Back to Top
Woensdag 22 Jan
86405 users - nu online: 1437 people
86405 users - nu online: 1437 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 06 september 2015
lengte: 4 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken...

Matt Dallas en vriend getrouwd

De Amerikaanse acteur Matt Dallas, 32, is getrouwd met zijn vriend Blue Hamilton, 35. De acteur liet dit weten via een simpele boodschap: “Mr & Mr Dallas” op Instagram, met de foto waarop beide mannen hun huwelijks certificaat tonen, waarna er natuurlijk tal van gelukwensen volgde.

Wat later voegde Dallas toe dat hij een zeer gelukkig man is, maar dat hij dat eigenlijk al was sinds hij Hamilton leerde kennen.

In 2013 kwam de acteur al uit de kast en stelde hij meteen zijn verloofde Blue Hamilton voor.

De acteur is bekend van zijn rol in de televisieserie Kyle XY. Verder speelde hij tot nu toe in ruim 10 films en bracht hij drie muziekvideo's uit.Film op komst over historische uitspraak homohuwelijk in de VS

Er gaat een film komen over de historische uitspraak van 26 juni door het hoogstegerechtshof van de Verenigde Staten over het homohuwelijk. Dat liet een woordvoerder van Century Fox weten, de filmrechten zijn al aangekocht.

De rechten rond de film zijn gekocht van Jim Obergefell, die de eiser was in de rechtzaak rond de openstelling van het huwelijk voor homo en lesbische koppels in de VS en waarna de historische uitspraak volgde.

Obergefell huwde zijn vriend in 2013 maar zijn partner overleed later en wetgevers weigerde hem pensioen rechten uit te keren omdat ze het huwelijk niet wilde erkennen. Fox kocht ook de rechten van een nog ongepubliceerd boek gebaseerd genaamd 21 Years to Midnight, door Obergefell en journaliste Debbie Cenziper. En daarboven op kocht men ook nog de levensrechten van advocaat Al Gerhardstein, die Obergefell destijds bijstond. De film zal geproduceerd worden door Wyck Godfrey en Marty Bowen.Munchen gaat stap verder met verkeerslichten

Sommige steden weten van gekkigheid niet meer wat ze doen moeten, regenboogzebrapaden, homoverkeerslichten en meer van die onzin.  In München spelen ze meer in op diversiteit en zal de gehele stad holebi en hetero verkeerslichten krijgen. Dat heeft zopas de stad beslist naar aanleiding van de komende Pride feesten.

In tegenstelling tot Wenen en Utrecht kiest München voor verkeerlichten die naast een homo en lesbisch koppeltje ook een hetero koppeltje toont aan oversteekplaatsen (Utrecht en Wenen hebben alleen holebi koppeltjes). De verkeerlichten komen er na een voorstel van de Duitse groene partij. Het is niet zeker of de holebi en hetero koppeltjes lichten zullen blijven want ze zijn vervangbaar en kunnen terug naar de originele mannetjes worden omgezet. Het is afwachten hoe lang de holebi & hetero verkeerslichten koppeltjes zullen blijven.


Kan het nog gekker?
Jawel hoor.. er blijven idioten die proberen homo's te genezen.


De nieuwste manier om mensen geld uit de zakken te kloppen en te bedriegen en zogenaamd te genezen van homoseksuele gevoelens is acupunctuur.

Dit staat te lezen op een homeopathische website, die schrijft dat er ondertussen al veel homeopaten homo's hebben veranderd in hetero's.

De Duitse website van ene dokter Pietro Lusso schrijft dat "de meerderheid van de mensen de misinformatie dat homoseksualiteit geen ziekte of perversie is geloven". En dat geschiedenis leert dat misinformatie is gemaakt door mensen met een geheim agenda. Waarbij het niet moeilijk is diens motivaties te kennen, namelijk een soort van geboorte beperking creëren voor de wereldbevolking door mensen homoseksueel te maken. Waarbij men mensen leert dat homoseksualiteit normaal is en zelfs oké. Het bewijst dat homoseksualiteit een beweging is geworden die wordt gesponsord, gepromoot en opgedrongen aan mensen door mensen die niet het beste voor hebben met de mensheid. En zo labert het kruidenvrouwtje nog wat door, ik bespaar U verdere ellende.


Gerard Joling in de politiek?

Je moet wat om in het nieuws te komen dus besloot Neerlands grootste glitter- en glamourpoes zonder echte poes, Gerard Joling, om zich maar eens stevig druk te maken over Griekenland.

Het gaat er bij de Joling niet in dat het land nog eens 50 miljard euro willen lenen. "Eerst de boel bedonderen om in de EU te komen, dan 240 miljard ophalen en nu om afschrijving janken?" Of we "er langzamerhand niet doodziek van worden", vraagt de zanger zich bovendien af, volgens wie het zonneklaar is dat Hollande en Merkel de dienst uitmaken in het Griekenland-debacle.

Joling stoort zich overigens ook aan premier Rutte. "Athene moet niet met flut verhalen aankomen", schrijft Joling. "Dreigde hij? Ja, ja zijn belofte was net zo stellig als de belofte van 1.000 euro voor iedere Nederlander. Een hoop gelul en vertoon van de heer Rutte."

Naar wij vernamen barste Rutte na het lezen van deze woorden in tranen uit en zocht snel troost bij Angela Merkel, die hem ook niet troosten kon, want vraag van Merkel aan Rutte. "Who the Fuck is Gerard Joling"....


In Venetië kan homo in kinderboeken niet

Je zou denken dat is zeker weer in de USA, maar nee hoor, veel dichterbij.
Kinderboeken waarin het thema homoseksualiteit aangesneden wordt, zijn niet langer welkom op basisscholen in Venetië. Dat heeft Luigi Brugnaro, de kersverse burgemeester van de Italiaanse stad, onlangs besloten.

Volgens website The Local was de anti-diversiteitsmaatregel een der beloften van de burgervader tijdens de lokale verkiezingen van vorige maand.

Brugnaro publiceerde de maatregel, waardoor maar liefst 49 boeken verbannen zijn, woensdag op zijn eigen website. "Ik laat me niet intimideren", aldus de eerste burger in een verklaring. "Ouders moeten hun kinderen hierover voorlichten, en niet de scholen."

Kinderen in Venetië zullen het voortaan onder meer moeten stellen zonder de Franse publicatie Jean heeft twee moeders, over een huishouden dat bestaat uit twee wolvinnen en hun kroost.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIE

Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 02 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 288


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media