Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 929 people
86447 users - nu online: 929 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: Speedo & XTG


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 07 augustus 2015

This article is also available in English


Voor het Spaanse swimlabel XTG heeft ontwerper Luis Mentado ditmaal voor de nieuwe zomercollectie een inspirerende wereldreis gemaakt. Van de stranden van Mexico en Brazilië naar wereldsteden als Parijs, Londen, Milaan en Madrid. Dit resulteerde in één van de meest veelzijdige collecties ooit, waarbij met name de zwemslips voor mannen uitblinken.

Zoals altijd hebben prints een grote hoofdrol in de XTG-collecties, zoals die van surfers, sterren, geometrische vormen en de wereld van tatoeages.

Maar voor de meer conservatieven zijn er ook unikleurige zwemslips en -shorts of gestreepte items.

Opvallend zijn de Amerikaanse vintage-modellen met Hawaï-print, jeansprint of bikerprint. Kortom, een allround collectie waarin iedere XTG-liefhebber zich zeker kan vinden. 
     

Als het op competitieve zwemkleding aankomt, dan is Speedo toch wel het merk bij uitstek. Niet voor niets is Speedo dan ook mondiale leider in zwemkleding voor zowel professionals als recreanten. Voor deze zomer introduceert Speedo meer prints en kleur dan ze normaliter in hun collectie tonen. Een mix van exotische digitale prints die geïnspireerd zijn op de laatste modetrends.

Daarbij zijn de traditionele zwarte Fastskin LZR Racer Elite 2 racing zwemshorts nu verkrijgbaar in Ecstatic (roze), Tile (turquoise), Bondi Blue (blauw) en Papaya Punch (oranje). Met bijpassende zwemmutsen en chloorbrillen. Overigens zijn in de mannencollectie de zwemslips en zwemshorts nu voorzien van een tailleband van vijfentwintig millimeter in plaats van de gangbare zestien millimeter. Om zo druk tijdens het zwemmen te verminderen en de buikspieren meer steun te geven.

“Of mensen nu recreatief of competitief zwemmen, de rol van Speedo daarin is om ze de meest stijlvolle, comfortabele en duurzame zwemkleding te geven,” aldus Sean Hasting, Vice President of Product and Marketing bij Speedo International. “Deze collectie beantwoordt aan al die behoeften. Want uiteindelijk wil iedereen er goed uitzien in het zwembad. Dat is waarom we juist dit seizoen meer kleur dan ooit hebben geïntroduceerd. Bij Speedo hebben we meer dan zesentachtig jaar zwemervaring, dus we weten inmiddels wel hoe we op ieder niveau moeten excelleren.”

  
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion: Speedo & XTG

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 07 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 287


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media