Back to Top
Dinsdag 19 juni
86146 users - nu online: 1231 people
86146 users - nu online: 1231 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Internationale Coming Out Day wordt dit jaar groots gevierd in Den Haag


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 03 oktober 2015


In het weekend van 10 oktober vindt wereldwijd “Coming Out Day” plaats. Voor de Haagse organisatie van het feest Popcake een reden voor de voorzetting van een nieuwe Haagse traditie met de tweede editie van Cotton Candy. Een groot heterovriendelijke feest in Poptempel Paard van Troje.

‘In Amsterdam hebben ze de Gaypride en in Den Haag vieren we nu “Coming Out Day”. Samen met COC Haaglanden vonden wij dat in de stad van vrede en recht een gayfeest zeker gekoppeld mocht worden aan een belangrijke dag als deze', aldus organisator Luuk Wessels.
 
Tijdens de "Coming Out Day" draait het om het moment dat een homo, lesbienne of bi openlijk voor zijn of haar voorkeur uitkomt. "En dat moment is in veel gevallen niet gemakkelijk en daar gaat voor de persoon zelf heel veel stress aan vooraf. Terwijl als je zou weten dat het voor andere niets uit maakt op wie je verliefd wordt, dit het leven een stuk gemakkelijker zou maken".
 
"Dit klinkt zo simpel maar in een tolerant land als Nederland wordt nog steeds heel erg tegen het moment opgekeken dat je de omgeving vertelt dat je op iemand van het zelfde geslacht valt. Vaak komt dat door onwetendheid van de buitenwereld en als we met dit feest manier die onwetendheid een klein  beetje kunnen verkleinen zijn we al op de goede weg", vertelt Luuk
 
Iedereen is welkom om zaterdag 10 oktober vanaf 23.00 te vieren om te mogen zien wie of wat je bent. Met o.a. optredens van O’G3NE, Jordan Roy, DJ Sjeazy Pearl, DJ Aiscream e.v.a.
Entree is € 7,50 (ex) via voorverkoop of aan de deur van Paard van Troje in Den Haag.
  

Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 322, juni 2018


Meer uit Evenementen & Agenda
Meer uit nummer 290
Meer van Redaktie

Getto


Food and Drinks

meer info |visit


The Queens Head


cosy and busy gay bar

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media