Back to Top
Dinsdag 19 Nov
86374 users - nu online: 1382 people
86374 users - nu online: 1382 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 13 augustus 2015
lengte: 4 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit... Het gaat snel deze maand. Nauwelijks de levensbeschijving van de ene gelezen of de volgende heeft alweer besloten om het tijdelijke met het eeuwige te verwisselen.

Dracula- en Lord of the Rings-acteur Christopher Lee (93) overleden

De acteur Sir Christopher Lee is overleden. De familie van de acteur maakte zijn overlijden bekend. Lee overleed zondag in een ziekenhuis in Londen. Daar werd hij al enkele weken behandeld vanwege hartfalen en ademhalingsproblemen. De acteur vierde zijn 93e verjaardag in het ziekenhuis.

Lee werd wereldberoemd door zijn rol van graaf Dracula in een reeks Draculafilms.

Maar de acteur was ook te zien in The Wicker Man, Lord of the Rings en de James Bond-film The Man With The Golden Gun. De burgemeester van Londen, Boris Johnson, noemt Lee een van de grootste acteurs van Groot-Brittannië en een 'meester van het macabere'.

Lee wilde ondanks vele ongure rollen echter niet dat mensen hem enkel en alleen als horror-legende zouden zien, zei hij in een ouder interview met de The Telegraph. Ook besloot de in 2001 acteur dat hij nooit met pensioen zou gaan. Lee's verdiensten voor de Britse film werden in 2009 beloond met een koninklijke onderscheiding, waarna hij zich Sir mocht noemen.


Cowboy Gerard overleden

Artiest Gerard de Vries (81) is overleden. Als Cowboy Gerard had hij in de jaren zestig en zeventig enkele hits met nummers als Het spel kaarten en Teddybeer. Ook was hij dj bij Veronica en de TROS.

De Vries' nummers kenmerkten zich door het gebruik van parlando, waarbij hij niet zong maar de tekst vertelde over de muziek. Vaak waren het dik aangezette tranentrekkers met een duidelijke moraal.

Zo vertelde het nummer Het spel kaarten het verhaal van een militair die betrapt was met een spel kaarten tijdens de kerkdienst. De soldaat legde zijn sergeant uit dat kaarten voor hem een religieuze betekenis hebben, zo staat de aas voor God en de tien voor de tien geboden.


Zanger Albert West (65) overleden aan gevolgen fietsongeluk

Albert West is in het bijzijn van zijn familie in het ziekenhuis overleden. De volkszanger overleed aan de gevolgen van een fietsongeluk. Dat meldt zijn management. West lag al een week op de intensive care-afdeling. De zanger had grote hits met onder meer Cha-La-La I Need You, Give A Little Love en Amarillo.

West werd eind 2012 getroffen door een ruggenmerginfarct. Tijdens een tochtje met zijn driewielerfiets kwam hij op 27 mei in botsing met een wielrenster. West werd 65 jaar oud. Hij laat echtgenote Joke, twee kinderen en drie kleinkinderen achter.Tja, wie is er niet groot geworden met deze drie...

Justin Bieber: Ik ben geen homo

Van wie ik zeker weet dat niemand de naam nog kent over vijftig jaar... het is natuurlijk Justin Bieber.
Nu weer bij hoog en laag: IK BEN GEEN HOMO.

Nou dat is dan prachtig mij zal het een worst wezen.
De nieuwe geruchten over zijn seksuele geaardheid ontstonden nadat hij een filmpje op zijn Instagram postte waarin te zien is dat hij zijn bodyguard, Mikey Arana, een kusje op de wang geeft. Niets verkeerds mee, toch? Jammer genoeg kan je als celeb geen schattig filmpje maken zonder dat je motieven in vraag worden getrokken.

Als reactie op de roddels postte Justin een foto waarbij hij schreef: 'Ik ben niet gay, maar zelfs als ik dat wel was zou dat geen belediging zijn.'

Zo weet U dat ook weer.


Ricky Martin is er klaar voor om weer te trouwen

Ricky Martin ‘is er klaar voor om te trouwen.’ De 43-jarige zanger zegt het huwelijk ‘belangrijk’ te vinden, maar vindt een goede klik met elkaar belangrijker dan 'good looks'. Begin vorig jaar gingen hij en zijn vriend Carlos Gonzales Abella na jaren uit elkaar. Nu hoopt hij er vurig op om in de toekomst met iemand in het huwelijksboortje te stappen met wie het klikt.

Hij zei: ‘Dat papiertje is voor mij heel belangrijk. En ik ben dol op de romantiek die ervan afstraalt.’ De zanger heeft thuis een zes jaar oude tweeling zitten, reden voor Martin om zorgvuldig zijn partner te kiezen: ‘Als single vader kan ik niet iedere dag een andere man mee naar huis nemen.’ Na een jaar radiostilte tussen hem en Carlos komt zijn vroegere vriend nu weer langs om de kinderen te zien: ‘we zijn nu buddies.’


Homo's weer eens de schuld van natuurrampen

Je kunt er haast de klok op gelijk zetten, doet het ergens grote woeeeeiiii of valt er veel water of er staat wel een idioot (meestal USA) op om homo's de schuld te geven.

Ook nu weer na de overstromingen in Texas, ene Brian Fischer, lid van de haatgroep American Family Association weest homo's als de schuldigen aan. Tijdens een uitzending van zijn AFA radio show vroeg een beller of ‘sodomieten’ de schuld van de natuurramp in Texas hadden.

Fisher beaamde dat en wees als hoofdschuldige de ‘sodomieten burgemeester’ van Houston Annise Parker aan, die openlijk homoseksueel is. Het is niet de eerste keer dat de ultra-conservatieve Fisher in de ether tekeer ging. In het verleden gaf hij tijdens zijn radioprogramma homo’s de schuld van de Holocaust en beweerde hij dat vrijheid van godsdienst was voorbestemd voor christenen.


 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 15 augustus 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media