Back to Top
Woensdag 19 Sep
86192 users - nu online: 1366 people
86192 users - nu online: 1366 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
The Erotic Men Amsterdam: sensaties in zien, voelen en ruiken!


door Redaktie in Theater, Kunst & Expo , 27 juli 2015

This article is also available in English


Voor de tweede maal laat Galerie MooiMan zich tijdens Amsterdam Pride zien: nu de erotische man in de kunst. De bovenverdieping van Gays & Gadgets is van vrijdag 24 juli tot en met zondag 2 augustus het domein van stoere mannen in de kunst, die zich zonder gêne en met trots van alle kanten laten zien, voelen en zelfs ruiken. Ja, ruiken!

Zo zijn er niet alleen tekeningen van Wim Beullens (België) en bronzen beelden van Ivo Blanck (Duitsland) te zien, maar ook originele, gesigneerde pentekeningen van Tom of Finland. Van deze museale collectie was een deel als culturele uitwisseling te zien in Riga, Letland in het KIM?, het museum voor moderne kunst, tijdens EuroPride Riga 2015.

Een geheel andere sensatie en nieuw in Nederland is voor deze expositie het werk van de Portugese kunstenaar Vilela Valentin, die zich behalve op erotisch teken- en schilderwerk ook toelegt op het vervaardigen van eigen, handgemaakte zepen. Zijn merk Blue Beard, art in soap, is samengesteld uit honderd procent natuurlijke ingrediënten en zeker een lust voor ’t oog vanwege de perfect uitgevoerde, luxueuze verpakkingen voorzien van zijn eigen tekeningen.

Tijdens de expositie is een aantal soorten te verkrijgen, zoals een zeep met een verpakking van twee pissende mannen waarbij de zacht geurende zeep toepasselijk “drops of vanilla tears” heet, en wat te denken bij “tutti frutti lollipop” met een bebaarde man begerig likkend aan een iets te grote lolly? Wat wil je nog meer... Wees er snel bij, want handgemaakt houdt wel in dat het beperkt voorradig is.

MooiMan male art on the Move
Gays & Gadgets, eerste verdieping,
Spuistraat 44, 1012 TV Amsterdam
www.mooi-man.nl
  

Rubrieken:

Brief uit Brussel: Negationisme


Zomercarnaval Rotterdam


Eerste verkiezing van Miss Travestie Limburg


Karin Spaink houdt jaarlijkse Mosse-lezing


Deuren Amistad Hotel weer open

    toon meer

In het nieuwste nummer, Gay News 325, september 2018


Meer uit Theater, Kunst & Expo
Meer uit nummer 288
Meer van Redaktie

Het Mandje


Fun and respect since 1927

meer info |visit


La Demence


Guide to better and more glamourous gay clubbing!

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media