Back to Top
Vrijdag 17 Jan
86402 users - nu online: 1279 people
86402 users - nu online: 1279 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 20 december 2015
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... Ja Ja het is alweer volop herfst en voor je het weet proberen de supermarkten je alweer de eerste pepernoten door de strot te duwen... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken lees en huiver...

Openlijk Amerikaansehomo filmproducent toneelschrijver en acteur overleden

De Amerikaanse acteur, filmproducent en toneelschrijver Jack Larson is 20 september op 87-jarige leeftijd overleden. Larson was sinds 1958 samen met Filmregisseur James Bridges die overleed in 1993. Bij het grote publiek werd hij in films vooral bekend door zijn rol als fotograaf verslaggever in de Tv serie de Adventures of Superman en in de film Superman Returns.

Larson was van 1965 tot en met 1991 alleen actief als acteur, in deze tijd was hij actief als toneelschrijver en filmproducent. Zijn werk als toneelschrijver is over de hele wereld uitgevoerd in theaters en opera. Later speelde hij in een 30 tal films en tientallen Tv series. Destijds produceerde hij ook enkele films samen met zijn partner James Bridges zoals The Baby Maker, Perfect en Bright Lights, Big City. Larson werd geboren in Los Angeles en groeide op in Pasadena (Californië) en was van Zweedse en Russische afkomst.


De 67e editie Emmy Awards

Ja die was er ook weer en gelukkig ook enkele homo's en lesbo's onder winnaars

Zoals de lesbische Film en Tv serie schrijfster Lisa Cholodenko won een award voor Beste regie voor een miniserie of televisiefilm Olive Kitteridge. De award voor beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie ging dit jaar naar actrice Uzo Aduba, voor haar rol in de serie Orange is The New Black waarin ze de lesbische Suzanne "Crazy Eyes" Warren speelt.

Jeffrey Tambor won de prijs voor Beste acteur in een comedyserie voor zijn hoofdrol als de transseksuele Maura in de serie Transparent. Eerder won hij al een Golden Globe voor zijn rol. En de serie won bovendien dit jaar ook een Emmy voor de Beste regie van een comedyserie. En de serie kreeg ook nog een award te pakken voor Beste mannelijke gastrol in een komedieserie voor acteur Bradley Whitford die in de serie de rol van Marcy speelde.


Elton John kwam in Oekraine op voor homo's

Zanger Elton John is momenteel samen met zijn echtgenoot David Furnish in Oekraïne. Daar sprak hij gisteren op het Yalta European Strategy Forum, in Kiev, waarbij hij het had over tolerantie en diversiteit. John riep de bevolking van Oekraïne op om te strijden voor gelijke rechten voor alle inwoners, ongeacht hun afkomst of seksuele geaardheid. Ook had de zanger een ontmoeting met de Oekraïense president Petro Poroshenko waarin hij aandrong op betere ondersteuning voor de holebi en transgender gemeenschap in het land.

Verder liet Elton in een BBC interview weten dat hij ook graag eens een gesprek wil hebben met de Russische president Poetin over holebi's en transgenders. Volgens de zanger heeft Poetin een "belachelijke" mening over homo's. "Ik wil graag thee met hem drinken en dan praten over homoseksualiteit. Maar de kans is natuurlijk klein dat ik die kans zal krijgen. Maar ik zou hem dan willen zeggen, dat homo's niet de vijand zijn, en dat er veel grotere problemen in de wereld zijn dan homo's". Bekijk hieronder een video rond de speech die Elton gisteren hield in Oekraïne.

Over de oproep van de zanger om met Poetin te spreken over holebi rechten is veel verwarring, dan weer blijkt het een grappemaker te zijn dan weer niet.
Elton John laat weten dat hij een telefoontje heeft gekregen van Poetin. Ook de manager van de zanger bevestigde het bericht. Maar er werd niet verteld waar de Russische leider en de Britse zanger het over hebben gehad.

Poetin belt ook met de grootste homofoob van Rusland: Vitaly Milonov, die een eer volle onderscheiding kreeg voor zijn inzet voor het vaderland. Milonov is de grote man achter de vele anti holebi wetten in Rusland.


12de prof sporter uit de kast dit jaar

De Amerikaanse Kunst schaatser Adam Rippon, 25, is ook uit de homo kast gekomen. Daarmee is hij de 12de sporter die uit de kast komt dit jaar. Vorig jaar kwamen er 25 sporters uit de homo kast. Rippon deed zijn coming out in het officiële Amerikaanse kunst Schaatsen magazine.

Rippon deed eerder al mee aan drie Wereld Kampioenschappen en staat nu op de 8ste plaats in de Amerikaanse kampioenschappen. De sporter zegt dat het tegenwoordig veel gemakkelijker is om uit de kast te komen in de sportwereld, velen gingen hem inderdaad in verschillende sporttakken al voor. Rippon zegt dat hoe meer sporters er uit de kast komen hoe gewoner de mensen het gaan vinden en er ook geen probleem meer van maken. Verder hoopt hij een voorbeeld voor anderen te zijn.

Sporters die dit jaar al uit de kast kwamen:
1: Ierse prof voetbalster => Valerie Mulcahy
2: Amerikaans prof voetbalster => Ella Masar
3: Zwitserse prof voetbalster => Ramona Bachmann.
4: Franse prof basketbalster => Elodie Godin
5 Nederlandse prof basketbalster => Naoim Haltman
6: Amerikaans prof worstelaar => Matt Cage
7: Amerikaans ex prof voetballer => Matt Hatzke
8: Amerikaans baseball speler => Sean Conroy
9: Britse Rugby speler => Keegan Hirst
10: Amerikaans baseball speler David Denson.
11: Britse Rugby speler => Sam Stanley


Voormalig kinderster Danny Pinturo verteld bij Oprah over zijn HIV+ status

Voormalig Amerikaans kindster acteur Danny Pintauro, 39, die al in 1997 al uit de kast kwam, en bekend is van zijn rol als kindster in de serie Who's the Boss?, en die in 2014 is gehuwd met zijn vriend Wil Tabares waarmee hij al enkele jaren samen is, is opnieuw uit de kast gekomen maar niet als homo maar als HIV plusser.

Pintauro vertelde bij Oprah Winfrey zijn verhaal als Hiv plusser. Tegenwoordig laat hij zich Daniel noemen en onlangs bekende hij in een interview dat hij al 12 jaar besmet is met het Hiv-virus. Hij vertelde dat hij het niet eerder durfde te bekennen aan het grote publiek omdat hij dacht dat mensen er niet klaar voor waren te horen dat hij besmet is met het Hiv-virus.

Naast vertellen aan Oprah over de ziekte vertelde hij ook over zijn ongewilde coming-out, zijn voormalig drug gebruik en zijn vriend en huwelijk. Pintauro bekende ook dat ondanks het feit dat hij al 12 jaar weet dat hij besmet is hij het er toch nog vaak erg moeilijk mee heeft en zelfs af en toe angstig is. Tegenwoordig woont hij met zijn man Will in Las Vegas en werkt hij als restaurant manager.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 20 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 291
okt 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 9 min.
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media