Back to Top
Vrijdag 13 Dec
86390 users - nu online: 1194 people
86390 users - nu online: 1194 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 14 november 2015
lengte: 6 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... Ja Ja het is alweer volop herfst en dus neemt het grote sterven weer een aanvang. Voor je het weet proberen de supermarkten je alweer de eerste pepernoten door de strot te duwen...

Maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken lees en huiver...

Eerste transgender aan de slag in het Witte Huis

Het Amerikaanse Witte Huis heeft de eerste werknemer aangenomen die openlijk transgender is. Raffi Freedman-Gurspan is voormalig adviseur voor gelijke rechten voor transgenders en homo- en biseksuelen en gaat als lid van het presidentieel personeel van Barack Obama de rol van directeur zorg en rekrutering vervullen.

Belangenorganisaties zijn blij met de benoeming. “Obama heeft altijd gezegd dat zijn personeelsbestand een doorsnede moet zijn van de Amerikaanse bevolking”, zei een woordvoerder van de National Center for Transgender Equality, de vorige werkgever van Freedman-Gurspan. “Dat de eerste transgender nu ook nog eens een donkere vrouw is zegt bovendien veel.”


Coca-Cola maakt korte film over homo-tiener

In het kader van de ‘True Friendship’-campagne, heeft Coca-Cola beslist om de samenwerking aan te gaan met de Oscarwinnende filmmaker Dustin Lance Black. Het resultaat is de kortfilm “El SMS”, een korte film over twee tienervrienden.

De ‘True Friendship’-campagne draait rond echte vriendschap. In de 8-minuten durende film zien we een groep tienerjongens plezier beleven en elkaar plagen over meisjes, computerspelletjes, enz… Twee van die tieners zijn beste vrienden, maar Rafael heeft een geheim voor zijn vriend Diego; hij is homo. Wanneer hij zijn gsm vergeet, leest Diego er een verrassende berichtje op. Hij besluit om zijn vriend in bescherming te nemen, om hem te aanvaarden zoals hij is, een teken van ware vriendschap.

Voor Dustin Lance Black is “El SMS” het meest persoonlijke wat hij ooit maakte. “Als kunstenaar voel ik dat het mijn verantwoordelijkheid is om verhalen te maken waarin te zien is hoe holebi’s en transgenders echt zijn en leven.”


Dolce & Gabbana zeggen sorry voor uitspraken over homo's

Vijf maand later en de bankrekening nog maar eens nagekeken, komen Dolce & Gabbana opnieuw in het nieuws omdat ze hun verontschuldigingen willen aanbieden. Niet toevallig want hun imago liep heel wat schade op door de boycot gestart naar aanleiding van hun uitspraken. "Sorry dat we anti homo uitspraken deden. Sorry dat we baby's die geboren worden via IVF of draagmoederschap synthetische kinderen noemden. We realiseren ons nu dat onze uitspraken ongepast waren, en daarom vragen we excuses," aldus de heren in Vogue.

Verder liet Dolce nog weten dat hij en Gabbana nog vaak over de uitspraken hebben gepraat. En dat ze na lange tijd begrepen dat ze fout waren geweest. Daarnaast zeggen ze nu ook dat ze eigenlijk niets weten over IVF en draagmoederschap en dat ze die dingen niet hadden moeten zeggen, want dat ze nu dol zijn op mensen die gelukkig zijn met hun kinderen. Die ze naar eigen zeggen ook wel zouden willen, maar dat kan niet in Italië aldus de heren, die ooit een koppel waren maar nu enkel nog werk partners zijn.

Zanger Elton John voelde zich daarbij enorm aangevallen, hij en zijn echtgenoot voeden samen twee kinderen op die ze verkregen via draagmoederschap en riep op tot een boycot tegen het Italiaanse modeduo die trouwens zelf openlijk homo zijn. Ook zanger Ricky Martin voelde zich persoonlijk aangevallen, ook hij heeft twee kinderen (tweeling) via draagmoederschap. Beide zangers pikte het niet dat het modeduo hun kinderen synthetisch noemde.

De ruzie bleef even duren en ging de hele wereld rond waarbij er her en der boycots werden opgestart tegen Dolce & Gabbana. Daarna noemde Gabbana Elton John een fascist omdat die opriep tot een boycot. Korte tijd later stapte een hoofdredacteur van het D&G magazine op omdat hij het niet eens was met de uitspraken van het modeduo. En later mengden ook nog twee Britse politici zich in de discussie. Enfin een ruzie zoals alleen nichten kunnen maken.


Ellen DeGeneres wint opnieuw award

Ellen DeGeneres heeft weer een award gewonnen. Dit keer won ze een Teen Choice Award voor beste comédienne. En dat is alweer de vijfde keer op rij dat ze deze prijs won.

Verder gaf Ellen een mooie speech over anders zijn. Waarbij ze begon met te zeggen dat ze tegenwoordig wel vaak gekozen wordt maar dat ze vroeger nooit gekozen werd omdat ze anders is. En dat ze vind dat het goed is dat jongeren anders zijn want dat maakt hen later sterk. Tegen het einde van haar speech liet ze nog weten dat ze net op de dag dat ze haar award kreeg haar zevende huwelijks verjaardag vierde waarbij ze kussen gooide naar haar vrouw Portia vanop het podium. Daarna kreeg ze natuurlijk een echte kus.

Ook nog een leuk detail is het feit dat Ellen voor het 13e seizoen van haar talkshow al drie zeer grote namen heeft weten te strikken. Drie grote dames zullen te gast zijn in haar show. Deze dames zijn: presidentskandidaat Hillary Clinton en Malala Yousafzai, de Pakistaanse kinderrechtenactiviste. En daarnaast mag ze ook nog het allereerste talkshow interview doen met niemand minder dan Caitlyn Jenner.


Joop Braakhekke had inzinking

Joop Braakhekke heeft 'een inzininking' gehad, nadat bij de bekende Nederlandse kok onlangs een tumor bij zijn alvleesklier werd ontdekt.

Hoewel Braakhekke eerst optimistisch was, vertelt hij De Telegraaf nu dat het 'iets minder' met hem gaat. "Ik heb van de week een inzinking gehad", vervolgt Braakhekke. "Ik kreeg rillingen en koorts. De stent in de galbuis bleek verstopt te zijn, waarna ze een nieuwe hebben moeten plaatsen", legt Braakhekke uit.

Helaas voor de kok voelde hij zich hierna niet gelijk beter. "Ik ben zo beroerd geweest en af en toe nog. Ik hoop dat niemand iets gemerkt heeft." Braakhekke (74) wordt binnenkort geopereerd aan zijn alvleesklier.


Ferry Doedens heeft een 'heftige tijd achter de rug'

Ferry Doedens was aanwezig bij het GTST Live event. De acteur bedankte de fans voor hun steun in de afgelopen periode, waarin hij kampte met een drugsverslaving. "Ik heb een heftige tijd achter de rug", zei de acteur tegen de zaal vol met fans. "Ik moet zeggen dat het erg goed gaat en ik ben weer hard aan het werk. Ik wil jullie bedanken voor alle steun terwijl ik ergens op de wereld aan mezelf aan het werken was", vervolgde Doedens volgens RTL Boulevard.

Het programma meldt dat daarop een keihard gejuich en applaus klonk. Vlak nadat bekend werd dat Doedens vertrekt bij de dagelijkse RTL-soap kwam zijn verslaving aan het licht. Hij bracht onlangs een periode door in een afkickkliniek.


Lady Gaga speelt vampierenmoeder in tv-serie

Lady Gaga zal in American Horror Story: Hotel te zien zijn als moeder van tien identieke 8-jarige vampieren. Eerder dit jaar werd bekend dat de popster te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van de populaire televisieserie. Het is nu duidelijk dat ze aan het hoofd staat van een vampierengezin vol enge kinderen. "ie worden gespeeld door kinderen die erg eng zijn", verzekert een ingewijde.
 
Het karakter van Lady Gaga heet Elizabeth, is eigenaar van het hotel en is al honderden jaren oud. Maker van de show Ryan Murphy liet eerde al weten dat het karakter van Gaga een modebewuste socialite is. "Ze is weg van kunst, mode en mensen."

Typische vampierentaferelen hoeven we volgens hem niet te verwachten, vertelde hij aan Entertainment Weekly. "Ik noem het liever 'het oude bloedvirus', niet vampieren. Verwacht geen capes en hoektanden."


 

Mr Sportswear NL 2020
Word jij de nieuwe Mr Sportswear?

BEKIJK OOK

Roddel Nieuws
Roddel Nieuws
Roddel Nieuws


GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 16 november 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 290

In het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media