Back to Top
Dinsdag 16 Oct
86202 users - nu online: 1406 people
86202 users - nu online: 1406 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Fashion: Drykorn & Pepe Jeans


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 27 december 2015

This article is also available in English


De collectie Drykorn Men bestaat sinds 1966 en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal modemerk. Dit Duitse modelabel staat voor authenticiteit, hoge kwaliteit qua design en stofkeuze, en individualiteit. Voor herfst en winter 2015-2016 is de mannencollectie edgy, sportief en futuristisch. Onder het motto: “Free Unit Free Senses.”

Met motorcross als inspiratie heeft de collectie veel ledervariaties, beschermende kledingdetails en ergonomische / dynamische belijningen, waarbij het volume van de kleding en verschillende stofstructuren zorgen voor een nieuwe flexibiliteit en functionaliteit.

Technische materialen, asymmetrische zomen en een clean design zorgen voor een coole alsmede sportieve look. Jasjes en broeken hebben een strak design met veelal grafische prints. Sweaters hebben ingenieuze kleur- en vlakverdelingen in grafische belijningen. Opvallend mooi zijn de kledingitems met dégradée effect: hierbij loopt de kleur over in een andere kleurstelling.
 


Pepe Jeans

Het denimmerk Pepe Jeans London bestaat sinds 1973 en heeft zijn roots in het befaamde gebied rond Portobello Road in Londen. Met een omzet van meer dan vijfhonderd miljoen dollar is het jeansmerk uitgegroeid tot een geliefd label, dat inmiddels wereldwijd in meer dan tachtig landen verkrijgbaar is.

Met ditmaal als achtergrond het iconische West-Londen met haar mix van bohémiens, rocksterren en verschillende stijlculturen, vormt deze buurt ook de perfecte locatie om de herfst/winter-collectie van Pepe Jeans London te fotograferen.

In deze campagne schittert onder anderen het donkere Engelse topmodel Jourdan Dunn. Naast Naomi Campbell maakt zij zich hard voor meer zichtbaarheid van donkere modellen in de (nog overwegend blanke) mode-industrie. Behalve Jourdan Dunn zijn ook pro skateboarder Darius Trabalza en Matt Hitt te zien in de fotocampagne. Laatstgenoemde is lid van de band Drowners en vriend van de actrice Dakota Johnson. Voor mannen blijft bij Pepe Jeans London dit seizoen overigens zwart de belangrijkste hoofdkleur.
  

Rubrieken:

Amstelveen wordt een regenboog-gemeente


Icarus Rickarus wil naar de Uitdekastmarkt


Help Mee! Materiële herinneringen aan de homo-horeca gezocht


Verkiezing Mister Leather Netherlands 2019


Zorgen om tientallen onbehandelde hiv-patiënten onder internationale studenten

    toon meer

In het nieuwste nummer, Gay News 326, oktober 2018


Meer uit Mode & Lifestyle
Meer uit nummer 292
Meer van Bernardo van Eekhout

Mister B


Leather, Rubber and Fetish

meer info |visit


Bronx


Well known gay shop

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media