve wending voor de radiopresentatrice die dit jaar nog werd getroffen door een virus op een zenuw, waardoor de helft van haar gezicht verlamd raakte. Tineke kon haar geluk niet op toen ze in september weer aan de slag kon voor Radio 5.

"Kijk qua uiterlijk zie ik er niet meer uit als Quasiemodo, maar m'n mond is nog niet helemaal recht, dus de P en de S die gaan nog wel eens de mist in, maar ik gooi mezelf in de strijd omdat ik er van overtuigd ben dat dat wel weg trekt. Oefening baart kunst niet waar", schrijft de presentatrice.


Kleding en juwelen Margaret Thatcher onder de hamer

Christie’s gaat de kleding en juwelen veilen van de voormalige Britse premier Margaret Thatcher. De twee kinderen Mark en Carol hebben centjes nodig en wat doe je dan, jawel de kleerkast van je overleden moeder plunderen in de hoop dat er gekken zijn (en die zijn er) die interesse hebben in een oud zweterig opoe jurkje van Margaret Thatcher.

Eerst hadden ze geprobeerd de boel te slijten aan het Victoria & Albert Museum in Londen, maar dat sloeg het aanbod haastig af. In de collectie bevinden zich meerdere handtassen, jurken en ook wat aandenkens aan haar politieke carrière.

De startprijzen variëren van 280 tot 250.000 euro. De totale waarde wordt door het veilinghuis geschat op zo'n 700.000 euro.


Genezen Erica Terpstra: Het was echt heel kantje boord

Erica Terpstra kan niet wachten om weer aan het werk te gaan. De 72-jarige presentatrice, die eind vorig jaar werd geveld door een bacteriële infectie in haar been, heeft haar revalidatieproces afgerond.

"Het was echt heel kantje boord", vertelt Erica aan RTL Boulevard over haar wekenlange verblijf op de intensive care. "Ik ben blij dat ze mijn been überhaupt hebben kunnen redden." Artsen kregen de 'huis-tuin-en-keukenbacterie' maar niet onder controle. Meerdere operaties volgden. 'Hele delen heb ik niet eens meegemaakt. Aan de ene kant was dat maar goed ook.'

Terpstra is inmiddels weer genezen na een intensieve revalidatieperiode.  "Je moet leren staan, leren lopen, dat gaat heel langzaam." Maar Erica bekijkt het van de zonnige kant. "Je bent veel kwestbaarder dan je denkt en dat maakt dat je met nog meer aandacht leeft. Het is goed dat je dit ook meemaakt."

Erica begint over twee maanden weer met de opnames van haar reisprogramma. "Dit is een cadeautje van het leven."Hollywoodster hiv-positief

Soms heet het roddel of achterklap maar dit is om misselijk van te worden. Een 'wereldberoemde Hollywoodacteur' houdt al jaren voor zijn fans geheim dat hij hiv-positief is.
 
RadarOnline schrijft over de man, wiens naam vooralsnog geheim wordt gehouden. De 'wereldberoemde Hollywoodster' vreest dat hij nooit meer aan de bak komt als filmbazen zouden ontdekken dat hij hiv-geïnfecteerd is.
Bronnen vertellen dat de acteur al twee jaar weet dat hij hiv-positief is. Hij draagt het geheim sindsdien met zich mee uit angst om fans en werk te verliezen. "Hij is er kapot van dat hij ziek is", zeggen ingewijden, die hopen dat de acteur binnenkort naar buiten treedt met zijn verhaal.

Hoe de man besmet is geraakt met het virus, is onduidelijk, maar RadarOnline meldt dat de celebrity in het verleden veel drugs via naalden heeft ingebracht en seks heeft gehad met prostituees. "Hij leefde een gevaarlijk leven", zegt een bron. "Hij heeft daar nu van geleerd."

De Hollywooster zou al een tijdje een teruggetrokken leven leiden. Hij laat zich niet meer zien in het openbaar. "Zijn grootste angst is dat mensen hem niet zien als een goede acteur, maar als iemand die ziek is. Die gedachte maakt hem gek."Robin Williams had nog drie jaar te leven

De weduwe van Robin Williams neemt het haar man niet kwalijk dat hij in augustus vorig jaar zelfmoord pleegde. De komiek "viel voor haar ogen uit elkaar."   Dat vertelt Susan Williams in een exclusief interview met de Amerikaanse talkshow Good Morning America.

De acteur was in de maanden voor zijn dood paranoïde en erg angstig. De ziekte van Parkinson werd in mei 2014 vastgesteld bij de acteur. ''Als Robin geluk zou hebben, dan zou hij nog drie jaar te leven hebben. En dat zouden zware jaren worden. De kans zou ook groot zijn geweest dat hij opgesloten zou worden'', aldus Susan.

Na Williams' dood bleek uit de autopsie ook dat de komiek aan Lewy body dementie leed. ''Het ene moment was hij volledig helder en vijf minuten later zei hij ineens iets onsamenhangends'', legt Susan uit. Ook het zicht van Williams ging achteruit door de ziekte. Zo liep de komiek op een dag tegen een deur aan wat leidde tot een bebloed gezicht. Ze gelooft dat haar man zijn best deed om de controle te behouden. ''Maar de laatste maand ging het niet meer. Het was alsof de dam was gebroken.''

De weduwe van de komiek denkt dat Williams de controle over zijn lichaam terugnam door zelfmoord te plegen. ''Ik heb erover nagedacht, over wat er in zijn hoofd omging, wat hem er uiteindelijk toe aan heeft gezet om het te doen. En ik denk dat hij simpelweg 'nee' zei en ik neem het hem niet kwalijk. Ik neem het hem helemaal niet kwalijk.''


Boy George zegt bed gedeeld te hebben met Prince

Boy George heeft de opnames van The Voice in de war geschopt, toen hij vertelde seks te hebben gehad met Prince. Het publiek zou er zo heftig op gereageerd hebben, dat de opnames stil gelegd moesten worden. Dat meldt The Sun op basis van de verhalen van aanwezigen.

Juryleden Paloma Faith en Boy George zouden opgeschept hebben met wie ze hebben samengewerkt in het verleden. "Ik heb duetten gedaan met de beste soulzangers uit de geschiedenis, zoals Luther Vandross en Smokey Robinson", aldus George, waarop Faith vertelde samen te hebben gewerkt met Prince.
"Oh lieverd, laat maar. Ik heb met Prince het bed gedeeld", aldus George, waarna het publiek geschokt reageerde en niet meer rustig werd.

"Het publiek werd gek, omdat ze een enorme roddel hadden gehoord. De andere juryleden vonden het briljant: Will.I.Am bleef Boy George maar high-fives geven."

De medewerkers van het programma probeerden het publiek rustig te krijgen en George zou gezegd hebben dat het maar een grapje was. "Maar niemand geloofde dat meer." Tja oud versleten en vergeten dan probeer je met zoiets maar de krant te halen...
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 12 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 292
okt 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 9 min.
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media