Back to Top
Vrijdag 17 Jan
86402 users - nu online: 1280 people
86402 users - nu online: 1280 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 15 juli 2015
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken...

Ierse zanger kreeg te maken met homofobie in bar

Voormalig Westlife zanger Markus Feehily, 34, was onlangs slachtoffer van homofobie in een Ierse bar. De zanger die onlangs een eigen catering begon vertelde aan de Sun dat het incident gebeurde toen een groep jongeren homofobe woorden riepen.

Feehily was in een Ierse pub toen er een jongeman met hem op de foto wilde. Maar toen kwamen diens vrienden naar hem toe en vroegen waarom hij op de foto wilde met 'die homo', en daarop kwamen er tal van homofobe woorden geroepen en kwam het tot een scheldpartij. Feehily besloot wijselijk meteen de pub te verlaten en zei dat hij eigenlijk best geshockeerd was door het voorval.


Manneke Pis aangekleed door Jean Paul Gaultier

De Franse modeontwerper Jean-Paul Gaultier heeft Manneken Pis aangekleed, ter gelegenheid van 20 jaar Pride in Brussel.

Het kostuum van Gaultier is het 929ste voor het beroemde Brusselse standbeeld. De Franse ontwerper, tevens openlijk homo, koos voor een outfit in zwart-wit en een muts met horens, die het rebellaire karakter van het ketje dat op straat plast moet weerspiegelen. "Het was heel plezant en ik denk al aan het volgende.

Manneken Pis heeft een air van ironie en humor die ongelofelijk is voor een nationaal monument. Parijs is erg snob, terwijl Brussel gekenmerkt wordt door een eenvoud die toch uniek is", aldus de bekende couturier. Gaultier zag Manneken Pis voor het eerst toen hij zes jaar was, bij een bezoek aan één van zijn neefjes. Het beeldje was in zijn herinnering groter dan in werkelijkheid.


Conchita Wurst uit de kleren

Bij zijn in februari uitgebrachte singel is nu ook een bijbehoorende videoclip uitgebracht en hier gaat Conchita helemaal los..nou los...Wurst gaat in de nieuwe videclip bij de song 'You are Unstoppable' uit de kleren.

In de zwart-wit video zie je onder andere ook een vrouw in een wit balletpakje, deed me een beetje denken aan een stervende zwaan met zenuwen met veel arm gezwaai en tja dat was het danen ehhh nee DAT zie je niet.Britse acteur en vriend gehuwd

De Britse acteur Kieron Richardson, 29, is in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriend Carl Hyland. Het huwelijk ging door in het Buxton Dome in Peak District in aanwezigheid van maar liefst 12 bruidsmeisjes. Kieron en Carl zijn al 8 jaar samen en verloofden zich vorig jaar.

Richardson onder andere bekend uit de soap Hollyoaks en zijn vriend vroegen 12 dames om hun bruidsmeisjes te zijn en ze moeten zich allemaal kleden in een echte witte huwelijksjurk. Onder de bruidsmeisjes ook de actrices uit de soap: Stephanie Davis, Jennifer Metcalfe, Jorgie Porter, Jazmine Franks, en Gemma Merna. Onder de gasten ook de meeste andere acteurs uit de Hollyoaks soap. De beroemde band The Drifters speelden op hun huwelijksfeest.U zoekt nog een leuk optrekje? Sean Penn zet huis te koop

Acteur Sean Penn heeft zijn villa in Malibu te koop gezet. De Amerikaan wil ruim 6,5 miljoen dollar hebben voor de woning.
 
Op de website van Variety zijn foto's van het huis te zien. Naar verluidt zijn Penn en zijn verloofde Charlize Theron samen op zoek naar een ander huis en staat de villa om die reden te koop.

Penn kocht de villa in 2009 voor een onbekend bedrag. De woning is gebouwd in 1960 en heeft zeker drie slaapkamers met bijbehorende badkamers. Ook is er een gastenverblijf voor bezoekers, een personeelsverblijf en een garage voor twee auto's.

De huiskamer heeft een grote open haard en een groot dakraam zorgt voor voldoende lichtinval. Bij het huis hoort een grote tuin met faciliteiten voor een kampvuur. Het zwembad wordt omringd door fruitbomen.

Degene die het huis van Penn koopt, komt in een sjieke buurt terecht. Ook mensen als Julia Roberts en Barbra Streisand hebben een verblijf in dezelfde wijk voor een gezellige babbel enzo.Gansje Bieber is zelf aan het denken geslagen en.... wil rolmodel zijn :)

Justin Bieber lijkt de laatste tijd flink aan zijn imago te sleutelen om niet langer als enfant terrible bekend te staan.
Zo vertelt het kleine kinder idool aan People dat hij een rolmodel wil zijn voor zijn jongere broertje en zusje.
 
"Ik houd zoveel van mijn broertje en zusje en ik wil ze helpen om de beste persoon te zijn die ze kunnen zijn. Daarbij is het belangrijk dat ik iemand ben tegen wie ze kunnen opkijken", aldus de popzanger.
Hij zegt dat er tijden waren waarin dit moeilijk was "maar zolang ik God en mijn familie vooropstel lukt het me wel om mezelf erdoorheen te slaan."
 
Ook vindt Bieber het belangrijk zich te omringen met mensen die eerlijk zijn en hem verantwoordelijk houden voor zijn acties. Toch is hij niet al zijn wilde haren verloren, aangezien hij zaterdag nog feestend gespot werd op een pool party in Las Vegas, voorafgaand aan het 'boksgevecht van de eeuw'.


Bill Cosby opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik

Er zijn weer twee vrouwen naar voren gekomen die zeggen dat ze seksueel zijn misbruikt door komiek Bill Cosby.

Actrice Lili Bernard en schrijver Sammie Mays deden hun verhaal op een persconferentie. Inmiddels hebben meer dan veertig vrouwen Cosby beschuldigd. Hij is nooit aangeklaagd en zegt natuurlijk ook veel, aan dachts hoeren?
 
Lili Bernard zegt dat Cosby haar drugs heeft gegeven. Vervolgens zou hij haar hebben verkracht en bedreigd. Dat zou begin jaren 90 zijn gebeurd, toen ze zich voorbereidde op een rolletje in het laatste seizoen van The Cosby Show.
 
''Nadat hij mijn vertrouwen en bewondering had gewekt, heeft hij mij gedrogeerd en verkracht'', verklaarde Bernard. Ze zegt dat ze nog steeds paniekaanvallen heeft. Ze zou afgelopen donderdag aangifte hebben gedaan.
 
Mays zegt dat ze in 1986 op een televisiebeurs in New Orleans was om Cosby te interviewen. Volgens haar ging ze mee naar zijn hotelkamer, waar hij haar iets te drinken gaf. Vervolgens zou ze verward en half ontkleed wakker zijn geworden.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 15 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 286
okt 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 4 min.


sep 2019        lengte: 9 min.
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media