Back to Top
Donderdag 21 juni
86146 users - nu online: 1117 people
86146 users - nu online: 1117 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Red & Blue Remastered


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 19 juli 2015

This article is also available in English


Red & Blue, Antwerpen’s gay-icoon en het gebouw waarin de grootste gayclub van de Benelux is gevestigd, komt vanaf deze zomer aangestormd met een niet eerder geziene diversiteit aan internationale concepten.

De naam van de club verandert niet. Wel wordt de term “remastered” uit de kast gehaald. In feite werd er de afgelopen maanden flink gesleuteld aan het format zoals we dat kennen. Buiten het vernieuwde geluid- en lichtsysteem dat in het begin van dit jaar is geplaatst, ondergaan geleidelijk ook andere faciliteiten van de club een update en/of worden toegevoegd.

De grootste “remastering” is echter terug te vinden in de invulling van de clubnachten. Waar voorheen de focus lag op de entiteit Red & Blue, verschuift deze naar het aanbieden van een gevarieerd conceptaanbod.

LABs, Devotion en MEGAWOOF

Knallers als Alpha, Obscura, Propaganda en Rapido World Tour behouden hun frequentie in het aanbod, maar krijgen gezelschap van enkele nieuwkomers. De meest opmerkelijke is het fascinerende Spaanse Devotion (25 juli), dat jaarlijks duizenden fervente partygangers trekt tijdens het alom bekende Circuit Festival.

Ook is de club weer de uitvalsbasis voor het gerenommeerde partybrand LABs (3 oktober), dat het huidige “underground” aanbod versterkt. Voor de dirty-minded onder ons, sluit MEGAWOOF de hoogzomer af (28 augustus).

Al met al reden te meer te gaan kijken. Red & Blue, Antwerpen
Info & tickets: www.redandblue.eu
Elke zaterdag geopend vanaf 23.00 uur

 

  

Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 322, juni 2018


Meer uit Evenementen & Agenda
Meer uit nummer 287
Meer van Redaktie

IHLIA


Gay & Lesbian Archives

meer info |visit


Amistad


Unique and popular gay friendly Hotel & B&B

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media