Back to Top
Donderdag 23 Jan
86407 users - nu online: 1219 people
86407 users - nu online: 1219 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 04 oktober 2015
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... Ja Ja eind van de maand zit deze zomer er al weer op en voor je het weet proberen de supermarkten je alweer de eerste pepernoten door de strot te duwen... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken lees en huiver...

Actrice Ellen Vogel (93) overleden

De actrice Ellen Vogel is in haar woonplaats Amsterdam overleden. Haar familie heeft dat laten weten. Ze gold als de Grande Dame van het toneel. Ellen Vogel was een van de laatsten van een generatie klassiek geschoolde acteurs en actrices. Ze debuteerde in 1945 in een stuk samen met Mary Dresselhuys en Ko van Dijk. Vanaf de jaren vijftig tot 1971 speelde ze bij de Nederlandse Comedie, daarna deed ze vooral vrije producties.

Ellen Vogel heeft met vrijwel alle grote regisseurs gewerkt. Meestal kreeg ze serieuze rollen die pasten bij haar klassieke uiterlijk, maar ze speelde ook in komedies en kreeg soms uitbundiger rollen. Buiten het toneel was ze bescheiden en soms onzeker. Toen in 1969 de Actiegroep Tomaat zich tegen het traditionele theater keerde, was ze zo aangedaan dat ze enkele jaren stopte met toneelspelen.

Ellen Vogel speelde ook in tv-series: in de jaren 70 bijvoorbeeld Van oude mensen, de dingen die voorbijgaan en De Kleine Zielen van Louis Couperus, in de jaren 80 Herenstraat 10 en in de jaren 90 Zonder Ernst'. Ook speelde ze hoofdrollen in films als Brandende Liefde (1983) van regisseur Ate de Jong naar een boek van Jan Wolkers en De Tweeling (2002) van regisseur Ben Sombogaart naar een roman van Tessa de Loo.

Ellen Vogel is getrouwd geweest met de acteur Hans Tobi en met de regisseur Fons Rademakers. Sinds 1976 was ze gehuwd met Jimmy Münninghoff, die in juni 2012 op 86-jarige leeftijd overleed.
'Koningin van het theater'

In de ogen van de schrijver Hugo Claus was Vogel "de koningin van het Nederlandse theater". In de Amsterdamse Stadsschouwburg, waar de Actiegroep Tomaat haar had verjaagd, kreeg een schilderij van haar later een ereplaats. Op haar 65ste verjaardag eerde de schouwburg haar met een bronzen beeld.Cilla Black gestorven aan een beroerte

Wie de herfst ook niet heeft willen afwachten is Cilla Black zij is  gestorven aan een beroerte nadat ze was gevallen op haar balkon. Dit heeft de lijkschouwer bevestigd tegenover de BBC.

De 72-jarige zangeres was aan het zonnebaden bij haar villa in het Spaanse Estepona, stond op en verloor haar evenwicht. Ze viel op haar hoofd en raakte bewusteloos. Ze overleed vervolgens aan een beroerte en zou volgens de lijkschouwer niet hebben geleden. De drie zonen van de artiest hebben de overtuigende conclusies van de autopsie bekendgemaakt. Ze kregen van de Spaanse autoriteiten toestemming op korte termijn haar lichaam naar Groot-Brittannië te brengen voor de begrafenis.

"We zijn kapot van het verlies van onze moeder, maar ook diep geraakt door alle steunbetuigingen van haar vrienden, fans, publiek en de media", lieten Robert, Ben en Jack Willis in een verklaring weten. "De Spaanse autoriteiten hebben ons verteld dat we moeder nu thuis mogen brengen. We hopen dat we dit zo snel mogelijk kunnen doen." Het is nog niet bekend waar en wanneer de uitvaart is.

Black is bekend van de hits Anyone who had a heart, You're my world en You've lost that lovin' feelin'. Ze heeft een showbizzcarrière van vijftig jaar gehad.

Televisie

Black was ook een bekend tv-gezicht. In de jaren tachtig en negentig presenteerde ze de programma's Blind Date en Surprise Surprise. John Lennon en Paul McCartney schreven haar eerste single, Love of the loved, die in 1963 uitkwam.
Het is uit tussen Kermit en Miss Piggy

Zelfs binnen The Muppets blijven relaties deze zomer niet heel. Zo verkondigden Kermit de Kikker en Miss Piggy in een gezamenlijke verklaring dat ze na dertig jaar een punt zetten achter hun relatie.

''Na zorgvuldig nadenken en veel gekibbel hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen onze romantische relatie te beëindigen", zeggen Kermit de Kikker en Miss Piggy elk op Twitter. Ze hebben elkaar plechtig beloofd een professionele relatie te onderhouden voor de komende reeks van de Muppets, maar zullen buiten beeld elk hun eigen weg gaan.

"Onze privélevens zijn nu gescheiden. We zullen omgaan met andere mensen, varkens en kikkers. We houden het bij deze ene verklaring over onze privésituatie, tenzij we een goed bod krijgen."

Het nieuws over de relatiebreuk volgt op een reeks andere verbroken relaties in showbizzland. Zo zagen Blake Shelton en Miranda Lambert, Ben Affleck en Jennifer Garner en Gavin Rossdale en Gwen Stefani hun huwelijk deze zomer stranden.

In de nieuwe Muppets-reeks, die ABC komend najaar uitzendt, worden de beroemde poppen voor het eerst gevolgd tijdens hun dagelijks leven. Het moet een moderne 'mockumentary'-serie worden waarin de persoonlijke ontwikkelingen van de Muppets centraal staan, 'zowel thuis als op het werk'.

Alexander Skarsgård als dragqueen naar feest

De Zweedse acteur Alexander Skarsgård verscheen maandag als dragqueen op de rode loper tijdens de première van zijn nieuwste film. De boomlange acteur droeg volgens New York Post een goudkleurige japon tijdens de première van The Diary of a Teenage Girl. Om zijn metamorfose kracht bij te zetten, droeg de voormalige True Blood-ster ook een enorme blonde pruik, nepwimpers en knalrode lippenstift. Met oog voor detail had hij ook zijn nagels gelakt en droeg gouden oorringen.

Het is niet duidelijk waarom Alexander als dragqueen kwam.
Ferry Doedens belooft 'sterker dan ooit' terug te komen

Ferry Doedens doet zijn best om zijn drugsprobleem op te lossen. Hij belooft zijn fans "sterker dan ooit" terug te komen. Dat schrijft hij op Instagram.
 
"Ik leer op dit moment veel over mezelf en over mijn fouten", schrijft Doedens. "Ik vecht er keihard voor, en dat voelt goed. Ik voel me goed, zowel mentaal als fysiek. Ik kom sterker terug dan ooit, ik voel het! Bedankt voor jullie steun! Tot snel, kus voor jullie!"

Het nieuws over Doedens drugsverslaving kwam naar buiten nadat bekend werd dat hij was ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Endemol beëindigde het contract van de acteur, omdat hij zijn afspraken niet nakwam. Ook beëindigde zijn management de samenwerking.
 
Afkickkliniek
 
Doedens zit momenteel in een afkickkliniek. De acteur wil niet zeggen waar hij is opgevangen, maar zegt goede hulp te krijgen. "Ik krijg de beste begeleiding en ik train veel. Ik voel me super", vertelt hij aan RTL Boulevard.

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 04 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 289


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media