Back to Top
Woensdag 29 maart
85866 users - nu online: 1480 people
Gay News : Editie : 286 : Dansen en sjansen op de Cock-Pit Pride Party in Keulen

Printervriendelijke Pagina  

Dansen en sjansen op de Cock-Pit Pride Party in Keulen

door Redaktie in Evenementen & Agenda , 20 juni 2015


Aan de vooravond van de Christopher Street Day Parade in Keulen op 5 juli kunnen homomannen op 4 juli feesten en de nacht wegdansen op de Gay Pride Editie van Cock-Pit. Cock-Pit is de enige “Men Only Circuit Dance Party” in Keulen en zeer succesvol vanaf de lancering in 2002 door Darko, die in de loop van z’n vijfentwintig-jarige dj-carrière talrijke contacten heeft gesmeed met diverse topnamen in de huidige dansmuziekwereld.

De gewilde muziek door nationaal en internationaal gevierde dj’s is in belangrijke mate verantwoordelijk voor het succes van Cock-Pit door de jaren heen.

Ditmaal biedt het Keulse dansfeest voor mannen opnieuw geen darkroom en geen VIP-ruimte, maar wel een geweldige locatie vlakbij het Keulse Centraal Station met Duitse en internationale top-dj’s en, om hopelijk prachtig zomerweer recht te doen, een groot buitenterras. Dit jaar zal Cock-Pit opnieuw magnifieke nieuwe muziek bieden, verzorgd door een winnende line-up van dj’s Jon Doe, Mike Kelly en Mister Mola.

Het feit dat Cock-Pit plaatsvindt in één van de mooiste locaties van Keulen, de Wartesaal am Dom, maakt echter ook deel uit van het succes. Deze, geheel vernieuwde en gerenoveerde, spectaculaire locatie biedt nu niet alleen brandnieuwe technische licht- en geluidsapparatuur maar vooral een onvergetelijke club-ervaring.

Het belangrijkste zijn echter de mannen zelf, die van Cock-Pit maken wat het is - geen attitude, geen regels, geen leeftijds- of schoonheidsdiscriminatie! Iedereen is er om een geweldige tijd te hebben, of het nu bears, cubs, leermannen, modenichten of twinks zijn - ze feesten allen tezamen en dansen de nacht weg.

En dat is wat Cock-Pit is - een dansfeest voor uitsluitend mannen waar mode en fetisj elkaar ontmoeten. Nu in z’n veertiende jaar!

Locatie: 4 juli vanaf 22.00 uur,
Wartesaal am Dom, Johanisstraße 11,
Keulen, Duitsland.

Toegang: € 18, men only, 18+.
Een Officieel ColognePride 2015 Evenement.
Internet info & tickets: www.cock-pit.com.

 
 
gerelateerd
Ruim baan voor behaarde en bebaarde kerels tijdens het Amsterdam Bear Weekend

La Demence Paas-Party Weekend

Leerstoel Workplace Pride


Er heeft niemand gereageerd, jij misschien?


Dansen en sjansen op de Cock-Pit Pride Party in Keulen

Reageer:

Reactie:
Je naam: ip 54.147.232.40Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 308, April 2017


Meer uit Evenementen & Agenda
Meer uit nummer 286
Meer van Redaktie

Eriks gay Bed and Breakfast


Quiet clean bedroom and Dutch breakfast for one guest

meer info |visit


Het Mandje


Fun and respect since 1927

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2017 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
RSS Issuu
Abonneren
zelfstandige Escortboys
CMI
Neem contact op
Adverteren