Back to Top
Donderdag 16 Aug
86185 users - nu online: 1180 people
86185 users - nu online: 1180 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Verkiezing Mister Rubber Nederland 2016


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 11 december 2015

This article is also available in English


Op 19 december wordt wederom de verkiezing van Mr Rubber Nederland georganiseerd. Tijdens deze opwindende avond wordt een “ambassadeur” gekozen, die op internationaal niveau de Nederlandse gay-rubberscene kan vertegenwoordigen. Tot 2010 had Nederland nooit een kandidaat naar de Mr International Rubber Contest (MIR) in Chicago afgevaardigd, maar daar is toen door een kleine groep verandering in gebracht.

En met groot succes: Op een paar publieksstemmen na werd Roger dat jaar winnaar. Zijn dik verdiende tweede plaats zorgde ervoor dat sindsdien de verkiezing van Mr Rubber Nederland een vaste plaats in de Nederlandse fetisj-agenda inneemt. De winnaar wordt niet automatisch naar Chicago afgevaardigd, maar ontvangt wel, indien hij gaat, een bijdrage in de kosten in de vorm van een travelfund ter waarde van vierhonderd euro.

Op 19 december worden in de Eagle Amsterdam meerdere honderden mannen in rubber verwacht, die luister zullen bijzetten aan een spannende show waarin kandidaten proberen de titel in de wacht te slepen. Vooraanstaande leden van de fetisj-scene zullen, samen met de feestende aanwezigen, bepalen wie de begeerde sjerp mag omhangen. Bezoekers van dit grootse, sensuele evenement kunnen in een ontspannen sfeer bovendien kennismaken met alle facetten van de rubber-fetisj. DJRW, bekend van onder andere Rapido, Ladz en de Blackbody party’s, zal de muziek verzorgen.

Ook worden er demonstraties gegeven met rubbergear - zoals vacuümrekken, blow-up-suits, gimpsuits, etc - en kan er gecruist worden. Voor en na de verkiezing kan iedereen zich vermaken met dans en, natuurlijk, cruisen. Even stoom afblazen kan in het donkere labyrint.

Bij de verkiezing van Mister Rubber wordt een strikte dresscode gehanteerd: rubber, rubber en rubber, maar leermannen met bijvoorbeeld een rubberpuppy of op rubbermannen vallen zijn ook meer dan welkom.

Meer info en tickets op www.mrrubber.nl


foto Coolpictures.nl 

Rubrieken:

Roze Zaterdag 2020 naar Leeuwarden


Roddel Nieuws


Iconische Amsterdamse winkel Mister B verandert van locatie


Out & About: Nederland festivalland!


Op zoek naar homoseksualiteit en verzet, Deel 2

    toon meer

In het nieuwste nummer, Gay News 324, augustus 2018


Man tot Man
Doe de symptomen checkMeer uit Evenementen & Agenda
Meer uit nummer 292
Meer van RedaktieEagle


Famous Cruise Club

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media