Back to Top
Zaterdag 29 Feb
86419 users - nu online: 959 people
86419 users - nu online: 959 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Amerikaans conservative Fox journalist uit de kast


door Redaktie in Algemeen , 08 juli 2015


Guy Benson, 30, Amerikaans journalist voor Fox en politiek expert is uit de kast gekomen. Benson werkt voor de Amerikaanse zender die bekend staat als conservatief, pro Republikeins en homofobisch in berichtgevingen. Hij deed zijn coming out in een boek dat hij onlangs uitbracht.

Dat hij zelf ook een conservatief is bleek meteen duidelijk uit de volgende tekst: "Homo rechten zijn niet iets die mijn passies domineren, en ze zijn ook geen belangrijk politiek onderwerp voor mij. Gevraagd naar zijn mening over wetten die holebi's en transgenders mogen discrimineren op basis van religieuze vrijheid antwoordde hij: "Ik ben voor het burgerlijk huwelijk. Ik ben voor niet discriminatie wetten. Maar er moet toch ruimte open blijven."

Vorig jaar kwam er een Republikeinse 18-jarige homo politicus uit de kast die meteen liet weten dat hij tegen het homohuwelijk is. In de Verenigde Staten bestaat er ook een Gay Republikeinse groep. Maar zij worden bij elke bijeenkomst van de Republikeinen uitgesloten of ze nu voor of tegen het homohuwelijk zijn. De Republikeinen zijn tegen het homohuwelijk en gelijke rechten. Er zijn een handje vol Republikeinse politici die wel voor gelijke rechten zijn maar deze worden meestal terug gefloten of monddood gemaakt want zelden hoor je daarna nog iets van hen.

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Amerikaans conservative Fox journalist uit de kast

Redaktie, in Algemeen op 08 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 343, maart 2020

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media